მომზადების ეტაპები
-
დაააქუცმაცეთ ინგრედიენტები: წითელი ხახვი და კამა წვრილად დაჭრილი, მწვანე ხახვი ნაჭრებად, გახეხეთ სტაფილო, დაჭერით თხელ ნაჭრებად ბეკონი და პომიდორიჩერი შუაზე გაჭერით.
-
ტაფაზე დადეთ ბეკონი, დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი და გახეხილი სტაფილო. მას შემდეგ, რაც ბეკონი ოდნავ ხრაშუნა გახდება, დააამატეთ ბოსტნეული, შემდეგ კი ბარდა. მოაყარეთ მარილი და პილპილი. გააჩერეთ 10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაამატეთ ტომატის კუბები სოუსში.
-
კიდევ 10 წუთის შემდეგ დაამატეთ პომიდორი ჩერი და ახალი კამა. აცადეთ შემცირდეს სითხის რაოდენობა რამდენადაც საჭიროა, სანამ ბარდა მთლიანად მოიხარშებაა. მორთეთ ბარდით.