გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

ბარდის კერძი ახალი კამით

ტრადიციული გემრიელი კერძი

მომზადების ეტაპები

  • დაააქუცმაცეთ ინგრედიენტები: წითელი ხახვი და კამა წვრილად დაჭრილი, მწვანე ხახვი ნაჭრებად, გახეხეთ სტაფილო, დაჭერით თხელ ნაჭრებად ბეკონი და პომიდორიჩერი შუაზე გაჭერით.

  • ტაფაზე დადეთ ბეკონი, დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი და გახეხილი სტაფილო. მას შემდეგ, რაც ბეკონი ოდნავ ხრაშუნა გახდება, დააამატეთ ბოსტნეული, შემდეგ კი ბარდა. მოაყარეთ მარილი და პილპილი. გააჩერეთ 10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაამატეთ ტომატის კუბები სოუსში.

  • კიდევ 10 წუთის შემდეგ დაამატეთ პომიდორი ჩერი და ახალი კამა. აცადეთ შემცირდეს სითხის რაოდენობა რამდენადაც საჭიროა, სანამ ბარდა მთლიანად მოიხარშებაა. მორთეთ ბარდით.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ბარდის კერძი ახალი კამით
2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ინგრედიენტები
  • <p><a href=https://bonduelle.ge/produk-ti/mtsvane-barda-nazi1 target=_blank rel=noopener>1 ქილა (400 გრ) ტკბილი მწვანე ბარდა Bonduelle</a></p>
  • <p>10 ბეკონის ნაჭერი</p>
  • <p>10 პომიდორი ჩერი</p>
  • <p>2 სტაფილო</p>
  • <p>1 წითელი ხახვი</p>
  • <p>250 გრ კუბებად დაჭრილი პომიდორი სოუსში</p>
  • <p>2 ჭიქა ბოსტნეულის ბულიონი</p>
  • <p>1 კონა მწვანე ხახვი</p>
  • <p>1 კონა კამა</p>
  • <p>ბარდის ჯერმები</p>
  • <p>ზეთი</p>
  • <p>მარილი</p>
  • <p>წიწაკა</p>
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    დაააქუცმაცეთ ინგრედიენტები: წითელი ხახვი და კამა წვრილად დაჭრილი, მწვანე ხახვი ნაჭრებად, გახეხეთ სტაფილო, დაჭერით თხელ ნაჭრებად ბეკონი და პომიდორიჩერი შუაზე გაჭერით.

  • ნაბიჯი 2

    ტაფაზე დადეთ ბეკონი, დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი და გახეხილი სტაფილო. მას შემდეგ, რაც ბეკონი ოდნავ ხრაშუნა გახდება, დააამატეთ ბოსტნეული, შემდეგ კი ბარდა. მოაყარეთ მარილი და პილპილი. გააჩერეთ 10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაამატეთ ტომატის კუბები სოუსში.

  • ნაბიჯი 3

    კიდევ 10 წუთის შემდეგ დაამატეთ პომიდორი ჩერი და ახალი კამა. აცადეთ შემცირდეს სითხის რაოდენობა რამდენადაც საჭიროა, სანამ ბარდა მთლიანად მოიხარშებაა. მორთეთ ბარდით.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description