გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

დამარინადებული თევზი ისპანახით

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

დაჭერით სტაფილო წვრილ ზოლებად, შეაზავეთ თეთრი პილპილით და დატოვეთ ცოტა ხანი. კოწახურს დაასხით წყალი, რომ გაჯირჯვდეს. აიღეთ ფილე და დაჭერით ნაჭრებად. ათქვიფეთ კვერცხი წითელ ღვინოსთან და სახამებელთან ერთად. ამოავლეთ თითოეული თევზის ნაჭერი მასაში და შემდეგ შეწვით სანამ ოქროსფერ-მოყავისფრო შეფერილობას არ მიიღებს. წვრილად დაჭრილი ხახვი, კოჭა და ნიორი წამოადუღეთ წყალში და დაუმატეთ ცოტაოდენი სუნელები. ასევე დაუმატეთ სახამებელი და წყალში გახსნილი ფქვილი. ჩადეთ თევზის ნაჭრები მიქსტურაში და დატოვეთ ცეცხლზე სანამ მარინადი არ გასქელდება. სანამ თევზი მზადდება, მოამზადეთ ისპანახის სალათი. მოხალეთ ცოტაოდენი ფიჭვის თესლი უფრო მეტი არომატისათვის. დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი. აიღეთ გაუყინავი ისპანახი დაუმატეთ ფიჭვის თესლს გაჯირჯვებულ კოწახურსა და სოიოს სოუსთან ერთად; დატოვეთ ცეცხლზე რამოდენიმე წუთი. ბოლოსაკენ დაუმატეთ ცოტაოდენი სახამებელი, მოურიეთ და გადმოიტანეთ თეფშზე. ჩვენი კერძი თითქმის მზადაა! ჩაალაგეთ თევზის ნაჭრები სქელ სოუსში სალათის გარშემო. გააფორმეთ სტაფილოს ზოლებით და დატკბით გემრიელი დამარინადებული თევზით ისპანახთან ერთად.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

 


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

კომბოსტოს სალათი სიმინდით და ვაშლით (კომბოსტოს სალათი)
კომბოსტოს სალათი სიმინდით და ვაშლით (კომბოსტოს სალათი)

Whether you serve it as a snack or as a side dish, this salad is definitely a special one, an unexpected combination of tastes

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ბურიტო მექსიკური სოუსით
ბურიტო მექსიკური სოუსით

არომატული და ცხარე ბურიტო მოგიკლავთ შიმშილის გრძნობას.

12 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი
პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი

მზვანე სეთისხილისა და ყავისფერი სოკოს ნაზავი რბილ პასტას აძლევს ძლიერ გემოს

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
სევიჩე - მექსიკურად მომზადებული თევზი
სევიჩე - მექსიკურად მომზადებული თევზი

მექსიკური სამზარეულოს ნამდვილი მარგალიტი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
დამარინადებული თევზი ისპანახით

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

დაჭერით სტაფილო წვრილ ზოლებად, შეაზავეთ თეთრი პილპილით და დატოვეთ ცოტა ხანი. კოწახურს დაასხით წყალი, რომ გაჯირჯვდეს. აიღეთ ფილე და დაჭერით ნაჭრებად. ათქვიფეთ კვერცხი წითელ ღვინოსთან და სახამებელთან ერთად. ამოავლეთ თითოეული თევზის ნაჭერი მასაში და შემდეგ შეწვით სანამ ოქროსფერ-მოყავისფრო შეფერილობას არ მიიღებს. წვრილად დაჭრილი ხახვი, კოჭა და ნიორი წამოადუღეთ წყალში და დაუმატეთ ცოტაოდენი სუნელები. ასევე დაუმატეთ სახამებელი და წყალში გახსნილი ფქვილი. ჩადეთ თევზის ნაჭრები მიქსტურაში და დატოვეთ ცეცხლზე სანამ მარინადი არ გასქელდება. სანამ თევზი მზადდება, მოამზადეთ ისპანახის სალათი. მოხალეთ ცოტაოდენი ფიჭვის თესლი უფრო მეტი არომატისათვის. დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი. აიღეთ გაუყინავი ისპანახი დაუმატეთ ფიჭვის თესლს გაჯირჯვებულ კოწახურსა და სოიოს სოუსთან ერთად; დატოვეთ ცეცხლზე რამოდენიმე წუთი. ბოლოსაკენ დაუმატეთ ცოტაოდენი სახამებელი, მოურიეთ და გადმოიტანეთ თეფშზე. ჩვენი კერძი თითქმის მზადაა! ჩაალაგეთ თევზის ნაჭრები სქელ სოუსში სალათის გარშემო. გააფორმეთ სტაფილოს ზოლებით და დატკბით გემრიელი დამარინადებული თევზით ისპანახთან ერთად.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

 

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description