This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

ბადრიჯნის ხვეულები

ბადრიჯნის ხვეულებს მდიდარი გემო აქვს, რაც განსაკუთრებულად ნივრისა და ნიგვზის დამსახურებაა. მისი მომზადება დიდ დროს არ წაგართმევთ, სამაგიეროდ, ოჯახის წევრებსა და სტუმრებს გემრიელად გაუმასპინძლდებით.

Preparation steps

  • კანიანად დაჭერით ბადრიჯანი 6 მმ სისქის ბრტყელ ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი ორივე მხარეს და გააჩერეთ 15 წუთით, შემდეგ მოაშორეთ გამოყოფილი სითხე ქაღალდის ხელსახოცის დახმარებით.
  • შეწვით ნაჭრები ზეთში. ამოიღეთ ტაფიდან და დაწკრიტეთ ზედმეტი ცხიმისაგან.
  • დაჭერით პომიდორი და ჯამში აურიეთ ნიორთან და ნიგოზთან ერთად.
  • დაჭერით კამა. დაუმატეთ ჯამში 2–3 სუფრის კოვზი არაჟანი.
  • დაუმატეთ ბროწეულის მარცვლები.
  • მოაყარეთ მარილი, თუ საჭიროა.
  • მიღებული მასა კოვზით მოათავსეთ ბადრიჯნის ნაჭრებზე და გადაახვიეთ.
  • სუფრაზე: გააფორმეთ ხვეულები კამითა და ბროწეულის მარცვლებით.

Recipes that might interest you

ბადრიჯნის ხვეულები
2 persons over 45 min Easy
Ingredients
  • 2 დიდი ბადრიჯანი
  • 1 წითელი ხახვი
  • 2 პომიდორი
  • 1 ნივრის კბილი
  • 50 გ ბროწეულის მარცვლები
  • 50 გ ნიგოზი
  • ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთი
  • არაჟანი
  • კამა
  • მარილი
Preparation steps
  • Step 1

    კანიანად დაჭერით ბადრიჯანი 6 მმ სისქის ბრტყელ ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი ორივე მხარეს და გააჩერეთ 15 წუთით, შემდეგ მოაშორეთ გამოყოფილი სითხე ქაღალდის ხელსახოცის დახმარებით.

  • Step 2

    შეწვით ნაჭრები ზეთში. ამოიღეთ ტაფიდან და დაწკრიტეთ ზედმეტი ცხიმისაგან.

  • Step 3

    დაჭერით პომიდორი და ჯამში აურიეთ ნიორთან და ნიგოზთან ერთად.

  • Step 4

    დაჭერით კამა. დაუმატეთ ჯამში 2–3 სუფრის კოვზი არაჟანი.

  • Step 5

    დაუმატეთ ბროწეულის მარცვლები.

  • Step 6

    მოაყარეთ მარილი, თუ საჭიროა.

  • Step 7

    მიღებული მასა კოვზით მოათავსეთ ბადრიჯნის ნაჭრებზე და გადაახვიეთ.

  • Step 8

    სუფრაზე: გააფორმეთ ხვეულები კამითა და ბროწეულის მარცვლებით.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description