კაროიკა ფარფორა

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

დაჭერით ყვითელი და მწვანე ბულგარული წიწაკა თხელ ზოლებად. მოხარშეთ საქონლის ხორცი მარილიან წყალში და დაჭერით კუბებად. ჩადეთ ტაფაში კარაქის პატარა ნაჭერი და მასში შეწვით ხორცი. ახლა ორი მწიფე ბანანი დაჭერით. გადმოდეთ ხორცი თეფშზე. მოთუშეთ ხახვი იმავე ცხიმში სანამ მოყავისფრო შეფერილობას არ მიიღებს. როდესაც ხახვი თითქმის მზად იქნება დაუმატეთ კვერცხი და მწვანილები, ასევე წინასწარ დაბლენდერებული სიმინდი. დაამატეთ ხორცის ნაჭრები კვერცხს, ასევე დაუმატეთ ბანანი და ბონდუელის მწვანე უკურკო ზეთის ხილი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით თქვენი გემოვნების მიხედვით და კარგად აურიეთ ყველაფერი. მოაყარეთ ცოტაოდენი სიმინდის ფქვილი და 5 წუთით დატოვეთ საშუალო ცეცხლზე თავდახურული. თქვენი კაროიკა ფარფორა მზადაა!

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

კაროიკა ფარფორა


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

სიმინდის შეჭამანდი
სიმინდის შეჭამანდი

კერძი უნიკალური არომატით.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ვალდორფის სალათი - ასტორია
ვალდორფის სალათი - ასტორია

სალათი, სასტუმრო ვალდორფ-ასტორიას შეფ-მზარეულისგან.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით
ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით

უგემრიელესი კერძი, რომელიც გაახარებს თქვენს ახლობლებს

2 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
ვანტონი – ჩინური პელმენი
ვანტონი – ჩინური პელმენი

პოპულარული ჩინური კერძი.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
კაროიკა ფარფორა

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

დაჭერით ყვითელი და მწვანე ბულგარული წიწაკა თხელ ზოლებად. მოხარშეთ საქონლის ხორცი მარილიან წყალში და დაჭერით კუბებად. ჩადეთ ტაფაში კარაქის პატარა ნაჭერი და მასში შეწვით ხორცი. ახლა ორი მწიფე ბანანი დაჭერით. გადმოდეთ ხორცი თეფშზე. მოთუშეთ ხახვი იმავე ცხიმში სანამ მოყავისფრო შეფერილობას არ მიიღებს. როდესაც ხახვი თითქმის მზად იქნება დაუმატეთ კვერცხი და მწვანილები, ასევე წინასწარ დაბლენდერებული სიმინდი. დაამატეთ ხორცის ნაჭრები კვერცხს, ასევე დაუმატეთ ბანანი და ბონდუელის მწვანე უკურკო ზეთის ხილი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით თქვენი გემოვნების მიხედვით და კარგად აურიეთ ყველაფერი. მოაყარეთ ცოტაოდენი სიმინდის ფქვილი და 5 წუთით დატოვეთ საშუალო ცეცხლზე თავდახურული. თქვენი კაროიკა ფარფორა მზადაა!

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

კაროიკა ფარფორა