This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

ბურიტო მექსიკური სოუსით

არომატული და ცხარე სალსას შემდეგ, გემრიელი ბურიტო მოგიკლავთ შიმშილის გრძნობას.

Preparation steps

  • გარეცხეთ ხორცი. წაუსვით ნივრის, ლიმნის წვენის, თავშავის, პილპილის და მარილისგან მომზადებული სოუსი. გააჩერეთ ხორცი მარინადში 4-8 საათის განმავლობაში. შემდეგ შეწვით, დაჭერით პატარა ნაჭრებად და აცადეთ გაშრეს 6 საათის განმავლობაში.
  • წვრილად დაჭერით ხახვი. მოთუშეთ ცხელ ზეთში. დაუმატეთ გამშრალი ხორცი და შეწვით სანამ გაყავისფრდება. დაუმატეთ მარილი და აურიეთ.
  • გაათბეთ ტორტილა ღუმელში. თითოეულზე დადეთ რამოდენიმე კოვზი ხორცი და გადაახვიეთ.
  • მირთმევის წესი: მიირთვით ცხარე მექსიკურ საწებელთან და ლობიოსთან ერთად.

Recipes that might interest you

ბურიტო მექსიკური სოუსით
12 persons over 45 min Medium
Ingredients
  • 600 გ ძროხის ხორცი
  • 12 ც ტორტილას ფირფიტა
  • 2 კბილი ნიორი
  • 1 პატარა ზომის ხახვი
  • 2 სუფრის კოვზი ლიმნის წვენი
  • 1 სუფრის კოვზი თავშავა
  • ½ სუფრის კოვზი მარილი
  • ¼ ჩაის კოვზი პილპილი (ახლად დაფქული)
  • 1 სუფრის კოვზი ზეთი
Preparation steps
  • Step 1

    გარეცხეთ ხორცი. წაუსვით ნივრის, ლიმნის წვენის, თავშავის, პილპილის და მარილისგან მომზადებული სოუსი. გააჩერეთ ხორცი მარინადში 4-8 საათის განმავლობაში. შემდეგ შეწვით, დაჭერით პატარა ნაჭრებად და აცადეთ გაშრეს 6 საათის განმავლობაში.

  • Step 2

    წვრილად დაჭერით ხახვი. მოთუშეთ ცხელ ზეთში. დაუმატეთ გამშრალი ხორცი და შეწვით სანამ გაყავისფრდება. დაუმატეთ მარილი და აურიეთ.

  • Step 3

    გაათბეთ ტორტილა ღუმელში. თითოეულზე დადეთ რამოდენიმე კოვზი ხორცი და გადაახვიეთ.

  • Step 4

    მირთმევის წესი: მიირთვით ცხარე მექსიკურ საწებელთან და ლობიოსთან ერთად.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description