გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი

მზვანე სეთისხილისა და ყავისფერი სოკოს ნაზავი რბილ პასტას აძლევს ძლიერ გემოს

მომზადების ეტაპები

  • მოხარშეთ მაკარონი ცხელ მარილიან წყალში და დაამატეთ ცოტა ზეთი, იმისდა მიხედვით, თუ რამდენ წუთი აწერია პასტის შეფუთვაზე (8 წუთი).

  • მოვასხათ ტაფას ცოტა კარაქი და მოვშუშოთ სოკო ნიორთან ერთად. დავამატეოთ ღვინო, ქათმის ნახარში (ბულიონი) და ერთად წამოვადუღოთ . ცოტახანში დავამატოთპომიდვრის ჩირი, ოხრახუში, ზეთისხილი, მარილი , პილპილი და ბოლოს უკვე მოხარშული ლინგვინეს პასტა.

  • პასტა დავახვიოთ ჩანგალზე და გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვახეხოთ პეჩორინოს მყარი ყველი და დავადოთ რამდენიმე რეჰანის ფოთოლი.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი
2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ინგრედიენტები
  • <p><a href="https://bonduelle.ge/produk-ti/zetiskhili-kurkis-gareshe-1">50 გრი მწვანე უკურკო ზეთისხილი BONDUELLE</a></p>
  • <p>160 გრ პასტა ლინგვინე</p>
  • <p>6 ც ყავისფერი სოკო</p>
  • <p>50 გრ პეჩორინოს მაგარი ყველი</p>
  • <p>3 სუფრის კოვზი კარაქი</p>
  • <p>2 კონა ოხრახუში</p>
  • <p>1/2 ჭიქა თეთრი ღვინო</p>
  • <p>1 ჭიქა ქათმის ნახარში (ბულიონი)</p>
  • <p>3 კბილი ნიორი</p>
  • <p>1 სუფრის კოვზი ფრანგული მდოგვი</p>
  • <p>4 პომიდვრის ჩირი</p>
  • <p>3-4 რეჰანის ფოთოლი</p>
  • <p>ზეითუნის ზეთი</p>
  • <p>მარილი, პილპილი</p>
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    მოხარშეთ მაკარონი ცხელ მარილიან წყალში და დაამატეთ ცოტა ზეთი, იმისდა მიხედვით, თუ რამდენ წუთი აწერია პასტის შეფუთვაზე (8 წუთი).

  • ნაბიჯი 2

    მოვასხათ ტაფას ცოტა კარაქი და მოვშუშოთ სოკო ნიორთან ერთად. დავამატეოთ ღვინო, ქათმის ნახარში (ბულიონი) და ერთად წამოვადუღოთ . ცოტახანში დავამატოთპომიდვრის ჩირი, ოხრახუში, ზეთისხილი, მარილი , პილპილი და ბოლოს უკვე მოხარშული ლინგვინეს პასტა.

  • ნაბიჯი 3

    პასტა დავახვიოთ ჩანგალზე და გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვახეხოთ პეჩორინოს მყარი ყველი და დავადოთ რამდენიმე რეჰანის ფოთოლი.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description