მომზადების ეტაპები
-
აურიეთ ფქვილი და მარილი, თავდაპირველად დაუმატეთ მდუღარე წყალი, ხოლო შემდეგ ცივი წყალი და ზეთი. მოზილეთ ცომი და დატოვეთ 30 წუთის განმავლობაში. გააკეთეთ როლი და დაჭერით 5 სმ კუბებად.
-
ახალ კრევეტებს გააცალეთ კანი, დაჭერით და შეურიეთ გატარებულ ღორის ხორცს დანარჩენ ინგრედიენტებთან ერთად.
-
ცომის თითოეულ კუბზე დადეთ მცირეოდენი სატენი, გადაახვიეთ სამკუთხედად, მოუჭირეთ გვერდებზე და რავიოლის მსგავსად წაუწვეტეთ კუთხეები.
-
ტაფაში გააცხელეთ ზეთი, დაბრაწეთ ხვეულები, შემდეგ დაუმატეთ ცოტაოდენი წყალი და მოამზადეთ თავდახურული.
-
სუფრასთან: შეურიეთ სოუსის ინგრედიენტები და მიირთვით ცივი. როლები ამოავლეთ ცივ სოუსში.