გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.
ბოსტნეული სალათისათვის
ოქროსფერი სიმინდის მარცვლები, ინგრედიენტი რომელიც მზარეულებისთვის ერთ–ერთ უმნიშვნელოვანეს ინგრედიენტს წარმოადგენს სალათების დამზადებისას.
სიმინდი მარცვლებში, სასმელი წყალი, შაქარი თეთრი, სუფრის მარილი, მჟავიანობის რეგულატორი: ლიმონმჟავა, ანტიოქსიდანტი: ასკორბინის მჟავა. არ არის გენმოდიფიცირებული. პროდუქტი არ შეიცავს კონსერვანტებს.
შენახვის ტემპერატურა 0°С-დან +25 °C-მდე. ტენიანობა მაქსიმუმ 75%. გახსნის შემდეგ შეინახეთ არაუმეტეს 48 საათისა შემდეგ ტემპერატურულ რეჟიმში: (4 ± 2)°С.