მომზადების ეტაპები
-
ვჭრით ბადრიჯანს თხელ ზოლებად, 2-3 მმ.
-
შეწვით ბადრიჯნის ნაჭრები ცხალ ტაფაში და შემდეგ ზედმეტი ცხიმი მოვაშორეთ ქაღალდის ხელსახოცით, ისევ ჩააწყვეთ ტაფაში და დაპრესეთ მარილთან ერთად.
-
დაამატეთ ნიგოზი, ბარდა, ნიორი, პიტნა, ქინძი (ორივე სახეობის), ძმარი, წყალი მზადების პროცესში და აურიეთ ინგრედიენტები.
-
ბადრიჯნის ზოლებს დაამატეთ მომზადებული პასტა და გადაახვიეთ.
მიირთვით ბროწეულის მარცვლებთან ერთად.