This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

ქათამი სოუსში

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბლენდერში დააქუცმაცეთ ოხრახუში, მწარე წიწაკა და 10 ცალი კეშიუ. ასევე დაგვჭირდება ნივრისა და კოჭას პასტა. ამისათვის ნივრისა და კოჭას ერთნაირი რაოდენობები მოათავსეთ ბლენდერში და დააქუცმაცეთ. იმისათვის რომ დარწმუნდეთ, რომ ხორცი მწარე და არომატულია, ქვაბში დაასხით ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, დაუმატეთ ქინძი. სუნელები რამოდენიმე წუთით მოშუშეთ ცეცხლზე და შემდეგ დაუმატეთ ორი სუფრის კოვზი ნივრისა და კოჭას პასტა და ცოტაოდენი ახალი ქოქოსი. დატოვეთ ცეცხლზე რამოდენიმე წუთი და დაუმატეთ ოხრახუშის სოუსი. მოშუშეთ სანამ სოუსი არ გასქელდება. შემდეგ დაუმატეთ ქათმის ფილე, ნახევარი ლიმნის წვენი და კარგად მოურიეთ. ასევე დაუმატეთ ნახევარი ჭიქა იოგურტი და ცოტაოდენი მარილი. დაახურეთ თავზე, გადმოდგით ცეცხლიდან და დატოვეთ დასამარინადებლად. მოამზადეთ გარნირი. დადეთ მომზადებული ბრინჯი თეფშზე. ღრმა ტაფაში მოათავსეთ გრძელ ზოლებად დაჭრილი სტაფილო და ბროკოლი, შეაზავეთ პილპილითა და ტურმერიკით. დადეთ ბოსტნეული ბრინჯზე, ზემოდან დაადეთ დამარინადებული ქათამი და 10 წუთის განმავლობაში დატოვეთ საშუალო ცეცხლზე. შემოულაგეთ ქათმის ნაჭრები გარნიგს და მიირთვით ტრადიციული ინდური რეცეპტით მომზადებული გემრიელი ქათამი სოუსში.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ქათამი სოუსში


Recipes that might interest you

ხორცის ბურთულებიანი სუფი
ხორცის ბურთულებიანი სუფი

გემრიელი ტრადიციული სუფი

5 persons over 45 min Medium
ბურიტო მექსიკური სოუსით
ბურიტო მექსიკური სოუსით

არომატული და ცხარე ბურიტო მოგიკლავთ შიმშილის გრძნობას.

12 persons over 45 min Medium
ბურატა სიმინდით და პესტოთი
ბურატა სიმინდით და პესტოთი

ძალიან გემრიელი და მარტივი რეცეპტი

2 persons 15-30 min Easy
ბადრიჯნის ხვეულები
ბადრიჯნის ხვეულები

უგემრიელესი, ქართული საფირმო კერძი.

2 persons over 45 min Easy
ქათამი სოუსში

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბლენდერში დააქუცმაცეთ ოხრახუში, მწარე წიწაკა და 10 ცალი კეშიუ. ასევე დაგვჭირდება ნივრისა და კოჭას პასტა. ამისათვის ნივრისა და კოჭას ერთნაირი რაოდენობები მოათავსეთ ბლენდერში და დააქუცმაცეთ. იმისათვის რომ დარწმუნდეთ, რომ ხორცი მწარე და არომატულია, ქვაბში დაასხით ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, დაუმატეთ ქინძი. სუნელები რამოდენიმე წუთით მოშუშეთ ცეცხლზე და შემდეგ დაუმატეთ ორი სუფრის კოვზი ნივრისა და კოჭას პასტა და ცოტაოდენი ახალი ქოქოსი. დატოვეთ ცეცხლზე რამოდენიმე წუთი და დაუმატეთ ოხრახუშის სოუსი. მოშუშეთ სანამ სოუსი არ გასქელდება. შემდეგ დაუმატეთ ქათმის ფილე, ნახევარი ლიმნის წვენი და კარგად მოურიეთ. ასევე დაუმატეთ ნახევარი ჭიქა იოგურტი და ცოტაოდენი მარილი. დაახურეთ თავზე, გადმოდგით ცეცხლიდან და დატოვეთ დასამარინადებლად. მოამზადეთ გარნირი. დადეთ მომზადებული ბრინჯი თეფშზე. ღრმა ტაფაში მოათავსეთ გრძელ ზოლებად დაჭრილი სტაფილო და ბროკოლი, შეაზავეთ პილპილითა და ტურმერიკით. დადეთ ბოსტნეული ბრინჯზე, ზემოდან დაადეთ დამარინადებული ქათამი და 10 წუთის განმავლობაში დატოვეთ საშუალო ცეცხლზე. შემოულაგეთ ქათმის ნაჭრები გარნიგს და მიირთვით ტრადიციული ინდური რეცეპტით მომზადებული გემრიელი ქათამი სოუსში.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ქათამი სოუსში

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description