გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

ხორცის ბურთულებიანი სუფი

გემრიელი ტრადიციული სუფი

მომზადების ეტაპები

  • დაჭერით ბოსტნეული: ხახვი, ნიახური, ბულგარული წიწაკა, სტაფილო, ყაბაყი მსხვილ ნაჭრებად 1-2 მმ სისქით, სხვადასხვა ფორმის.

  • მოამზადეთ ხორცის ბურთულები: გატარებულ ხორცს დაუმატეთ ჯერ წინასწარ მოხარშული (შეფუთვაზე მითითებული ინსტრუქციის მიხედვით მოხარშული) ბრინჯი, კვერცხი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, მარილი და პილპილი. ინგრედიენტები ხელით ძალიან კარგად აურიეთ და გააკეთეთ რამდენიმე ბურთულა, რომელსაც მოგვიანებით წვნიანში მოხარშავთ.

  • დიდ ქვაბში ჩაასხით ზეთი და შეწვით ბოსტნეული, რომელიც დაჭერით 1-ლი ნაბიჯის მიხედვით, დაახლოებით 4 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დაუმატეთ საქონლის ხორცის ბულიონი და ხარშეთ. ბოსტნეულის თითქმის მოხარშვის შემდეგ დაამატეთ ბარდა, მწვანე ლობიო და კუბიკებად დაჭრილი პომიდორი. მოაყარეთ მარილი და დაამატეთ წყალი, საჭიროებისამებრ.

  • დაამატეთ ხორცის ბურთულები და გააჩერეთ საშუალო ცეცხლზე 20 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ ტპომიდვრის პასტა და ბულიონი და გააჩერეთ ცეცხლზე კიდევ 10 წუთი. დაამშვენეთ წვნიანი ახალი ცისკარათი ან ოხრახუშით, ყველას გემოვნების მიხედვით.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ხორცის ბურთულებიანი სუფი
5 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
ინგრედიენტები
  • <p>200 გრ მწვანე ლობიო</p>
  • <p><a href=https://bonduelle.ge/produk-ti/mtsvane-barda-nazi1 target=_blank rel=noopener>1 ქილა (200 გრ) ბარდა Bonduelle</a></p>
  • <p>300 გრ გატარებული ხორცი, ღორის და საქონლის ნარევი</p>
  • <p>200 გრ დაკოსერვებული პომიდვრის კუბიკები</p>
  • <p>5 სუფრის კოვზი პომიდვრის პასტა</p>
  • <p>70 გრ წინასწარ მოხარშული ბრინჯი</p>
  • <p>2 კვერცხი</p>
  • <p>5 სტაფილო</p>
  • <p>1 ყაბაყი</p>
  • <p>1 წითელი ბულგარული წიწაკა</p>
  • <p>1 ნიახური</p>
  • <p>1 თეთრი ხახვი</p>
  • <p>2 კონა ცისკარა</p>
  • <p>1 კონა ოხრახუში</p>
  • <p>2 ლიტრი ხორცის ბულიონი</p>
  • <p>1 ლიტრი ბულიონი</p>
  • <p>3 სუფრის კოვზი ზეთი</p>
  • <p>მარილი, წიწაკა</p>
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    დაჭერით ბოსტნეული: ხახვი, ნიახური, ბულგარული წიწაკა, სტაფილო, ყაბაყი მსხვილ ნაჭრებად 1-2 მმ სისქით, სხვადასხვა ფორმის.

  • ნაბიჯი 2

    მოამზადეთ ხორცის ბურთულები: გატარებულ ხორცს დაუმატეთ ჯერ წინასწარ მოხარშული (შეფუთვაზე მითითებული ინსტრუქციის მიხედვით მოხარშული) ბრინჯი, კვერცხი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, მარილი და პილპილი. ინგრედიენტები ხელით ძალიან კარგად აურიეთ და გააკეთეთ რამდენიმე ბურთულა, რომელსაც მოგვიანებით წვნიანში მოხარშავთ.

  • ნაბიჯი 3

    დიდ ქვაბში ჩაასხით ზეთი და შეწვით ბოსტნეული, რომელიც დაჭერით 1-ლი ნაბიჯის მიხედვით, დაახლოებით 4 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დაუმატეთ საქონლის ხორცის ბულიონი და ხარშეთ. ბოსტნეულის თითქმის მოხარშვის შემდეგ დაამატეთ ბარდა, მწვანე ლობიო და კუბიკებად დაჭრილი პომიდორი. მოაყარეთ მარილი და დაამატეთ წყალი, საჭიროებისამებრ.

  • ნაბიჯი 4

    დაამატეთ ხორცის ბურთულები და გააჩერეთ საშუალო ცეცხლზე 20 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ ტპომიდვრის პასტა და ბულიონი და გააჩერეთ ცეცხლზე კიდევ 10 წუთი. დაამშვენეთ წვნიანი ახალი ცისკარათი ან ოხრახუშით, ყველას გემოვნების მიხედვით.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description