გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

ბადრიჯნის ხვეულები

ბადრიჯნის ხვეულებს მდიდარი გემო აქვს, რაც განსაკუთრებულად ნივრისა და ნიგვზის დამსახურებაა. მისი მომზადება დიდ დროს არ წაგართმევთ, სამაგიეროდ, ოჯახის წევრებსა და სტუმრებს გემრიელად გაუმასპინძლდებით.

მომზადების ეტაპები

  • კანიანად დაჭერით ბადრიჯანი 6 მმ სისქის ბრტყელ ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი ორივე მხარეს და გააჩერეთ 15 წუთით, შემდეგ მოაშორეთ გამოყოფილი სითხე ქაღალდის ხელსახოცის დახმარებით.
  • შეწვით ნაჭრები ზეთში. ამოიღეთ ტაფიდან და დაწკრიტეთ ზედმეტი ცხიმისაგან.
  • დაჭერით პომიდორი და ჯამში აურიეთ ნიორთან და ნიგოზთან ერთად.
  • დაჭერით კამა. დაუმატეთ ჯამში 2–3 სუფრის კოვზი არაჟანი.
  • დაუმატეთ ბროწეულის მარცვლები.
  • მოაყარეთ მარილი, თუ საჭიროა.
  • მიღებული მასა კოვზით მოათავსეთ ბადრიჯნის ნაჭრებზე და გადაახვიეთ.
  • სუფრაზე: გააფორმეთ ხვეულები კამითა და ბროწეულის მარცვლებით.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ბადრიჯნის ხვეულები
2 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ინგრედიენტები
  • 2 დიდი ბადრიჯანი
  • 1 წითელი ხახვი
  • 2 პომიდორი
  • 1 ნივრის კბილი
  • 50 გ ბროწეულის მარცვლები
  • 50 გ ნიგოზი
  • ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთი
  • არაჟანი
  • კამა
  • მარილი
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    კანიანად დაჭერით ბადრიჯანი 6 მმ სისქის ბრტყელ ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი ორივე მხარეს და გააჩერეთ 15 წუთით, შემდეგ მოაშორეთ გამოყოფილი სითხე ქაღალდის ხელსახოცის დახმარებით.

  • ნაბიჯი 2

    შეწვით ნაჭრები ზეთში. ამოიღეთ ტაფიდან და დაწკრიტეთ ზედმეტი ცხიმისაგან.

  • ნაბიჯი 3

    დაჭერით პომიდორი და ჯამში აურიეთ ნიორთან და ნიგოზთან ერთად.

  • ნაბიჯი 4

    დაჭერით კამა. დაუმატეთ ჯამში 2–3 სუფრის კოვზი არაჟანი.

  • ნაბიჯი 5

    დაუმატეთ ბროწეულის მარცვლები.

  • ნაბიჯი 6

    მოაყარეთ მარილი, თუ საჭიროა.

  • ნაბიჯი 7

    მიღებული მასა კოვზით მოათავსეთ ბადრიჯნის ნაჭრებზე და გადაახვიეთ.

  • ნაბიჯი 8

    სუფრაზე: გააფორმეთ ხვეულები კამითა და ბროწეულის მარცვლებით.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description