მომზადების ეტაპები
-
გავჭრათ ქათმის ღვიძლი შუაზე, ჩავდოთ თასში და გადავასხათ რძე. ნახევარი საათის განმავლობაში დატოვეთ თასი თავსახურით დაფარული მაცივარში. კარგად გარეცხეთ ცივი წყლით და გაამშრალეთ ღვიძლი ქაღალდით პირსახოცი, რათა ზედმეტი რძე შეიშროს.
-
ხახვი დაჭერით პატარა კუბიკებად და დაჭერით ნიორი. ღრმა ტაფას დაუმატეთ კარაქი, გააჩერეთ საშუალო ცეცხლზე მცირე ხანი, შემდეგ დაუმატეთ ხახვი, ნიორი, ღვიძლი და პილპილი.
-
დაამატეთ ოხრახუში, ქონდარა და ღვინო. დააფარეთ თავსახური და მოთუშეთ საშუალო და დაბალ ცეცხლზე, სანამ სითხე თითქმის არ აორთქლდება.
-
გამორთეთ ცეცხლი და მოაყარეთ მარილი. შეგიძლიათ მორთოთ ცოტაოდენი დაჭრილი მარჟორმით (თუ გაქვთ) და მიირთვათ მწნილებთან ერთად.