
ამ მწვანე დელიკატესის კარიერა 1933 წელს დაიწყო, როდესაც ორმა მულტიპლიკატორმა, დეივ და მაქს ფლეიშერებმა, კუნთებიანი მეზღვაური შექმნეს.
პოპოიმ, რომელიც თავის ძალას ისპანახის ჭამის შემდეგ იღებდა, მნიშვნელოვანი როლი ითამაშა მის პოპულარიზაციაში.
This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.
ამ მწვანე დელიკატესის კარიერა 1933 წელს დაიწყო, როდესაც ორმა მულტიპლიკატორმა, დეივ და მაქს ფლეიშერებმა, კუნთებიანი მეზღვაური შექმნეს.
პოპოიმ, რომელიც თავის ძალას ისპანახის ჭამის შემდეგ იღებდა, მნიშვნელოვანი როლი ითამაშა მის პოპულარიზაციაში.
უგემრიელესი, ქართული საფირმო კერძი.
A wonderful dish, easy to prepare. The unique taste of eggplant is perfectly complemented by that of sweet peas
მზვანე სეთისხილისა და ყავისფერი სოკოს ნაზავი რბილ პასტას აძლევს ძლიერ გემოს
კერძი უნიკალური არომატით.
ამ მწვანე დელიკატესის კარიერა 1933 წელს დაიწყო, როდესაც ორმა მულტიპლიკატორმა, დეივ და მაქს ფლეიშერებმა, კუნთებიანი მეზღვაური შექმნეს.
პოპოიმ, რომელიც თავის ძალას ისპანახის ჭამის შემდეგ იღებდა, მნიშვნელოვანი როლი ითამაშა მის პოპულარიზაციაში.