მომზადების ეტაპები
-
ათქვიფეთ კვერცხები და მოაყარეთ მარილი და პილპილი. დაჭერით კარტოფილი და მწვანე წიწაკა პატარა კუბიკებად.
-
განათავსეთ ათქვეფილი კვერცხი ტაფაზე და გააჩერეთ რამოდენიმე წუთით საშუალო ცეცხლზე, სანამ ომლეტი მომზადდება. გადააბრუნეთ ომლეტი და გააჩერეთ კიდევ 1-2 წუთი.
-
კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი შეწვით ოდნავ ცხელ ზეთში, შემდეგ დაუმატეთ წიწაკა და სიმინდი და გააჩერეთ კიდევ 2-3 წუთი ცეცხლზე, პერიოდულად ურიეთ.
-
განათავსეთ ომლეტი ბრტყელ თეფშზე და დაამატეთ შემწვარი ბოსტნეულის ნარევი.