ბოსტნეული სალათისათვის
ოქროსფერი სიმინდის მარცვლები, ინგრედიენტი რომელიც მზარეულებისთვის ერთ–ერთ უმნიშვნელოვანეს ინგრედიენტს წარმოადგენს სალათების დამზადებისას.
სიმინდი მარცვლებში, სასმელი წყალი, შაქარი თეთრი, სუფრის მარილი, მჟავიანობის რეგულატორი: ლიმონმჟავა, ანტიოქსიდანტი: ასკორბინის მჟავა. არ არის გენმოდიფიცირებული. პროდუქტი არ შეიცავს კონსერვანტებს.
შენახვის ტემპერატურა 0°С-დან +25 °C-მდე. ტენიანობა მაქსიმუმ 75%. გახსნის შემდეგ შეინახეთ არაუმეტეს 48 საათისა შემდეგ ტემპერატურულ რეჟიმში: (4 ± 2)°С.