გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

ცომეული ყველით და ბარდით

უგემრიელესი მაფინები ბარდისა და ყველის შიგთავსით. ცალკე ან გარნირად მირთმეული, ისინი ამდიდრებენ თეფშს.

მომზადების ეტაპები

  • ფენოვანი ცომი შედგით მაცივარში გამოყენებამდე ღამით. იგი ნელა ლღვება და მისი ფორმა ადვილად ჩამოყალიბდება მეორე დღეს. გაშალეთ დახლზე და დაჭერით 10 სმ სიგრძისა და 10 სმ სიგანის კვადრატებად.

  • მაფინის ფორმსა წაუსევით გამდნარი კარაქი და თითოეული ნაჭერი ფენოვანი ცომისამოათავსეთ ფორმაში. ჩაასხით მიღებული სითხე 2 ათქვეფილი კვერცხის, ხაჭოს, ტკბილი არაჟნის, ჟულიენის დაჭრილი ლორის, წვრილად დაჭრილი ნიორის და ოხრახუშის, გახეხილი ყველის, თხევადი გაწურული ბარდის, ბექონდარას, არომატული მცენარეების, მარილის და პილპილის შედეგად.

  • მოათავსეთ მაფინები 180°C-ზე გაცხელებულ ღუმელში 30 წუთით ან, სანამ მიიღებს ოქროსფერ ყავისფერ ფერს.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ცომეული ყველით და ბარდით
3 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
ინგრედიენტები
  • <p><a href=https://bonduelle.ge/produk-ti/mtsvane-barda-nazi1 target=_blank rel=noopener>1 ქილა (200 გრ) ბარდა Bonduelle</a></p>
  • <p>1 გუნდა ფენოვანი ცომი</p>
  • <p>4 ნაჭერი პრაღის ლორი</p>
  • <p>2 კვერცხი</p>
  • <p>250 გრ ხაჭო</p>
  • <p>2 სუფრის კოვზი ტკბილი ნაღები</p>
  • <p>50 გრ ყვითელი ყველი</p>
  • <p>50 გრ კარაქი</p>
  • <p>1 მტევანი პომიდორი ჩერი</p>
  • <p>3 ნივრის კბილი</p>
  • <p>1 კონა ოხრახუში</p>
  • <p>4 ქაფი ბექქონდარა</p>
  • <p>არომატული მწვანილის ფხვნილი</p>
  • <p>მარილი წიწაკა</p>
მომზადების ეტაპები
  • ნაბიჯი 1

    ფენოვანი ცომი შედგით მაცივარში გამოყენებამდე ღამით. იგი ნელა ლღვება და მისი ფორმა ადვილად ჩამოყალიბდება მეორე დღეს. გაშალეთ დახლზე და დაჭერით 10 სმ სიგრძისა და 10 სმ სიგანის კვადრატებად.

  • ნაბიჯი 2

    მაფინის ფორმსა წაუსევით გამდნარი კარაქი და თითოეული ნაჭერი ფენოვანი ცომისამოათავსეთ ფორმაში. ჩაასხით მიღებული სითხე 2 ათქვეფილი კვერცხის, ხაჭოს, ტკბილი არაჟნის, ჟულიენის დაჭრილი ლორის, წვრილად დაჭრილი ნიორის და ოხრახუშის, გახეხილი ყველის, თხევადი გაწურული ბარდის, ბექონდარას, არომატული მცენარეების, მარილის და პილპილის შედეგად.

  • ნაბიჯი 3

    მოათავსეთ მაფინები 180°C-ზე გაცხელებულ ღუმელში 30 წუთით ან, სანამ მიიღებს ოქროსფერ ყავისფერ ფერს.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description