ბარდის კერძები სულ სხვა სიმაღლეზე: შემოდგომის რეცეპტები

 

რა გაქვთ სადილად?

ბარდის მომზადების რამდენიმე გზა

ბარდა შემოდგომისთვის საუკეთესო ვარიანტია, ვინაიდან ის ვიტამინებისა და მინერალების საუკეთესო კომბინაციაა. თუ თქვენ გაინტერესებთ ახალი რეცეპტები შემოდგომისთვის, გამოიყენეთ ბარდა და აიყვანეთ ის კულინარიული ექსპერტიზის სულ სხვა დონეზე; ისწავლეთ, როგორ გამოიყენოთ ის ცალკე ან ხორცთან კომბინაციაში. ან სულაც სცადეთ ორივენაირად - უამრავი ვიტამინითა და მინერალით სავსე მიმზიდველი კერძები თქვენი ვახშმისთვის.    

ისწავლეთ უფრო მეტი ხერხი შემოდგომის რეცეპტებისათვის

აი, რა უნდა გააკეთოთ იმისათვის, რომ ბარდა თქვენი ყოველ კვირეული მენიუს ნაწილი გახდეს:

  • აურიეთ ერთმანეთში ყვითელი და მწვანე ბარდა; ამ შემთხვევაში მხოლოდ ფერი არ არის მნიშვნელოვანი; ორივე ნაირსახეობა ვიტამინებისა და მინერალების განსხვავებულ რაოდენობასა და ტიპს შეიცავს. გამოიყენეთ ბონდუელის 2 ქილა (თითო ქილა თითო სახეობისათვის), მოამზადეთ ეტიკეტზე არსებული ინსტრუქციის მიხედვით და მიირთვით ხბოს ხორცთან ერთად.
  • ცხიმში შეწვა ბარდის მომზადების საუკეთესო საშუალებაა. შეწვით ბარდა მცირეოდენ ფქვილსა და დაბალ-ცხიმიან რძესთან ერთად და მიირთვით გრილზე შემწვარ ხორცთან ერთად. ამ განსაკუთრებული შემთხვევისათვის ჩვენ ქათმის მკერდს გირჩევთ.

მოამზადეთ სალათი მოწალული ბარდით, სტაფილოთი და ნიახურით; დაუმატეთ ცოტაოდენი სუმაკი და თქვენ გაოცდებით ამ სალათის არაჩვეულებრივი არომატით.


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

მექსიკური სალათი მაკარონითა და თინუსით

მექსიკური სალათი მაკარონითა და თინუსით

ჯანსაღი და ნოყიერი სალათი უნიკალური გემოების ნაზავით

2 ადამიანი 15-30 წუთი საშუალო სირთულის
კრევეტები ბოსტნეულით

კრევეტები ბოსტნეულით

კრევეტების მომზადების იაპონური რეცეპტი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი რთული
პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით

პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით

შესანიშნავი მწვანე ფერი თქვენს მაგიდაზე.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ფახლავა

ფახლავა

აღმოსავლური დესერტი.

6 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ბარდის კერძები სულ სხვა სიმაღლეზე: შემოდგომის რეცეპტები
 

რა გაქვთ სადილად?

ბარდის მომზადების რამდენიმე გზა

ბარდა შემოდგომისთვის საუკეთესო ვარიანტია, ვინაიდან ის ვიტამინებისა და მინერალების საუკეთესო კომბინაციაა. თუ თქვენ გაინტერესებთ ახალი რეცეპტები შემოდგომისთვის, გამოიყენეთ ბარდა და აიყვანეთ ის კულინარიული ექსპერტიზის სულ სხვა დონეზე; ისწავლეთ, როგორ გამოიყენოთ ის ცალკე ან ხორცთან კომბინაციაში. ან სულაც სცადეთ ორივენაირად - უამრავი ვიტამინითა და მინერალით სავსე მიმზიდველი კერძები თქვენი ვახშმისთვის.    

ისწავლეთ უფრო მეტი ხერხი შემოდგომის რეცეპტებისათვის

აი, რა უნდა გააკეთოთ იმისათვის, რომ ბარდა თქვენი ყოველ კვირეული მენიუს ნაწილი გახდეს:

  • აურიეთ ერთმანეთში ყვითელი და მწვანე ბარდა; ამ შემთხვევაში მხოლოდ ფერი არ არის მნიშვნელოვანი; ორივე ნაირსახეობა ვიტამინებისა და მინერალების განსხვავებულ რაოდენობასა და ტიპს შეიცავს. გამოიყენეთ ბონდუელის 2 ქილა (თითო ქილა თითო სახეობისათვის), მოამზადეთ ეტიკეტზე არსებული ინსტრუქციის მიხედვით და მიირთვით ხბოს ხორცთან ერთად.
  • ცხიმში შეწვა ბარდის მომზადების საუკეთესო საშუალებაა. შეწვით ბარდა მცირეოდენ ფქვილსა და დაბალ-ცხიმიან რძესთან ერთად და მიირთვით გრილზე შემწვარ ხორცთან ერთად. ამ განსაკუთრებული შემთხვევისათვის ჩვენ ქათმის მკერდს გირჩევთ.

მოამზადეთ სალათი მოწალული ბარდით, სტაფილოთი და ნიახურით; დაუმატეთ ცოტაოდენი სუმაკი და თქვენ გაოცდებით ამ სალათის არაჩვეულებრივი არომატით.