გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

სიმინდის ნამცხვარი

კაცობრიობის ისტორიაში პირველი რეცეპტი აღმოჩენილია ეგვიპტეში და ფარაონების მმართველობის პერიოდს უკავშირდება. ეს უძველესი რეცეპტები ჩაწერილია მარტივი გრაფიკული ელემენტებით იეროგლიფების სტილში.

მომზადების ეტაპები

  • მიიყვანეთ ვანილიანი რძე ადუღებამდე.
  • რძეს ნელა დაუმატეთ ფქვილი, ურიეთ განუწყვეტლივ.
  • გადმოდგით ცეცხლიდან, დაუმატეთ კვერცხის გული, კარაქი, ათქვეფილი კვერცხის ცილა და კარგად აურიეთ ყველაფერი.
  • მცირე რაოდენობით ცხიმი მოუსვით საცხობ ტაფაზე, მოაყარეთ მცირე რაოდენობის ფქვილი, მოათავსეთ ცომი და გამოაცხვეთ ღუმელში 60 წუთის განმავლობაში.
  • სუფრასთან: მიირთვით ცივად, ანანასთან ან სხვა ხილთან ერთად.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

სიმინდის ნამცხვარი
4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ინგრედიენტები
  • 1/2 ვანილის ღერო
  • 1ლ რძე
  • 3 ცალი კვერცხი
  • 50 გ კარაქი
  • 250 გ სიმინდის ფქვილი
  • 120 გ შაქარი
  • 3-4 ნაჭერი ცოცხალი ანანასი
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    მიიყვანეთ ვანილიანი რძე ადუღებამდე.

  • ნაბიჯი 2

    რძეს ნელა დაუმატეთ ფქვილი, ურიეთ განუწყვეტლივ.

  • ნაბიჯი 3

    გადმოდგით ცეცხლიდან, დაუმატეთ კვერცხის გული, კარაქი, ათქვეფილი კვერცხის ცილა და კარგად აურიეთ ყველაფერი.

  • ნაბიჯი 4

    მცირე რაოდენობით ცხიმი მოუსვით საცხობ ტაფაზე, მოაყარეთ მცირე რაოდენობის ფქვილი, მოათავსეთ ცომი და გამოაცხვეთ ღუმელში 60 წუთის განმავლობაში.

  • ნაბიჯი 5

    სუფრასთან: მიირთვით ცივად, ანანასთან ან სხვა ხილთან ერთად.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description