მომზადების ეტაპები
-
გარეცხეთ და გააშრეთ სალათის ფოთლები; დააქუცმაცეთ პატარა ნაწილებად.
-
მაგრად მოხარშეთ კვერცხი.
-
მეოთხედებად დაჭერით პომიდორი; ხახვი და სტაფილო დაჭერით ზოლებად, ხოლო ყველი - პატარა ნაჭრებად.
-
აურიეთ ზეითუნის ზეთი და ღვინის ძმარი, დაუმატეთ დაჭყლეტილი ნიორი და შეაზავეთ მარილითა და პილპილით.
-
სუფრასთან: მოათავსეთ დაჭრილი ბოსტნეული და ყველი სალათის ფოთლებზე, დაუმატეთ სიმინდი და ზემოდან დაადეთ მეოთხედებად დაჭრილი კვერცხი. ზემოდან მოაპკურეთ ძმრისა და ზეთის ნაზავი.