პიცა ჩილი სიმინდითა და კოპათი

გემრიელი პიცა დასამახსოვრებელი მომენტებისთვის

მომზადების ეტაპები

  • მოამზადეთ პიცა, რომელიც შესდგება თეთრი გაცრილი ფქვილისგან, რათა ცომი იყოს უფრო აერირებული, ცხელი წყალისაგან, რომელშიც ჩადეთ მშრალი საფუარი, შემდეგ თანდათანობით დაამატეთ შაქარი, მარილი და ზეთი. აურიეთ კარგად ყველა ინგრედიენტი. შეფუთეთ ფოლგაში და დატოვეთ თბილ ოთახში 2 საათის განმავლობაში, რათა მოცულობა ორჯერ გაიზარდოს.

  • გააფართოვეთ პიცის ცომი დაფაზე, მოაყარეთ ფქვილი იმდენი, რამდენადაც გრძნობთ, რომ საკმარისია გასამყარებლად. ჩამოაყალიბეთ მრგვალი ცომი 28 სმ-ზე დიაგონალზე.

  • გადავიდეთ პიცის სოუსზე, რომელიც შესდგება : 3 დაჭრილი ნივრის კბილისგან - მოათავსეთ ისინი ტაფაზე 3-4 ს.კ. ზეითუნის ზეთთან ერთად. დააცადეთ ნიორს 2 წუთი, რათა ფერი მიიღოს და შემდგომ დაამატეთ ქილის პომიდვრები, მოაყარეთ რეჰანი , მარილი და წიწაკა. დაელოდეთ 15 წუთის განმავლობაში სანამ გასქელდება.

  • პიცის კონტრზე დაამატეთ 3-4 ს.კ. ტომატის სოუსი, რომელიც ამ დროს გაცივდა, ხელით გახეხეთ მოცარელა, სიმინდი ჩილისთან ერთად, კოპა ასევე ხელით მოაყარეთ, ასევე ნახევრად გაჭრილი ჩერის პომიდორი, პარმეზანი და რეჰანი. ჩადეთ პიცა წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 230 ° C ტემპერატურაზე 15-20 წუთის განმავლობაში. მას შემდეგ, რაც ამოიღებთ, დაამატეთ მუჭა რუკოლა და სურვილისამებრ რეჰანის 3-4 ფოთოლი.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

პიცა ჩილი სიმინდითა და კოპათი
1 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
ინგრედიენტები
  • ინგრედიენტები:
  • 500 გრ ფქვილი
  • 325 მლ თბილი წყალი
  • 2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
  • 8 გრ მშრალი საფუარი
  • 1 ს.კ. შაქარი
  • 1 ს.კ. მარილი
  • ინგრედიენტები პიცის სოუსისთვის :
  • 1 ქილა (400 გრ) პომიდორი
  • 4 ახალი რეჰანის ფოთოლი
  • 3 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
  • 3 კბილი ნიორი
  • 1 ს.კ. მარილი
  • პიცის ზედაპირისთვის:
  • 1 ქილა (310 გრ) სიმინდი ჩილი გოლდი ბონდუელი
  • 12 ცალი პატარა მოცარელა
  • 10 ჩერის პომიდორი
  • 8 კოპას ნაჭერი
  • 3-4 რეჰანის ფოთოლი
  • 3-4 ს.კ. პარმეზანი
  • 1 მუჭა არუგულა
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    მოამზადეთ პიცა, რომელიც შესდგება თეთრი გაცრილი ფქვილისგან, რათა ცომი იყოს უფრო აერირებული, ცხელი წყალისაგან, რომელშიც ჩადეთ მშრალი საფუარი, შემდეგ თანდათანობით დაამატეთ შაქარი, მარილი და ზეთი. აურიეთ კარგად ყველა ინგრედიენტი. შეფუთეთ ფოლგაში და დატოვეთ თბილ ოთახში 2 საათის განმავლობაში, რათა მოცულობა ორჯერ გაიზარდოს.

  • ნაბიჯი 2

    გააფართოვეთ პიცის ცომი დაფაზე, მოაყარეთ ფქვილი იმდენი, რამდენადაც გრძნობთ, რომ საკმარისია გასამყარებლად. ჩამოაყალიბეთ მრგვალი ცომი 28 სმ-ზე დიაგონალზე.

  • ნაბიჯი 3

    გადავიდეთ პიცის სოუსზე, რომელიც შესდგება : 3 დაჭრილი ნივრის კბილისგან - მოათავსეთ ისინი ტაფაზე 3-4 ს.კ. ზეითუნის ზეთთან ერთად. დააცადეთ ნიორს 2 წუთი, რათა ფერი მიიღოს და შემდგომ დაამატეთ ქილის პომიდვრები, მოაყარეთ რეჰანი , მარილი და წიწაკა. დაელოდეთ 15 წუთის განმავლობაში სანამ გასქელდება.

  • ნაბიჯი 4

    პიცის კონტრზე დაამატეთ 3-4 ს.კ. ტომატის სოუსი, რომელიც ამ დროს გაცივდა, ხელით გახეხეთ მოცარელა, სიმინდი ჩილისთან ერთად, კოპა ასევე ხელით მოაყარეთ, ასევე ნახევრად გაჭრილი ჩერის პომიდორი, პარმეზანი და რეჰანი. ჩადეთ პიცა წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 230 ° C ტემპერატურაზე 15-20 წუთის განმავლობაში. მას შემდეგ, რაც ამოიღებთ, დაამატეთ მუჭა რუკოლა და სურვილისამებრ რეჰანის 3-4 ფოთოლი.