ტკბილი სიმინდისა და ინდაურის სალათი

მოცემული სალათი არის ჯანსაღი, გემრიელი და მსუბუქი ტექსტურის, სალათის მიწოდება შეიძლება, როგორც სადილზე , ასევე ვახშამზე.

მომზადების ეტაპები

  • დაჭერით ბოსტნეული: პომიდორი ჩერი , ბულგარული წიწაკა, ბოლოკი და ავოკადო.

  • ინდაურის ფილე დაამუშავეთ მარილით, პილპილით, ზეითუნის ზეთით, რეჰანით და გამოაცხვეთ ღუმელში 180 ° C- ზე 20 წუთის განმავლობაში.

  • დაჭერით ფილე პატარა ზოლებად და მოაყარეთ წითელი ჭარხლის ფხვნილი.

  • თასში მოათავსეთ ისპანახი, არგულა, მოცარელას ყველი, ტკბილი სიმინდი, ბულგარული წიწაკა, პომიდორი ჩერი , ავოკადო, ზეთისხილი და ბოლოკი, შემდეგ დაამატეთ ზეთის, ბალზამირებული ძმარის და რეჰანის ნარევი და კარგად აურიეთ.

  • ჯერ სალათი მოათავსეთ თეფშზე, შემდეგ ზემოდან დაამატეთ ინდაურისა და ყლორტების ზოლები.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ტკბილი სიმინდისა და ინდაურის სალათი
2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ინგრედიენტები
  • <p><a href="https://bonduelle.ge/produk-ti/okrosferi-simindis-martsvlebi">1/2 ქილა (170 გრ) ოქროს სიმინდი Gold Bonduelle</a></p>
  • <p>150 გრ ინდაურის ფილე</p>
  • <p>10 ცალი პომიდორი ჩერი</p>
  • <p>1 ბულგარული წიწაკა</p>
  • <p>4 ბოლოკი</p>
  • <p>1 ავოკადო</p>
  • <p>100 გრ არგულა</p>
  • <p>100 გრ ისპანახი</p>
  • <p>40 გრ მოცარელას ყველი</p>
  • <p>20 გრ ზეთისხილი</p>
  • <p>1 ჩ.კ. ზეითუნის ზეთი</p>
  • <p>1 ჩ.კ. ბალზამირებული ძმარი</p>
  • <p>5 გრ წითელი ჭარხლის ფხვნილი</p>
  • <p>10 გ ყლორტი / მიკროგრინი</p>
  • <p>რეჰანი</p>
  • <p>მარილი</p>
  • <p>წიწაკა</p>
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    დაჭერით ბოსტნეული: პომიდორი ჩერი , ბულგარული წიწაკა, ბოლოკი და ავოკადო.

  • ნაბიჯი 2

    ინდაურის ფილე დაამუშავეთ მარილით, პილპილით, ზეითუნის ზეთით, რეჰანით და გამოაცხვეთ ღუმელში 180 ° C- ზე 20 წუთის განმავლობაში.

  • ნაბიჯი 3

    დაჭერით ფილე პატარა ზოლებად და მოაყარეთ წითელი ჭარხლის ფხვნილი.

  • ნაბიჯი 4

    თასში მოათავსეთ ისპანახი, არგულა, მოცარელას ყველი, ტკბილი სიმინდი, ბულგარული წიწაკა, პომიდორი ჩერი , ავოკადო, ზეთისხილი და ბოლოკი, შემდეგ დაამატეთ ზეთის, ბალზამირებული ძმარის და რეჰანის ნარევი და კარგად აურიეთ.

  • ნაბიჯი 5

    ჯერ სალათი მოათავსეთ თეფშზე, შემდეგ ზემოდან დაამატეთ ინდაურისა და ყლორტების ზოლები.