მომზადების ეტაპები
-
მიიყვანეთ ვანილიანი რძე ადუღებამდე.
-
რძეს ნელა დაუმატეთ ფქვილი, ურიეთ განუწყვეტლივ.
-
გადმოდგით ცეცხლიდან, დაუმატეთ კვერცხის გული, კარაქი, ათქვეფილი კვერცხის ცილა და კარგად აურიეთ ყველაფერი.
-
მცირე რაოდენობით ცხიმი მოუსვით საცხობ ტაფაზე, მოაყარეთ მცირე რაოდენობის ფქვილი, მოათავსეთ ცომი და გამოაცხვეთ ღუმელში 60 წუთის განმავლობაში.
-
სუფრასთან: მიირთვით ცივად, ანანასთან ან სხვა ხილთან ერთად.