This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

ცომეული ყველით და ბარდით

უგემრიელესი მაფინები ბარდისა და ყველის შიგთავსით. ცალკე ან გარნირად მირთმეული, ისინი ამდიდრებენ თეფშს.

Preparation steps

  • ფენოვანი ცომი შედგით მაცივარში გამოყენებამდე ღამით. იგი ნელა ლღვება და მისი ფორმა ადვილად ჩამოყალიბდება მეორე დღეს. გაშალეთ დახლზე და დაჭერით 10 სმ სიგრძისა და 10 სმ სიგანის კვადრატებად.

  • მაფინის ფორმსა წაუსევით გამდნარი კარაქი და თითოეული ნაჭერი ფენოვანი ცომისამოათავსეთ ფორმაში. ჩაასხით მიღებული სითხე 2 ათქვეფილი კვერცხის, ხაჭოს, ტკბილი არაჟნის, ჟულიენის დაჭრილი ლორის, წვრილად დაჭრილი ნიორის და ოხრახუშის, გახეხილი ყველის, თხევადი გაწურული ბარდის, ბექონდარას, არომატული მცენარეების, მარილის და პილპილის შედეგად.

  • მოათავსეთ მაფინები 180°C-ზე გაცხელებულ ღუმელში 30 წუთით ან, სანამ მიიღებს ოქროსფერ ყავისფერ ფერს.

Recipes that might interest you

ცომეული ყველით და ბარდით
3 persons 30-45 min Medium
Ingredients
  • <p><a href=https://bonduelle.ge/produk-ti/mtsvane-barda-nazi1 target=_blank rel=noopener>1 ქილა (200 გრ) ბარდა Bonduelle</a></p>
  • <p>1 გუნდა ფენოვანი ცომი</p>
  • <p>4 ნაჭერი პრაღის ლორი</p>
  • <p>2 კვერცხი</p>
  • <p>250 გრ ხაჭო</p>
  • <p>2 სუფრის კოვზი ტკბილი ნაღები</p>
  • <p>50 გრ ყვითელი ყველი</p>
  • <p>50 გრ კარაქი</p>
  • <p>1 მტევანი პომიდორი ჩერი</p>
  • <p>3 ნივრის კბილი</p>
  • <p>1 კონა ოხრახუში</p>
  • <p>4 ქაფი ბექქონდარა</p>
  • <p>არომატული მწვანილის ფხვნილი</p>
  • <p>მარილი წიწაკა</p>
Preparation steps
  • Step 1

    ფენოვანი ცომი შედგით მაცივარში გამოყენებამდე ღამით. იგი ნელა ლღვება და მისი ფორმა ადვილად ჩამოყალიბდება მეორე დღეს. გაშალეთ დახლზე და დაჭერით 10 სმ სიგრძისა და 10 სმ სიგანის კვადრატებად.

  • Step 2

    მაფინის ფორმსა წაუსევით გამდნარი კარაქი და თითოეული ნაჭერი ფენოვანი ცომისამოათავსეთ ფორმაში. ჩაასხით მიღებული სითხე 2 ათქვეფილი კვერცხის, ხაჭოს, ტკბილი არაჟნის, ჟულიენის დაჭრილი ლორის, წვრილად დაჭრილი ნიორის და ოხრახუშის, გახეხილი ყველის, თხევადი გაწურული ბარდის, ბექონდარას, არომატული მცენარეების, მარილის და პილპილის შედეგად.

  • Step 3

    მოათავსეთ მაფინები 180°C-ზე გაცხელებულ ღუმელში 30 წუთით ან, სანამ მიიღებს ოქროსფერ ყავისფერ ფერს.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description