გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

არგენტინული ჩაშუშული გოგრაში

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

 

მოათავსეთ სიმინდი ჯამში და დაუმატეთ ოსპი. მოაჭერით თავი საშუალო ზომის მწიფე გოგრას და კოვზით ამოაცალეთ თესლები და შიგთავსი. შიგნიდან წაუსვით ცხიმი და მოათავსეთ ღუმელში 1 საათით. სანამ ჩვენი გოგრა მომზადდება, დავჭრად კარტოფილი დიდ ნაჭრებად. ახლა დაჭერით ბულგარული წიწაკა თხელ ზოლებად. ასევე რგოლებად უნდა დავჭრათ ხახვი და დავნაყოთ ნიორი. მოაცილეთ პომიდორს კანი, ამისათვის გაუკეთეთ პატარა ჩანაჭდევი და დაასხით მდუღარე წყალი. დაჭერით პომიდორი კუბებად. მოაცილეთ ქინძს ფოთლები. აიღეთ ღრმა ტაფა, დაასხით მცენარეული ზეთი და მოშუშეთ ხახვი, ნიორი და წიწაკა. დაუმატეთ კარტოფილი, პომიდორი და გარგარი, ამოურიეთ კარგად. 5 წუთში დაუმატეთ მარილი, ქინძი და კვლიავი; ასევე დაუმატეთ წყალი. მიიყვანეთ ადუღებამდე და შემდეგ ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე კიდევ 5 წუთი. ჩაასხით ეს ყველაფერი გოგრაში; დაუმატეთ ქინძი სიმინდსა და ოსპთან ერთად. ამის შემდეგ გააგრძელეთ მოშუშვა კიდევ 5-7 წუთის განმავლობაში! მიირთვით ცხელი და დატკბით გემრიელი და ჯანმრთელი არგენტინული ჩაშუშულით გოგრაში, რომელიც მომზადებულია ტრადიციული არგენტინული რეცეპტით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

არგენტინული ჩაშუშული გოგრაში


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ნივრიანი ბაგეტი
ნივრიანი ბაგეტი

ფრანგული სამზარეულოს სიმბოლო.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ბარდის კერძი ახალი კამით
ბარდის კერძი ახალი კამით

ტრადიციული გემრიელი კერძი

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
სიმინდის ნამცხვარი
სიმინდის ნამცხვარი

უგემრიელესი რეცეპტი ფარაონების დროიდან.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
კომბოსტოს სალათი სიმინდით და ვაშლით (კომბოსტოს სალათი)
კომბოსტოს სალათი სიმინდით და ვაშლით (კომბოსტოს სალათი)

Whether you serve it as a snack or as a side dish, this salad is definitely a special one, an unexpected combination of tastes

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
არგენტინული ჩაშუშული გოგრაში

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

 

მოათავსეთ სიმინდი ჯამში და დაუმატეთ ოსპი. მოაჭერით თავი საშუალო ზომის მწიფე გოგრას და კოვზით ამოაცალეთ თესლები და შიგთავსი. შიგნიდან წაუსვით ცხიმი და მოათავსეთ ღუმელში 1 საათით. სანამ ჩვენი გოგრა მომზადდება, დავჭრად კარტოფილი დიდ ნაჭრებად. ახლა დაჭერით ბულგარული წიწაკა თხელ ზოლებად. ასევე რგოლებად უნდა დავჭრათ ხახვი და დავნაყოთ ნიორი. მოაცილეთ პომიდორს კანი, ამისათვის გაუკეთეთ პატარა ჩანაჭდევი და დაასხით მდუღარე წყალი. დაჭერით პომიდორი კუბებად. მოაცილეთ ქინძს ფოთლები. აიღეთ ღრმა ტაფა, დაასხით მცენარეული ზეთი და მოშუშეთ ხახვი, ნიორი და წიწაკა. დაუმატეთ კარტოფილი, პომიდორი და გარგარი, ამოურიეთ კარგად. 5 წუთში დაუმატეთ მარილი, ქინძი და კვლიავი; ასევე დაუმატეთ წყალი. მიიყვანეთ ადუღებამდე და შემდეგ ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე კიდევ 5 წუთი. ჩაასხით ეს ყველაფერი გოგრაში; დაუმატეთ ქინძი სიმინდსა და ოსპთან ერთად. ამის შემდეგ გააგრძელეთ მოშუშვა კიდევ 5-7 წუთის განმავლობაში! მიირთვით ცხელი და დატკბით გემრიელი და ჯანმრთელი არგენტინული ჩაშუშულით გოგრაში, რომელიც მომზადებულია ტრადიციული არგენტინული რეცეპტით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

არგენტინული ჩაშუშული გოგრაში

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description