პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი

მზვანე სეთისხილისა და ყავისფერი სოკოს ნაზავი რბილ პასტას აძლევს ძლიერ გემოს

მომზადების ეტაპები

  • მოხარშეთ მაკარონი ცხელ მარილიან წყალში და დაამატეთ ცოტა ზეთი, იმისდა მიხედვით, თუ რამდენ წუთი აწერია პასტის შეფუთვაზე (8 წუთი).

  • მოვასხათ ტაფას ცოტა კარაქი და მოვშუშოთ სოკო ნიორთან ერთად. დავამატეოთ ღვინო, ქათმის ნახარში (ბულიონი) და ერთად წამოვადუღოთ . ცოტახანში დავამატოთპომიდვრის ჩირი, ოხრახუში, ზეთისხილი, მარილი , პილპილი და ბოლოს უკვე მოხარშული ლინგვინეს პასტა.

  • პასტა დავახვიოთ ჩანგალზე და გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვახეხოთ პეჩორინოს მყარი ყველი და დავადოთ რამდენიმე რეჰანის ფოთოლი.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი
2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ინგრედიენტები
  • 50 გრი მწვანე უკურკო ზეთისხილი BONDUELLE
  • 160 გრ პასტა ლინგვინე
  • 6 ც ყავისფერი სოკო
  • 50 გრ პეჩორინოს მაგარი ყველი
  • 3 სუფრის კოვზი კარაქი
  • 2 კონა ოხრახუში
  • 1/2 ჭიქა თეთრი ღვინო
  • 1 ჭიქა ქათმის ნახარში (ბულიონი)
  • 3 კბილი ნიორი
  • 1 სუფრის კოვზი ფრანგული მდოგვი
  • 4 პომიდვრის ჩირი
  • 3-4 რეჰანის ფოთოლი
  • ზეითუნის ზეთი
  • მარილი, პილპილი
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    მოხარშეთ მაკარონი ცხელ მარილიან წყალში და დაამატეთ ცოტა ზეთი, იმისდა მიხედვით, თუ რამდენ წუთი აწერია პასტის შეფუთვაზე (8 წუთი).

  • ნაბიჯი 2

    მოვასხათ ტაფას ცოტა კარაქი და მოვშუშოთ სოკო ნიორთან ერთად. დავამატეოთ ღვინო, ქათმის ნახარში (ბულიონი) და ერთად წამოვადუღოთ . ცოტახანში დავამატოთპომიდვრის ჩირი, ოხრახუში, ზეთისხილი, მარილი , პილპილი და ბოლოს უკვე მოხარშული ლინგვინეს პასტა.

  • ნაბიჯი 3

    პასტა დავახვიოთ ჩანგალზე და გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვახეხოთ პეჩორინოს მყარი ყველი და დავადოთ რამდენიმე რეჰანის ფოთოლი.