ჩანახი

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გაალღვეთ ბონდუელის სტაფილო 1 საათის განმავლობაში ოთახის ტემპერატურაზე. დაჭერით ბადრიჯანი, პომიდორი, კარტოფილი და ხახვი. პირექსის ტაფაში სულ ძირში ჩადეთ ხორცი დანარჩენ ბოსტნეულთან ერთად. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. ჩადეთ ბონდუელის სტაფილო დიდ ჯამში; დაუმატეთ ბონდუელის ბარდა, პომიდვრის ნახევარი, ნიორი და მწვანილები. დაუმატეთ ცოტაოდენი თეთრი ღვინო და დატოვეთ მარინადში სანამ მომზადდება. ხორცის ზემოთ დადეთ ბადრიჯანი, კარტოფილი, ხახვი და დარჩენილი პომიდორი. დაუმატეთ ხორცის ბულიონი, გადააფარეთ ფოლგა და დატოვეთ ცეცხლზე 60-90 წუთი. დაუმატეთ დამარინადებული ბოსტნეული და გააგრძელეთ ცეცხლზე მომზადება კიდევ 10-15 წუთი. ისიამოვნეთ ტრადიციული ქართეული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ჯანმრთელი და გემრიელი ჩანახით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ჩანახი


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

კრევეტები ბოსტნეულით

კრევეტები ბოსტნეულით

კრევეტების მომზადების იაპონური რეცეპტი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი რთული
ტკბილი სიმინდისა და ინდაურის სალათი

ტკბილი სიმინდისა და ინდაურის სალათი

მოცემული სალათი არის ჯანსაღი, გემრიელი და მსუბუქი ტექსტურის, სალათის მიწოდება შეიძლება, როგორც სადილზე , ასევე ვახშამზე.

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
სიმინდის ნამცხვარი

სიმინდის ნამცხვარი

უგემრიელესი რეცეპტი ფარაონების დროიდან.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
რატატუი - ბოსტნეულის კერძი ნიცადან

რატატუი - ბოსტნეულის კერძი ნიცადან

მსოფლიოში კარგად ცნობილი ბოსტნეულის კერძი ნიცადან.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ჩანახი

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გაალღვეთ ბონდუელის სტაფილო 1 საათის განმავლობაში ოთახის ტემპერატურაზე. დაჭერით ბადრიჯანი, პომიდორი, კარტოფილი და ხახვი. პირექსის ტაფაში სულ ძირში ჩადეთ ხორცი დანარჩენ ბოსტნეულთან ერთად. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. ჩადეთ ბონდუელის სტაფილო დიდ ჯამში; დაუმატეთ ბონდუელის ბარდა, პომიდვრის ნახევარი, ნიორი და მწვანილები. დაუმატეთ ცოტაოდენი თეთრი ღვინო და დატოვეთ მარინადში სანამ მომზადდება. ხორცის ზემოთ დადეთ ბადრიჯანი, კარტოფილი, ხახვი და დარჩენილი პომიდორი. დაუმატეთ ხორცის ბულიონი, გადააფარეთ ფოლგა და დატოვეთ ცეცხლზე 60-90 წუთი. დაუმატეთ დამარინადებული ბოსტნეული და გააგრძელეთ ცეცხლზე მომზადება კიდევ 10-15 წუთი. ისიამოვნეთ ტრადიციული ქართეული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ჯანმრთელი და გემრიელი ჩანახით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ჩანახი