ბარდის კერძები სულ სხვა სიმაღლეზე: შემოდგომის რეცეპტები

 

რა გაქვთ სადილად?

ბარდის მომზადების რამდენიმე გზა

ბარდა შემოდგომისთვის საუკეთესო ვარიანტია, ვინაიდან ის ვიტამინებისა და მინერალების საუკეთესო კომბინაციაა. თუ თქვენ გაინტერესებთ ახალი რეცეპტები შემოდგომისთვის, გამოიყენეთ ბარდა და აიყვანეთ ის კულინარიული ექსპერტიზის სულ სხვა დონეზე; ისწავლეთ, როგორ გამოიყენოთ ის ცალკე ან ხორცთან კომბინაციაში. ან სულაც სცადეთ ორივენაირად - უამრავი ვიტამინითა და მინერალით სავსე მიმზიდველი კერძები თქვენი ვახშმისთვის.    

ისწავლეთ უფრო მეტი ხერხი შემოდგომის რეცეპტებისათვის

აი, რა უნდა გააკეთოთ იმისათვის, რომ ბარდა თქვენი ყოველ კვირეული მენიუს ნაწილი გახდეს:

  • აურიეთ ერთმანეთში ყვითელი და მწვანე ბარდა; ამ შემთხვევაში მხოლოდ ფერი არ არის მნიშვნელოვანი; ორივე ნაირსახეობა ვიტამინებისა და მინერალების განსხვავებულ რაოდენობასა და ტიპს შეიცავს. გამოიყენეთ ბონდუელის 2 ქილა (თითო ქილა თითო სახეობისათვის), მოამზადეთ ეტიკეტზე არსებული ინსტრუქციის მიხედვით და მიირთვით ხბოს ხორცთან ერთად.
  • ცხიმში შეწვა ბარდის მომზადების საუკეთესო საშუალებაა. შეწვით ბარდა მცირეოდენ ფქვილსა და დაბალ-ცხიმიან რძესთან ერთად და მიირთვით გრილზე შემწვარ ხორცთან ერთად. ამ განსაკუთრებული შემთხვევისათვის ჩვენ ქათმის მკერდს გირჩევთ.

მოამზადეთ სალათი მოწალული ბარდით, სტაფილოთი და ნიახურით; დაუმატეთ ცოტაოდენი სუმაკი და თქვენ გაოცდებით ამ სალათის არაჩვეულებრივი არომატით.


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ბურიტო მექსიკური სოუსით

ბურიტო მექსიკური სოუსით

არომატული და ცხარე ბურიტო მოგიკლავთ შიმშილის გრძნობას.

12 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
სევიჩე - მექსიკურად მომზადებული თევზი

სევიჩე - მექსიკურად მომზადებული თევზი

მექსიკური სამზარეულოს ნამდვილი მარგალიტი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
მწვანე ლობიო ნიგვზით

მწვანე ლობიო ნიგვზით

მოამზადეთ მარტივი კერძი მწვანე ლობიოსგან.

4 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
"ჩოპსალათი"

"ჩოპსალათი"

მიმზვიდველი, უგემრიელესი, სალათი გურმანებისთვის.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ბარდის კერძები სულ სხვა სიმაღლეზე: შემოდგომის რეცეპტები
 

რა გაქვთ სადილად?

ბარდის მომზადების რამდენიმე გზა

ბარდა შემოდგომისთვის საუკეთესო ვარიანტია, ვინაიდან ის ვიტამინებისა და მინერალების საუკეთესო კომბინაციაა. თუ თქვენ გაინტერესებთ ახალი რეცეპტები შემოდგომისთვის, გამოიყენეთ ბარდა და აიყვანეთ ის კულინარიული ექსპერტიზის სულ სხვა დონეზე; ისწავლეთ, როგორ გამოიყენოთ ის ცალკე ან ხორცთან კომბინაციაში. ან სულაც სცადეთ ორივენაირად - უამრავი ვიტამინითა და მინერალით სავსე მიმზიდველი კერძები თქვენი ვახშმისთვის.    

ისწავლეთ უფრო მეტი ხერხი შემოდგომის რეცეპტებისათვის

აი, რა უნდა გააკეთოთ იმისათვის, რომ ბარდა თქვენი ყოველ კვირეული მენიუს ნაწილი გახდეს:

  • აურიეთ ერთმანეთში ყვითელი და მწვანე ბარდა; ამ შემთხვევაში მხოლოდ ფერი არ არის მნიშვნელოვანი; ორივე ნაირსახეობა ვიტამინებისა და მინერალების განსხვავებულ რაოდენობასა და ტიპს შეიცავს. გამოიყენეთ ბონდუელის 2 ქილა (თითო ქილა თითო სახეობისათვის), მოამზადეთ ეტიკეტზე არსებული ინსტრუქციის მიხედვით და მიირთვით ხბოს ხორცთან ერთად.
  • ცხიმში შეწვა ბარდის მომზადების საუკეთესო საშუალებაა. შეწვით ბარდა მცირეოდენ ფქვილსა და დაბალ-ცხიმიან რძესთან ერთად და მიირთვით გრილზე შემწვარ ხორცთან ერთად. ამ განსაკუთრებული შემთხვევისათვის ჩვენ ქათმის მკერდს გირჩევთ.

მოამზადეთ სალათი მოწალული ბარდით, სტაფილოთი და ნიახურით; დაუმატეთ ცოტაოდენი სუმაკი და თქვენ გაოცდებით ამ სალათის არაჩვეულებრივი არომატით.