ჩანახი

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გაალღვეთ ბონდუელის სტაფილო 1 საათის განმავლობაში ოთახის ტემპერატურაზე. დაჭერით ბადრიჯანი, პომიდორი, კარტოფილი და ხახვი. პირექსის ტაფაში სულ ძირში ჩადეთ ხორცი დანარჩენ ბოსტნეულთან ერთად. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. ჩადეთ ბონდუელის სტაფილო დიდ ჯამში; დაუმატეთ ბონდუელის ბარდა, პომიდვრის ნახევარი, ნიორი და მწვანილები. დაუმატეთ ცოტაოდენი თეთრი ღვინო და დატოვეთ მარინადში სანამ მომზადდება. ხორცის ზემოთ დადეთ ბადრიჯანი, კარტოფილი, ხახვი და დარჩენილი პომიდორი. დაუმატეთ ხორცის ბულიონი, გადააფარეთ ფოლგა და დატოვეთ ცეცხლზე 60-90 წუთი. დაუმატეთ დამარინადებული ბოსტნეული და გააგრძელეთ ცეცხლზე მომზადება კიდევ 10-15 წუთი. ისიამოვნეთ ტრადიციული ქართეული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ჯანმრთელი და გემრიელი ჩანახით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ჩანახი


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

"ჩოპსალათი"
"ჩოპსალათი"

მიმზვიდველი, უგემრიელესი, სალათი გურმანებისთვის.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ვალდორფის სალათი - ასტორია
ვალდორფის სალათი - ასტორია

სალათი, სასტუმრო ვალდორფ-ასტორიას შეფ-მზარეულისგან.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
რატატუი - ბოსტნეულის კერძი ნიცადან
რატატუი - ბოსტნეულის კერძი ნიცადან

მსოფლიოში კარგად ცნობილი ბოსტნეულის კერძი ნიცადან.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
სევიჩე - მექსიკურად მომზადებული თევზი
სევიჩე - მექსიკურად მომზადებული თევზი

მექსიკური სამზარეულოს ნამდვილი მარგალიტი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
ჩანახი

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გაალღვეთ ბონდუელის სტაფილო 1 საათის განმავლობაში ოთახის ტემპერატურაზე. დაჭერით ბადრიჯანი, პომიდორი, კარტოფილი და ხახვი. პირექსის ტაფაში სულ ძირში ჩადეთ ხორცი დანარჩენ ბოსტნეულთან ერთად. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. ჩადეთ ბონდუელის სტაფილო დიდ ჯამში; დაუმატეთ ბონდუელის ბარდა, პომიდვრის ნახევარი, ნიორი და მწვანილები. დაუმატეთ ცოტაოდენი თეთრი ღვინო და დატოვეთ მარინადში სანამ მომზადდება. ხორცის ზემოთ დადეთ ბადრიჯანი, კარტოფილი, ხახვი და დარჩენილი პომიდორი. დაუმატეთ ხორცის ბულიონი, გადააფარეთ ფოლგა და დატოვეთ ცეცხლზე 60-90 წუთი. დაუმატეთ დამარინადებული ბოსტნეული და გააგრძელეთ ცეცხლზე მომზადება კიდევ 10-15 წუთი. ისიამოვნეთ ტრადიციული ქართეული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ჯანმრთელი და გემრიელი ჩანახით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ჩანახი