დამარინადებული ორაგული – დამარინადებული ორაგული ოსპის სალათით

  • 240 წთ
  • საშუალო
  • 3

მომხმარებლის შეფასება
1 ვარსკვლავი2 ვარსკვლავი3 ვარსკვლავი4 ვარსკვლავი5 ვარსკვლავი (1 ხმა, საშუალო შეფასება: 5.00 ხმიდან 5)
Loading...Loading...

დამარინადებული ორაგულის რეცეპტი ოსპის სოუსით.

დამარინადებული ორაგული - ფრანგულ სამზარეულოში ზღვის პროდუქტები განსაკუთრებულ როლს იკავებენ. დამარინადებული ორაგული არა მარტო სასარგებლოა, არამედ საუცხოო გემოთიც გამოირჩევა.

ინგრედიენტები

  • 100 გ მწვანე ოსპი
  • 3 ცალი ახალი ორაგული
  • 1 ხახვი
  • ½ სტაფილო, კუბებად დაჭრილი
  • 1 ნივრის კბილი
  • 3 ცალი შავი პილპილის მარცვალი
  • დაფნა
სოუსი:
  • 1 ½ სადილის კოვზი სოიოს სოუსი
  • 1 სადილის კოვზი ზეთი
  • 1 მწიკვი დაფქვილი კოჭა (ჯინჯერი)
  • 1 მწიკვი დაფქვილი იაპონური პირშუშხა
  • კუბებად დაჭრილი ხახვი
მარინადი:
  • ½ ჭიქა წყალი
  • ¼ ჭიქა ლიმნის წვენი
  • ½ ჭიქა მსუბუქი სოიოს სოუსი
  • 1 მწიკვი დაფქვილი კოჭა (ჯინჯერი)
  • 1 დიდი მწიკვი დაფქვილი იაპონური პირშუშხა
  • დანაყილი ნივრის კბილი

მომზადება

  • აურიეთ ერთმანეთში მარინადის ინგრედიენტები, დაასხით ორაგულს და შედგით რამოდენიმე საათით მაცივარში.
  • მოამზადეთ ოსპი პილპილის მარცვლებთან, ნიორსა და დაფნის ფოთლებთან ერთად; ბოლოსკენ შეაზავეთ მარილით. მომზადების მერე ოსპი კვლავ მკვრივი უნდა იყოს.
  • ჩაყარეთ სტაფილო რამოდენიმე წუთით მდუღარე წყალში, შემდეგ გადაწურეთ და გააციეთ ცივი გამდინარე წყლის ქვეშ; სტაფილო მკვრივი უნდა იყოს.
  • აურიეთ ერთმანეთში ოსპი, სტაფილო, ხახვი და სოუსი და დატოვეთ რამოდენიმე ხანი, რათა გაუჯდეს არომატები.
  • გამოიღეთ ორაგულის მარინადი მაცივრიდან, დაწკრიტეთ და დაჭერით გრძელ ზოლებად.
მირთმევის წესი:დაალაგეთ ორაგულის ნაჭრები თეფშზე და ზემოდან დაადეთ ოსპის სალათი.

, , , , ,