This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

ბარდის კერძი ახალი კამით

ტრადიციული გემრიელი კერძი

Preparation steps

  • დაააქუცმაცეთ ინგრედიენტები: წითელი ხახვი და კამა წვრილად დაჭრილი, მწვანე ხახვი ნაჭრებად, გახეხეთ სტაფილო, დაჭერით თხელ ნაჭრებად ბეკონი და პომიდორიჩერი შუაზე გაჭერით.

  • ტაფაზე დადეთ ბეკონი, დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი და გახეხილი სტაფილო. მას შემდეგ, რაც ბეკონი ოდნავ ხრაშუნა გახდება, დააამატეთ ბოსტნეული, შემდეგ კი ბარდა. მოაყარეთ მარილი და პილპილი. გააჩერეთ 10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაამატეთ ტომატის კუბები სოუსში.

  • კიდევ 10 წუთის შემდეგ დაამატეთ პომიდორი ჩერი და ახალი კამა. აცადეთ შემცირდეს სითხის რაოდენობა რამდენადაც საჭიროა, სანამ ბარდა მთლიანად მოიხარშებაა. მორთეთ ბარდით.

Recipes that might interest you

ბარდის კერძი ახალი კამით
2 persons 30-45 min Easy
Ingredients
  • <p><a href=https://bonduelle.ge/produk-ti/mtsvane-barda-nazi1 target=_blank rel=noopener>1 ქილა (400 გრ) ტკბილი მწვანე ბარდა Bonduelle</a></p>
  • <p>10 ბეკონის ნაჭერი</p>
  • <p>10 პომიდორი ჩერი</p>
  • <p>2 სტაფილო</p>
  • <p>1 წითელი ხახვი</p>
  • <p>250 გრ კუბებად დაჭრილი პომიდორი სოუსში</p>
  • <p>2 ჭიქა ბოსტნეულის ბულიონი</p>
  • <p>1 კონა მწვანე ხახვი</p>
  • <p>1 კონა კამა</p>
  • <p>ბარდის ჯერმები</p>
  • <p>ზეთი</p>
  • <p>მარილი</p>
  • <p>წიწაკა</p>
Preparation steps
  • Step 1

    დაააქუცმაცეთ ინგრედიენტები: წითელი ხახვი და კამა წვრილად დაჭრილი, მწვანე ხახვი ნაჭრებად, გახეხეთ სტაფილო, დაჭერით თხელ ნაჭრებად ბეკონი და პომიდორიჩერი შუაზე გაჭერით.

  • Step 2

    ტაფაზე დადეთ ბეკონი, დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი და გახეხილი სტაფილო. მას შემდეგ, რაც ბეკონი ოდნავ ხრაშუნა გახდება, დააამატეთ ბოსტნეული, შემდეგ კი ბარდა. მოაყარეთ მარილი და პილპილი. გააჩერეთ 10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაამატეთ ტომატის კუბები სოუსში.

  • Step 3

    კიდევ 10 წუთის შემდეგ დაამატეთ პომიდორი ჩერი და ახალი კამა. აცადეთ შემცირდეს სითხის რაოდენობა რამდენადაც საჭიროა, სანამ ბარდა მთლიანად მოიხარშებაა. მორთეთ ბარდით.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description