• cooking

ბარდა სულ სხვა სიმაღლეზე: შემოდგომის რეცეპტები

ჯანმრთელი

ნახეთ რა გაქვთ სადილად ამ სეზონზე და დაუმატეთ ბარდა თქვენი შემოდგომის რეცეპტებს.

რა გაქვთ სადილად?

ბარდის მომზადების რამოდენიმე გზა

ბარდა შემოდგომისათვის საუკეთესო ვარიანტია, ვინაიდან ის ვიტამინებისა და მინერალების საუკეთესო კომბინაციაა. თუ თქვენ გაინტერესებთ ახალი რეცეპტები შემოდგომისათვის, გამოიყენეთ ბარდა და აიყვანეთ ის კულინარიული ექსპერტიზის სულ სხვა დონეზე; ისწავლეთ, როგორ გამოიყენოთ ის ცალკე ან ხორცთან კომბინაციაში. ან სულაც სცადეთ ორივენაირად – უამრავი ვიტამინითა და მინერალით სავსე მიმზიდველი კერძები თქვენი ვახშმისათვის.

 

 

ისწავლეთ უფრო მეტი ხერხი შემოდგომის რეცეპტებისათვის

აი რა უნდა გააკეთოთ იმისათვის, რომ ბარდა თქვენი ყოველ კვირეული მენიუს ნაწილი გახდეს:

  • აურიეთ ერთმანეთში ყვითელი და მწვანე ბარდა; ამ შემთხვევაში მხოლოდ ფერი არ არის მნიშვნელოვანი; ორივე ნაირსახეობა ვიტამინებისა და მინერალების განსხვავებულ რაოდენობასა და ტიპს შეიცავს. გამოიყენეთ ბონდუელის 2 ქილა (თითო ქილა თითო სახეობისათვის), მოამზადეთ ეტიკეტზე არსებული ინსტრუქციის მიხედვით და მიირთვით ხბოს ხორცთან ერთად.
  • ცხიმში შეწვა ბარდის მომზადების საუკეთესო საშუალებაა. შეწვით ბარდა მცირეოდენ ფქვილსა და დაბალ-ცხიმიან რძესთან ერთად და მიირთვით გრილზე შემწვარ ხორცთან ერთად. ამ განსაკუთრებული შემთხვევისათვის ჩვენ ქათმის მკერდს გირჩევთ.

მოამზადეთ სალათი მოწალული ბარდით, სტაფილოსა და ნიახურით; დაუმატეთ ცოტაოდენი სუმაკი და თქვენ გაოცდებით ამ სალათის არაჩვეულებრივი არომატით.