მნიშვნელოვანი ინფორმაცია ბოსტნეულის შესახებ, რომელიც ღირს, რომ იცოდეთ

დიდი ხანია ვიცით, რომ ჩვენი ჯანმრთელობა ბევრად არის დამოკიდებული იმაზე, თუ რას ვჭამთ.
 
საკმაოდ საინტერესოა მეცნიერების მიერ ჩატარებული კვლევის შედეგები იმის შესახებ, თუ რა გავლენას ახდენს ჩვენს მიერ მიღებული საკვები ჩვენს იმუნიტეტზე.
კარგია ვიცოდეთ, რას ვჭამთ, რადგან ამ გზით შეიძლება შევამციროთ საშიში დაავადებების განვითარების რისკი. სტატია "ბოსტნეული და ჯანმრთელობა” გვაძლევს პასუხს კითხვაზე, თუ რა ზეგავლენას ახდენს ბოსტნეულის შემადგენლობაში შემავალი ახლახანს აღმოჩენილი ნივთიერებები ჩვენს ჯანმრთელობაზე. 
რა სჯობს მივიღოთ: ახალი თუ გაყინული პროდუქტი? როგორი უნდა იყოს ჩვენი ყოველდღიური დიეტა ევროპელი დიეტოლოგების რეკომენდაციების მიხედვით   – “5-ჯერ დღეში”… როგორ ვებრძოლოთ თანამედროვე სამყაროს დაავადებებს? ამ და სხვა კითხვებზე პასუხებს ქვემოთ იპოვით. კარგია ვიცოდეთ, როგორ ვიცხოვროთ ჯანმრთელად და ბედნიერად ჩვენ და ჩვენმა გარშემო მყოფებმა. good-to-know1
თუ ვინმეს ჰკითხავთ, არის თუ არა ბოსტნეული ჯანმრთელი პროდუქტი, ყველა დადებითად გიპასუხებთ! მაგრამ თუ შეეკითხებით "რატომ?" პასუხი არცთუ ისე ნათელი იქნება. ჩვენ გთავაზობთ სასარგებლო ბოსტნეულის შესახებ სხვადასხვა ცნობასა და სტატიას მათი კვებითი ღირებულებების შესახებ თქვენს ყოველდღიურ რაციონში. მაგალითად, თქვენ გაიგებთ, რა კავშირი არსებობს ბოსტნეულის ფერსა და მის სარგებელს შორის. შეამოწმეთ, არის თუ არა თქვენი საყვარელი ბოსტნეული ჩამონათვალში და ზუსტად გაიგეთ, თუ რატომაა ის სასარგებლო:

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

სიცილიური სპაგეტი - თინუსით

სიცილიური სპაგეტი - თინუსით

რეკომენდებულია შეყვარებული ადამიანებისათვის.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
მწვანე ლობიო კვერცხით

მწვანე ლობიო კვერცხით

უგემრიელესი, იოლად მოსამზადებელი საზაფხულო კერძი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ლაზანია - ხორცითა და ბოსტნეულით

ლაზანია - ხორცითა და ბოსტნეულით

ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი კერძი იტალიური სამზარეულოდან.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი რთული
შემწვარი ორაგული ტკბილი სიმინდით

შემწვარი ორაგული ტკბილი სიმინდით

შთამბეჭდავი კერძი, რომელიც თქვენს გემოვნებას დააკმაყოფილებს

2 ადამიანი 30-45 წუთი რთული
მნიშვნელოვანი ინფორმაცია ბოსტნეულის შესახებ, რომელიც ღირს, რომ იცოდეთ
დიდი ხანია ვიცით, რომ ჩვენი ჯანმრთელობა ბევრად არის დამოკიდებული იმაზე, თუ რას ვჭამთ.
 
საკმაოდ საინტერესოა მეცნიერების მიერ ჩატარებული კვლევის შედეგები იმის შესახებ, თუ რა გავლენას ახდენს ჩვენს მიერ მიღებული საკვები ჩვენს იმუნიტეტზე.
კარგია ვიცოდეთ, რას ვჭამთ, რადგან ამ გზით შეიძლება შევამციროთ საშიში დაავადებების განვითარების რისკი. სტატია "ბოსტნეული და ჯანმრთელობა” გვაძლევს პასუხს კითხვაზე, თუ რა ზეგავლენას ახდენს ბოსტნეულის შემადგენლობაში შემავალი ახლახანს აღმოჩენილი ნივთიერებები ჩვენს ჯანმრთელობაზე. 
რა სჯობს მივიღოთ: ახალი თუ გაყინული პროდუქტი? როგორი უნდა იყოს ჩვენი ყოველდღიური დიეტა ევროპელი დიეტოლოგების რეკომენდაციების მიხედვით   – “5-ჯერ დღეში”… როგორ ვებრძოლოთ თანამედროვე სამყაროს დაავადებებს? ამ და სხვა კითხვებზე პასუხებს ქვემოთ იპოვით. კარგია ვიცოდეთ, როგორ ვიცხოვროთ ჯანმრთელად და ბედნიერად ჩვენ და ჩვენმა გარშემო მყოფებმა. good-to-know1
თუ ვინმეს ჰკითხავთ, არის თუ არა ბოსტნეული ჯანმრთელი პროდუქტი, ყველა დადებითად გიპასუხებთ! მაგრამ თუ შეეკითხებით "რატომ?" პასუხი არცთუ ისე ნათელი იქნება. ჩვენ გთავაზობთ სასარგებლო ბოსტნეულის შესახებ სხვადასხვა ცნობასა და სტატიას მათი კვებითი ღირებულებების შესახებ თქვენს ყოველდღიურ რაციონში. მაგალითად, თქვენ გაიგებთ, რა კავშირი არსებობს ბოსტნეულის ფერსა და მის სარგებელს შორის. შეამოწმეთ, არის თუ არა თქვენი საყვარელი ბოსტნეული ჩამონათვალში და ზუსტად გაიგეთ, თუ რატომაა ის სასარგებლო: