მომზადების ეტაპები
-
თეთრი ხახვი დაჭერით წვრილად და ფერადი წიწაკა კუბიკებად. დაამატეთ ხახვში ცოტა კარაქი. მას შემდეგ, რაც ხახვი გამჭვირვალე გახდება, დაუმატეთ BIO ბარდა და მოაყარეთ მარილი და პილპილი. დაამატეთ ბოსტნეულის ბულიონი და ბარდა მიიყვანეთ დუღილამდე. დუღილის შემდეგ, კომპოზიციის ნაწილი მსუბუქად დაჭყლიტეთ და დანარჩენი ნაწილი დატოვეთ. დამატებითი არომატის მისაღებად დაამატეთ ტკბილი ნაღები.
-
ქვაბში აადუღეთ წყალი მარილითა და ძმრით, რათა მოამზადოთ რბილად მოხარშული კვერცხი. როდესაც წყალი დუღილის წერტილს მიაღწევს, ცეცხლი საშუალოზე დააყენეთ, წყალში მორევი გააკეთეთ, კვერცხები სათითაოდ ჩადეთ და გააჩერეთ 4 წუთი.
-
ტოსტერში შეწვით პურის 2 დიდი ნაჭერი და დაუმატეთ ბარდის მიქსი, შემდეგ 2 კვერცხი და ჩილი. საუზმეზე სიახლისათვის, დაამატეთ პომიდორი ჩერი, სამფი ფერის ბულგარული წიწაკა და მწვანე ხახვი.