• cooking

რეცეპტები ჭყინტი სიმინდით

ლამაზი

მოამზადეთ როგორც ხორცი, ან შეუნარჩუნეთ ბოსტნეულის ფორმა - ჭყინტი სიმინდი ყოველთვის ინარჩუნებს თავის ინდივიდუალობას.

ის, რაც უნდა იცოდეთ ჭყინტი სიმინდის შესახებ

მრავალი თავისებურების მიუხედავად, რეცეპტების უმეტესობა, რომელშიც ჭყინტი სიმინდი გამოიყენება, ფოკუსირებულია იდეაზე, რომ ის ბოსტნეულია. ჭყინტი სიმინდის განსხვავებული გემო გაძლევთ ფართო არჩევანის საშუალებას, როდესაც იწყებთ სადილის მომზადებას. ჭყინტი სიმინდი შუაშია ჩვეულებრივ ბოსტნეულსა და ხორცს შორის.

… რეცეპტები, რომლებიც შეგიძლიათ სცადოთ

ქვემოთ თქვენ ნახავთ ორ განსხვავებულ გადაწყვეტას, რომელიც გაამდიდრებს შემოდგომის საღამოს თქვენს სამზარეულოში:

  • აიღეთ ბონდუელის ჭყინტი სიმინდის 2 ქილა და ბონდუელის სტაფილოს 1 ქილა. დაჭერით ყველაფერი 2 სმ სისქის ნაჭრებად. მოამზადეთ თეთრი მსუბუქი სოუსი (200 გ) ფქვილითა და რძით; გემოს სიმკვეთრისათვის ცოტაოდენი წიწაკა დაამატეთ. დაუმატეთ სოუსი სიმინდისა და სტაფილოს ნარევს და ზემოდან დაჭრილი ოხრახუში მოაყარეთ.

აიღეთ ჩვეულებრივი ფქვილი (2 წილი), სიმინდის ფქვილი (1 წილი) და კვლიავი; ურიეთ სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას. გახსენით ბონდუელის ჭყინტი სიმინდის ქილა, გადაუღვარეთ სითხე და ცოტა ხანი დატოვეთ დასაწკრეტად. ტაფაზე გააცხელეთ ცოტაოდენი კარაქი ან ზეთი. ამოავლეთ სოუსში თითოეული სიმინდი და შეწვით. მიირთვით ახალ წიწაკასთან ან ხორცთან ერთად.