ბურიტო მექსიკური სოუსით

არომატული და ცხარე სალსას შემდეგ, გემრიელი ბურიტო მოგიკლავთ შიმშილის გრძნობას.

მომზადების ეტაპები

  • გარეცხეთ ხორცი. წაუსვით ნივრის, ლიმნის წვენის, თავშავის, პილპილის და მარილისგან მომზადებული სოუსი. გააჩერეთ ხორცი მარინადში 4-8 საათის განმავლობაში. შემდეგ შეწვით, დაჭერით პატარა ნაჭრებად და აცადეთ გაშრეს 6 საათის განმავლობაში.

  • წვრილად დაჭერით ხახვი. მოთუშეთ ცხელ ზეთში. დაუმატეთ გამშრალი ხორცი და შეწვით სანამ გაყავისფრდება. დაუმატეთ მარილი და აურიეთ.

  • გაათბეთ ტორტილა ღუმელში. თითოეულზე დადეთ რამოდენიმე კოვზი ხორცი და გადაახვიეთ.

  • მირთმევის წესი: მიირთვით ცხარე მექსიკურ საწებელთან და ლობიოსთან ერთად.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ბურიტო მექსიკური სოუსით
12 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
ინგრედიენტები
  • 600 გ ძროხის ხორცი
  • 12 ც ტორტილას ფირფიტა
  • 2 კბილი ნიორი
  • 1 პატარა ზომის ხახვი
  • 2 სუფრის კოვზი ლიმნის წვენი
  • 1 სუფრის კოვზი თავშავა
  • ½ სუფრის კოვზი მარილი
  • ¼ ჩაის კოვზი პილპილი (ახლად დაფქული)
  • 1 სუფრის კოვზი ზეთი
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    გარეცხეთ ხორცი. წაუსვით ნივრის, ლიმნის წვენის, თავშავის, პილპილის და მარილისგან მომზადებული სოუსი. გააჩერეთ ხორცი მარინადში 4-8 საათის განმავლობაში. შემდეგ შეწვით, დაჭერით პატარა ნაჭრებად და აცადეთ გაშრეს 6 საათის განმავლობაში.

  • ნაბიჯი 2

    წვრილად დაჭერით ხახვი. მოთუშეთ ცხელ ზეთში. დაუმატეთ გამშრალი ხორცი და შეწვით სანამ გაყავისფრდება. დაუმატეთ მარილი და აურიეთ.

  • ნაბიჯი 3

    გაათბეთ ტორტილა ღუმელში. თითოეულზე დადეთ რამოდენიმე კოვზი ხორცი და გადაახვიეთ.

  • ნაბიჯი 4

    მირთმევის წესი: მიირთვით ცხარე მექსიკურ საწებელთან და ლობიოსთან ერთად.