მომზადების ეტაპები
-
დაჭერით ბეკონი ზოლებად, ხახვი პატარა კუბიკებად და გახეხეთ ჩედარის ყველი.
-
შეწვით ბეკონი ტაფაზე საშუალოზე მაღალ ცეცხლზე, დაახლოებით 3 წუთის განმავლობაში, სანამ გახდება ხრაშუნა.
-
დიდ ქვაბში ხახვი ჩავყაროთ კარაქში ჩილის პუდრით და მოამზადეთ დაახლოებით 2 წუთის განმავლობაში ან სანამ ხახვი არ დარბილდება.
-
დაამატეთ სიმინდი და ჩედარის ყველი. გააჩერეთ ცეცხლზე, პერიოდულად ურიეთ, სანამ ყველი არ დადნება.
-
აიღეთ იგი ცეცხლიდან და დაუმატეთ ბეკონი, არაჟანი და პილპილი გემოვნებით. მიირთვით ცხლად, ტორტიას ჩიფსებით.