ტკბილი სიმინდისა და ინდაურის სალათი

მოცემული სალათი არის ჯანსაღი, გემრიელი და მსუბუქი ტექსტურის, სალათის მიწოდება შეიძლება, როგორც სადილზე , ასევე ვახშამზე.

მომზადების ეტაპები

  • დაჭერით ბოსტნეული: პომიდორი ჩერი , ბულგარული წიწაკა, ბოლოკი და ავოკადო.

  • ინდაურის ფილე დაამუშავეთ მარილით, პილპილით, ზეითუნის ზეთით, რეჰანით და გამოაცხვეთ ღუმელში 180 ° C- ზე 20 წუთის განმავლობაში.

  • დაჭერით ფილე პატარა ზოლებად და მოაყარეთ წითელი ჭარხლის ფხვნილი.

  • თასში მოათავსეთ ისპანახი, არგულა, მოცარელას ყველი, ტკბილი სიმინდი, ბულგარული წიწაკა, პომიდორი ჩერი , ავოკადო, ზეთისხილი და ბოლოკი, შემდეგ დაამატეთ ზეთის, ბალზამირებული ძმარის და რეჰანის ნარევი და კარგად აურიეთ.

  • ჯერ სალათი მოათავსეთ თეფშზე, შემდეგ ზემოდან დაამატეთ ინდაურისა და ყლორტების ზოლები.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ტკბილი სიმინდისა და ინდაურის სალათი
2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ინგრედიენტები
  • 1/2 ქილა (170 გრ) ოქროს სიმინდი Gold Bonduelle
  • 150 გრ ინდაურის ფილე
  • 10 ცალი პომიდორი ჩერი
  • 1 ბულგარული წიწაკა
  • 4 ბოლოკი
  • 1 ავოკადო
  • 100 გრ არგულა
  • 100 გრ ისპანახი
  • 40 გრ მოცარელას ყველი
  • 20 გრ ზეთისხილი
  • 1 ჩ.კ. ზეითუნის ზეთი
  • 1 ჩ.კ. ბალზამირებული ძმარი
  • 5 გრ წითელი ჭარხლის ფხვნილი
  • 10 გ ყლორტი / მიკროგრინი
  • რეჰანი
  • მარილი
  • წიწაკა
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    დაჭერით ბოსტნეული: პომიდორი ჩერი , ბულგარული წიწაკა, ბოლოკი და ავოკადო.

  • ნაბიჯი 2

    ინდაურის ფილე დაამუშავეთ მარილით, პილპილით, ზეითუნის ზეთით, რეჰანით და გამოაცხვეთ ღუმელში 180 ° C- ზე 20 წუთის განმავლობაში.

  • ნაბიჯი 3

    დაჭერით ფილე პატარა ზოლებად და მოაყარეთ წითელი ჭარხლის ფხვნილი.

  • ნაბიჯი 4

    თასში მოათავსეთ ისპანახი, არგულა, მოცარელას ყველი, ტკბილი სიმინდი, ბულგარული წიწაკა, პომიდორი ჩერი , ავოკადო, ზეთისხილი და ბოლოკი, შემდეგ დაამატეთ ზეთის, ბალზამირებული ძმარის და რეჰანის ნარევი და კარგად აურიეთ.

  • ნაბიჯი 5

    ჯერ სალათი მოათავსეთ თეფშზე, შემდეგ ზემოდან დაამატეთ ინდაურისა და ყლორტების ზოლები.