This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

იასამნისფერი ბოსტნეული - ანტიოქსიდანტების მდიდარი წყარო

ბოსნტეული იასამნისფერ შეფერილობას ანტოციანინისგან იღებს, რომელიც წარმოადგენს ბუნებრივ პიგმენტს ძლიერი ანტიოქსიდანტური თვისებებით. ეს ჯგუფი:

  • ამცირებს სისხლის წნევას;
  • ხელს უშლის დიაბეტის განვითარებას;
  • ანეიტრალებს თავისუფალ რადიკალებს;
  • ხელს უშლის პარკინსონის, ალცჰეიმერის და გაფანტული სკლეროზის მრავალი სახეობის განვითარებას;
  • აუმჯობესებს მხედველობას.

Purple vegetables

იასამნისფერი ბოსტნეული გაჯერებულია ანტიოქსიდანტებით. თქვენი სხეულის უჯრედები კარგ მდგომარეობაში რომ შეინარჩუნოთ, მნიშვნელოვანია, რომ ისინი კარგად გამოკვებოთ და უზრუნველყოთ ჟანგბადით. თავისუფალმა რადიკალებმა შესაძლოა, დააზიანონ ჩვენი სხეულის უჯრედები, ხოლო უჯრედის დაზიანებულ მემბრანას არ აქვს უნარი შეასრულოს თავისი მეტაბოლური როლი. ანტიოქსიდანტები ასუფთავებს სხეულს თავისუფალი რადიკალებისგან, პირდაპირი გზით ცვლის ჯანმრთელი უჯრედებით და, შესაბამისად, ჩვენს ორგანოებს უნარჩუნებს კარგ მდგომარეობას. ანტოციანინის უპირატესობები (ნივთიერება, რომელიც განსაზღვრავს იასამნისფერ ფერს ბოსტნეულში) დაკავშირებულია ანტიანთებით ეფექტებთან, ხელს უშლის თრომბების წარმოქმნას და აძლიერებს სისხლძარღვებსა და კაპილარებს. ის ასევე მნიშვნელოვანია, როდესაც საქმე გვაქვს მხედველობის დაცვასა და გაუმჯობესებასთან. ბოლო დროინდელი კვლევები ასევე აჩვენებს, რომ იასამნისფერი ბოსტნეულის მიღებას დადებითი გავლენა აქვს პარკინსონის, ალცჰეიმერისა და გაფანტული სკლეროზის დაავადებებთან ბრძოლაში. სასარგებლო იასამნისფერ ბოსტნეულში შედის:

  • წითელი ხახვი
  • ჭარხალი
  • ბადრიჯანი
  • წითელი ლობიო
  • წითელი კომბოსტო

Recipes that might interest you

წითელი ლობიო ნიგვზით
წითელი ლობიო ნიგვზით

ფართოდ გავრცელებული ქართული კერძი.

3 persons 30-45 min Easy
სალათი სიმინდი ბიოთი და ხილით
სალათი სიმინდი ბიოთი და ხილით

შესანიშნავი საუზმე დილისათვის

2 persons under 15 min Easy
ხორცის ბურთულებიანი სუფი
ხორცის ბურთულებიანი სუფი

გემრიელი ტრადიციული სუფი

5 persons over 45 min Medium
რიზოტო – ბრინჯით და ბოსტნეულით
რიზოტო – ბრინჯით და ბოსტნეულით

ჩინებული იტალიური რეცეპტი ბრინჯით.

4 persons over 45 min Medium
იასამნისფერი ბოსტნეული - ანტიოქსიდანტების მდიდარი წყარო

ბოსნტეული იასამნისფერ შეფერილობას ანტოციანინისგან იღებს, რომელიც წარმოადგენს ბუნებრივ პიგმენტს ძლიერი ანტიოქსიდანტური თვისებებით. ეს ჯგუფი:

  • ამცირებს სისხლის წნევას;
  • ხელს უშლის დიაბეტის განვითარებას;
  • ანეიტრალებს თავისუფალ რადიკალებს;
  • ხელს უშლის პარკინსონის, ალცჰეიმერის და გაფანტული სკლეროზის მრავალი სახეობის განვითარებას;
  • აუმჯობესებს მხედველობას.

Purple vegetables

იასამნისფერი ბოსტნეული გაჯერებულია ანტიოქსიდანტებით. თქვენი სხეულის უჯრედები კარგ მდგომარეობაში რომ შეინარჩუნოთ, მნიშვნელოვანია, რომ ისინი კარგად გამოკვებოთ და უზრუნველყოთ ჟანგბადით. თავისუფალმა რადიკალებმა შესაძლოა, დააზიანონ ჩვენი სხეულის უჯრედები, ხოლო უჯრედის დაზიანებულ მემბრანას არ აქვს უნარი შეასრულოს თავისი მეტაბოლური როლი. ანტიოქსიდანტები ასუფთავებს სხეულს თავისუფალი რადიკალებისგან, პირდაპირი გზით ცვლის ჯანმრთელი უჯრედებით და, შესაბამისად, ჩვენს ორგანოებს უნარჩუნებს კარგ მდგომარეობას. ანტოციანინის უპირატესობები (ნივთიერება, რომელიც განსაზღვრავს იასამნისფერ ფერს ბოსტნეულში) დაკავშირებულია ანტიანთებით ეფექტებთან, ხელს უშლის თრომბების წარმოქმნას და აძლიერებს სისხლძარღვებსა და კაპილარებს. ის ასევე მნიშვნელოვანია, როდესაც საქმე გვაქვს მხედველობის დაცვასა და გაუმჯობესებასთან. ბოლო დროინდელი კვლევები ასევე აჩვენებს, რომ იასამნისფერი ბოსტნეულის მიღებას დადებითი გავლენა აქვს პარკინსონის, ალცჰეიმერისა და გაფანტული სკლეროზის დაავადებებთან ბრძოლაში. სასარგებლო იასამნისფერ ბოსტნეულში შედის:

  • წითელი ხახვი
  • ჭარხალი
  • ბადრიჯანი
  • წითელი ლობიო
  • წითელი კომბოსტო
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description