ჩანახი

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გაალღვეთ ბონდუელის სტაფილო 1 საათის განმავლობაში ოთახის ტემპერატურაზე. დაჭერით ბადრიჯანი, პომიდორი, კარტოფილი და ხახვი. პირექსის ტაფაში სულ ძირში ჩადეთ ხორცი დანარჩენ ბოსტნეულთან ერთად. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. ჩადეთ ბონდუელის სტაფილო დიდ ჯამში; დაუმატეთ ბონდუელის ბარდა, პომიდვრის ნახევარი, ნიორი და მწვანილები. დაუმატეთ ცოტაოდენი თეთრი ღვინო და დატოვეთ მარინადში სანამ მომზადდება. ხორცის ზემოთ დადეთ ბადრიჯანი, კარტოფილი, ხახვი და დარჩენილი პომიდორი. დაუმატეთ ხორცის ბულიონი, გადააფარეთ ფოლგა და დატოვეთ ცეცხლზე 60-90 წუთი. დაუმატეთ დამარინადებული ბოსტნეული და გააგრძელეთ ცეცხლზე მომზადება კიდევ 10-15 წუთი. ისიამოვნეთ ტრადიციული ქართეული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ჯანმრთელი და გემრიელი ჩანახით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ჩანახი


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ლაზანია - ხორცითა და ბოსტნეულით
ლაზანია - ხორცითა და ბოსტნეულით

ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი კერძი იტალიური სამზარეულოდან.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი რთული
პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით
პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით

შესანიშნავი მწვანე ფერი თქვენს მაგიდაზე.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ტკბილი სიმინდისა და ინდაურის სალათი
ტკბილი სიმინდისა და ინდაურის სალათი

მოცემული სალათი არის ჯანსაღი, გემრიელი და მსუბუქი ტექსტურის, სალათის მიწოდება შეიძლება, როგორც სადილზე , ასევე ვახშამზე.

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით
ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით

უგემრიელესი კერძი, რომელიც გაახარებს თქვენს ახლობლებს

2 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
ჩანახი

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გაალღვეთ ბონდუელის სტაფილო 1 საათის განმავლობაში ოთახის ტემპერატურაზე. დაჭერით ბადრიჯანი, პომიდორი, კარტოფილი და ხახვი. პირექსის ტაფაში სულ ძირში ჩადეთ ხორცი დანარჩენ ბოსტნეულთან ერთად. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. ჩადეთ ბონდუელის სტაფილო დიდ ჯამში; დაუმატეთ ბონდუელის ბარდა, პომიდვრის ნახევარი, ნიორი და მწვანილები. დაუმატეთ ცოტაოდენი თეთრი ღვინო და დატოვეთ მარინადში სანამ მომზადდება. ხორცის ზემოთ დადეთ ბადრიჯანი, კარტოფილი, ხახვი და დარჩენილი პომიდორი. დაუმატეთ ხორცის ბულიონი, გადააფარეთ ფოლგა და დატოვეთ ცეცხლზე 60-90 წუთი. დაუმატეთ დამარინადებული ბოსტნეული და გააგრძელეთ ცეცხლზე მომზადება კიდევ 10-15 წუთი. ისიამოვნეთ ტრადიციული ქართეული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ჯანმრთელი და გემრიელი ჩანახით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ჩანახი