გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

დამარინადებული ორაგული

ფრანგულ სამზარეულოში ზღვის პროდუქტები განსაკუთრებულ როლს იკავებს. დამარინადებული ორაგული არა მარტო სასარგებლოა, არამედ საუცხოო გემოთიც გამოირჩევა.

მომზადების ეტაპები

  • აურიეთ ერთმანეთში მარინადის ინგრედიენტები, დაასხით ორაგულს და შედგით რამოდენიმე საათით მაცივარში.
  • მოამზადეთ ოსპი პილპილის მარცვლებთან, ნიორთან და დაფნის ფოთლებთან ერთად; ბოლოსკენ შეაზავეთ მარილით. მომზადების მერე ოსპი კვლავ მკვრივი უნდა იყოს.
  • ჩაყარეთ სტაფილო რამოდენიმე წუთით მდუღარე წყალში, შემდეგ გადაწურეთ და გააციეთ ცივი გამდინარე წყლის ქვეშ; სტაფილო მკვრივი უნდა იყოს.
  • აურიეთ ერთმანეთში ოსპი, სტაფილო, ხახვი და სოუსი და დატოვეთ რამოდენიმე ხანი, რათა გაუჯდეს არომატები.
  • გამოიღეთ ორაგულის მარინადი მაცივრიდან, დაწკრიტეთ და დაჭერით გრძელ ზოლებად.
  • მირთმევის წესი:დაალაგეთ ორაგულის ნაჭრები თეფშზე და ზემოდან დაადეთ ოსპის სალათი.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

დამარინადებული ორაგული
3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
ინგრედიენტები
  • 100 გ მწვანე ოსპი
  • 3 ცალი ახალი ორაგული
  • 1 ხახვი
  • ½ სტაფილო, კუბებად დაჭრილი
  • 1 ნივრის კბილი
  • 3 ცალი შავი პილპილის მარცვალი
  • დაფნა
  • სოუსი:
  • 1 ½ სადილის კოვზი სოიოს სოუსი
  • 1 სადილის კოვზი ზეთი
  • 1 მწიკვი დაფქვილი კოჭა (ჯინჯერი)
  • 1 მწიკვი დაფქვილი იაპონური პირშუშხა
  • კუბებად დაჭრილი ხახვი
  • მარინადი:
  • ½ ჭიქა წყალი
  • ¼ ჭიქა ლიმნის წვენი
  • ½ ჭიქა მსუბუქი სოიოს სოუსი
  • 1 მწიკვი დაფქვილი კოჭა (ჯინჯერი)
  • 1 დიდი მწიკვი დაფქვილი იაპონური პირშუშხა
  • დანაყილი ნივრის კბილი
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    აურიეთ ერთმანეთში მარინადის ინგრედიენტები, დაასხით ორაგულს და შედგით რამოდენიმე საათით მაცივარში.

  • ნაბიჯი 2

    მოამზადეთ ოსპი პილპილის მარცვლებთან, ნიორთან და დაფნის ფოთლებთან ერთად; ბოლოსკენ შეაზავეთ მარილით. მომზადების მერე ოსპი კვლავ მკვრივი უნდა იყოს.

  • ნაბიჯი 3

    ჩაყარეთ სტაფილო რამოდენიმე წუთით მდუღარე წყალში, შემდეგ გადაწურეთ და გააციეთ ცივი გამდინარე წყლის ქვეშ; სტაფილო მკვრივი უნდა იყოს.

  • ნაბიჯი 4

    აურიეთ ერთმანეთში ოსპი, სტაფილო, ხახვი და სოუსი და დატოვეთ რამოდენიმე ხანი, რათა გაუჯდეს არომატები.

  • ნაბიჯი 5

    გამოიღეთ ორაგულის მარინადი მაცივრიდან, დაწკრიტეთ და დაჭერით გრძელ ზოლებად.

  • ნაბიჯი 6

    მირთმევის წესი:დაალაგეთ ორაგულის ნაჭრები თეფშზე და ზემოდან დაადეთ ოსპის სალათი.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description