მომზადების ეტაპები
-
დავჭრათ მწვანე ხახვი, გავფრცქვნათ ფორთოხალი და დავჭრათ მწვანე ზეთისხილი ორად.
-
დიდ თასში, ნაბიჯ-ნაბიჯ ვამატებთ: წითელ და მწვანე სალათის ფოთლებს, უკვე მოხარშულ წითელ ბრინჯს, ორად გაჭრილ მწვანე ზეთისხილს BONDUELLE , ფორთოხალს, მწვანე ხახვს, ერთ მუჭა კაკალსა და ბროწეულის მარცვლებს. მოჭერით მიკროგრინი(ყლორტები) ქოთნიდანვე დაავურიოთ თასში დანარჩენ ინგრედიენტებთან ერთად.
-
ჩვენ ვამზადებთ სოუსს შემდეგი შემადგენლობით: ლაიმი, თეთრი ძმარი, ზეითუნის ზეთი, მარილი და პილპილი. მოვასხათ სალათს და კარგად ავურიოთ.