ქათამი სოუსში

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბლენდერში დააქუცმაცეთ ოხრახუში, მწარე წიწაკა და 10 ცალი კეშიუ. ასევე დაგვჭირდება ნივრისა და კოჭას პასტა. ამისათვის ნივრისა და კოჭას ერთნაირი რაოდენობები მოათავსეთ ბლენდერში და დააქუცმაცეთ. იმისათვის რომ დარწმუნდეთ, რომ ხორცი მწარე და არომატულია, ქვაბში დაასხით ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, დაუმატეთ ქინძი. სუნელები რამოდენიმე წუთით მოშუშეთ ცეცხლზე და შემდეგ დაუმატეთ ორი სუფრის კოვზი ნივრისა და კოჭას პასტა და ცოტაოდენი ახალი ქოქოსი. დატოვეთ ცეცხლზე რამოდენიმე წუთი და დაუმატეთ ოხრახუშის სოუსი. მოშუშეთ სანამ სოუსი არ გასქელდება. შემდეგ დაუმატეთ ქათმის ფილე, ნახევარი ლიმნის წვენი და კარგად მოურიეთ. ასევე დაუმატეთ ნახევარი ჭიქა იოგურტი და ცოტაოდენი მარილი. დაახურეთ თავზე, გადმოდგით ცეცხლიდან და დატოვეთ დასამარინადებლად. მოამზადეთ გარნირი. დადეთ მომზადებული ბრინჯი თეფშზე. ღრმა ტაფაში მოათავსეთ გრძელ ზოლებად დაჭრილი სტაფილო და ბროკოლი, შეაზავეთ პილპილითა და ტურმერიკით. დადეთ ბოსტნეული ბრინჯზე, ზემოდან დაადეთ დამარინადებული ქათამი და 10 წუთის განმავლობაში დატოვეთ საშუალო ცეცხლზე. შემოულაგეთ ქათმის ნაჭრები გარნიგს და მიირთვით ტრადიციული ინდური რეცეპტით მომზადებული გემრიელი ქათამი სოუსში.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ქათამი სოუსში


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

მწვანე ლობიო ნიგვზით

მწვანე ლობიო ნიგვზით

მოამზადეთ მარტივი კერძი მწვანე ლობიოსგან.

4 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
რატატუი - ბოსტნეულის კერძი ნიცადან

რატატუი - ბოსტნეულის კერძი ნიცადან

მსოფლიოში კარგად ცნობილი ბოსტნეულის კერძი ნიცადან.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ბურიტო მექსიკური სოუსით

ბურიტო მექსიკური სოუსით

არომატული და ცხარე ბურიტო მოგიკლავთ შიმშილის გრძნობას.

12 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით

პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით

შესანიშნავი მწვანე ფერი თქვენს მაგიდაზე.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ქათამი სოუსში

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბლენდერში დააქუცმაცეთ ოხრახუში, მწარე წიწაკა და 10 ცალი კეშიუ. ასევე დაგვჭირდება ნივრისა და კოჭას პასტა. ამისათვის ნივრისა და კოჭას ერთნაირი რაოდენობები მოათავსეთ ბლენდერში და დააქუცმაცეთ. იმისათვის რომ დარწმუნდეთ, რომ ხორცი მწარე და არომატულია, ქვაბში დაასხით ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, დაუმატეთ ქინძი. სუნელები რამოდენიმე წუთით მოშუშეთ ცეცხლზე და შემდეგ დაუმატეთ ორი სუფრის კოვზი ნივრისა და კოჭას პასტა და ცოტაოდენი ახალი ქოქოსი. დატოვეთ ცეცხლზე რამოდენიმე წუთი და დაუმატეთ ოხრახუშის სოუსი. მოშუშეთ სანამ სოუსი არ გასქელდება. შემდეგ დაუმატეთ ქათმის ფილე, ნახევარი ლიმნის წვენი და კარგად მოურიეთ. ასევე დაუმატეთ ნახევარი ჭიქა იოგურტი და ცოტაოდენი მარილი. დაახურეთ თავზე, გადმოდგით ცეცხლიდან და დატოვეთ დასამარინადებლად. მოამზადეთ გარნირი. დადეთ მომზადებული ბრინჯი თეფშზე. ღრმა ტაფაში მოათავსეთ გრძელ ზოლებად დაჭრილი სტაფილო და ბროკოლი, შეაზავეთ პილპილითა და ტურმერიკით. დადეთ ბოსტნეული ბრინჯზე, ზემოდან დაადეთ დამარინადებული ქათამი და 10 წუთის განმავლობაში დატოვეთ საშუალო ცეცხლზე. შემოულაგეთ ქათმის ნაჭრები გარნიგს და მიირთვით ტრადიციული ინდური რეცეპტით მომზადებული გემრიელი ქათამი სოუსში.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ქათამი სოუსში