არგენტინული ჩაშუშული გოგრაში

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

 

მოათავსეთ სიმინდი ჯამში და დაუმატეთ ოსპი. მოაჭერით თავი საშუალო ზომის მწიფე გოგრას და კოვზით ამოაცალეთ თესლები და შიგთავსი. შიგნიდან წაუსვით ცხიმი და მოათავსეთ ღუმელში 1 საათით. სანამ ჩვენი გოგრა მომზადდება, დავჭრად კარტოფილი დიდ ნაჭრებად. ახლა დაჭერით ბულგარული წიწაკა თხელ ზოლებად. ასევე რგოლებად უნდა დავჭრათ ხახვი და დავნაყოთ ნიორი. მოაცილეთ პომიდორს კანი, ამისათვის გაუკეთეთ პატარა ჩანაჭდევი და დაასხით მდუღარე წყალი. დაჭერით პომიდორი კუბებად. მოაცილეთ ქინძს ფოთლები. აიღეთ ღრმა ტაფა, დაასხით მცენარეული ზეთი და მოშუშეთ ხახვი, ნიორი და წიწაკა. დაუმატეთ კარტოფილი, პომიდორი და გარგარი, ამოურიეთ კარგად. 5 წუთში დაუმატეთ მარილი, ქინძი და კვლიავი; ასევე დაუმატეთ წყალი. მიიყვანეთ ადუღებამდე და შემდეგ ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე კიდევ 5 წუთი. ჩაასხით ეს ყველაფერი გოგრაში; დაუმატეთ ქინძი სიმინდსა და ოსპთან ერთად. ამის შემდეგ გააგრძელეთ მოშუშვა კიდევ 5-7 წუთის განმავლობაში! მიირთვით ცხელი და დატკბით გემრიელი და ჯანმრთელი არგენტინული ჩაშუშულით გოგრაში, რომელიც მომზადებულია ტრადიციული არგენტინული რეცეპტით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

არგენტინული ჩაშუშული გოგრაში


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

რიზოტო – ბრინჯით და ბოსტნეულით

რიზოტო – ბრინჯით და ბოსტნეულით

ჩინებული იტალიური რეცეპტი ბრინჯით.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
ბურატა სიმინდით და პესტოთი

ბურატა სიმინდით და პესტოთი

ძალიან გემრიელი და მარტივი რეცეპტი

2 ადამიანი 15-30 წუთი მარტივი
პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი

პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი

მზვანე სეთისხილისა და ყავისფერი სოკოს ნაზავი რბილ პასტას აძლევს ძლიერ გემოს

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
მექსიკური სალათი მაკარონითა და თინუსით

მექსიკური სალათი მაკარონითა და თინუსით

ჯანსაღი და ნოყიერი სალათი უნიკალური გემოების ნაზავით

2 ადამიანი 15-30 წუთი საშუალო სირთულის
არგენტინული ჩაშუშული გოგრაში

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

 

მოათავსეთ სიმინდი ჯამში და დაუმატეთ ოსპი. მოაჭერით თავი საშუალო ზომის მწიფე გოგრას და კოვზით ამოაცალეთ თესლები და შიგთავსი. შიგნიდან წაუსვით ცხიმი და მოათავსეთ ღუმელში 1 საათით. სანამ ჩვენი გოგრა მომზადდება, დავჭრად კარტოფილი დიდ ნაჭრებად. ახლა დაჭერით ბულგარული წიწაკა თხელ ზოლებად. ასევე რგოლებად უნდა დავჭრათ ხახვი და დავნაყოთ ნიორი. მოაცილეთ პომიდორს კანი, ამისათვის გაუკეთეთ პატარა ჩანაჭდევი და დაასხით მდუღარე წყალი. დაჭერით პომიდორი კუბებად. მოაცილეთ ქინძს ფოთლები. აიღეთ ღრმა ტაფა, დაასხით მცენარეული ზეთი და მოშუშეთ ხახვი, ნიორი და წიწაკა. დაუმატეთ კარტოფილი, პომიდორი და გარგარი, ამოურიეთ კარგად. 5 წუთში დაუმატეთ მარილი, ქინძი და კვლიავი; ასევე დაუმატეთ წყალი. მიიყვანეთ ადუღებამდე და შემდეგ ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე კიდევ 5 წუთი. ჩაასხით ეს ყველაფერი გოგრაში; დაუმატეთ ქინძი სიმინდსა და ოსპთან ერთად. ამის შემდეგ გააგრძელეთ მოშუშვა კიდევ 5-7 წუთის განმავლობაში! მიირთვით ცხელი და დატკბით გემრიელი და ჯანმრთელი არგენტინული ჩაშუშულით გოგრაში, რომელიც მომზადებულია ტრადიციული არგენტინული რეცეპტით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

არგენტინული ჩაშუშული გოგრაში