პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი

მზვანე სეთისხილისა და ყავისფერი სოკოს ნაზავი რბილ პასტას აძლევს ძლიერ გემოს

მომზადების ეტაპები

  • მოხარშეთ მაკარონი ცხელ მარილიან წყალში და დაამატეთ ცოტა ზეთი, იმისდა მიხედვით, თუ რამდენ წუთი აწერია პასტის შეფუთვაზე (8 წუთი).

  • მოვასხათ ტაფას ცოტა კარაქი და მოვშუშოთ სოკო ნიორთან ერთად. დავამატეოთ ღვინო, ქათმის ნახარში (ბულიონი) და ერთად წამოვადუღოთ . ცოტახანში დავამატოთპომიდვრის ჩირი, ოხრახუში, ზეთისხილი, მარილი , პილპილი და ბოლოს უკვე მოხარშული ლინგვინეს პასტა.

  • პასტა დავახვიოთ ჩანგალზე და გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვახეხოთ პეჩორინოს მყარი ყველი და დავადოთ რამდენიმე რეჰანის ფოთოლი.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი
2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ინგრედიენტები
  • <p><a href="https://bonduelle.ge/produk-ti/zetiskhili-kurkis-gareshe-1">50 გრი მწვანე უკურკო ზეთისხილი BONDUELLE</a></p>
  • <p>160 გრ პასტა ლინგვინე</p>
  • <p>6 ც ყავისფერი სოკო</p>
  • <p>50 გრ პეჩორინოს მაგარი ყველი</p>
  • <p>3 სუფრის კოვზი კარაქი</p>
  • <p>2 კონა ოხრახუში</p>
  • <p>1/2 ჭიქა თეთრი ღვინო</p>
  • <p>1 ჭიქა ქათმის ნახარში (ბულიონი)</p>
  • <p>3 კბილი ნიორი</p>
  • <p>1 სუფრის კოვზი ფრანგული მდოგვი</p>
  • <p>4 პომიდვრის ჩირი</p>
  • <p>3-4 რეჰანის ფოთოლი</p>
  • <p>ზეითუნის ზეთი</p>
  • <p>მარილი, პილპილი</p>
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    მოხარშეთ მაკარონი ცხელ მარილიან წყალში და დაამატეთ ცოტა ზეთი, იმისდა მიხედვით, თუ რამდენ წუთი აწერია პასტის შეფუთვაზე (8 წუთი).

  • ნაბიჯი 2

    მოვასხათ ტაფას ცოტა კარაქი და მოვშუშოთ სოკო ნიორთან ერთად. დავამატეოთ ღვინო, ქათმის ნახარში (ბულიონი) და ერთად წამოვადუღოთ . ცოტახანში დავამატოთპომიდვრის ჩირი, ოხრახუში, ზეთისხილი, მარილი , პილპილი და ბოლოს უკვე მოხარშული ლინგვინეს პასტა.

  • ნაბიჯი 3

    პასტა დავახვიოთ ჩანგალზე და გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვახეხოთ პეჩორინოს მყარი ყველი და დავადოთ რამდენიმე რეჰანის ფოთოლი.