მომზადების ეტაპები
-
გარეცხეთ, კარგად გააშრეთ და პატარა ნაწილებად დააქუცმაცეთ სალათის ფოთლები.
-
დაჭერით ხორცი პატარა კუბებად და რამოდენიმე წუთით შეწვით ცხიმში; შეაზავეთ მარილითა და პილპილით.
-
ერთმანერთში აურიეთ ზეითუნის ზეთი, კვერცხის გული, ლიმონის წვენი და დაუმატეთ დაჭყლეტილი ნიორი, გახეხილი ყველი, მარილი, პილპილი და შაქარი გემოვნებით.
-
პური დაჭერით პატარა ნაჭრებად და შეწვით დაჭყლეტილ ნიორთან ერთად.
-
სუფრასთან: დადეთ ქათმის ნაჭრები სალათის ფოთლებზე, მოასხით ზემოდან სოუსი და მოაყარეთ გახეხილი პარმეზანი.