გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

პეროგი “პასტელ დე ჩოკლო”

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გადაუწურეთ სითხე ბონდუელის შავ უკურკო ზეთის ხილს. საქონლის ხორცი უნდა დავჭრათ ძალიან წვრილ ზოლებად; ასევე ქათამიც. ახლა საქონლის ხორცს დაუმატეთ მარილი, ნიორი, კვლიავი და შავი წიწაკა. მაღალ ცეცხლზე მოთუშეთ 8 წუთის განმავლობაში. ქათამი შეასუნელეთ: დაუმატეთ მარილი და პილპილი. სანამ ხორცი იწვება ბლენდერში ან სანაყში დანაყეთ სიმინდი მანამ, სანამ სქელი პიურეს მსგავს მასას არ მიიღბთ. ნაზავს დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი, რძე, პილპილი და ერთი სუფრის კოვზი ზეთი; ამოურიეთ კარგად. ახლა ცოტაოდენი კარაქი ჩადეთ კერამიკის ჯამში, შემდეგ ერთ ფენაზე დადეთ სიმინდის ნარევი, შემდეგ ხორცის ფენა, შემდეგ ქათმის ნაჭრები, ზეთის ხილი და ეს ყველაფერი კვლავ სიმინდით დაფარეთ. შედგით 150 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში და გამოაცხვეთ 15 წუთის განმავლობაში, ბოლო 10 წუთი აუწიეთ ტემპერატურას 220 გრადუსამდე. მიირთვით ცხელი და დატკბით ჯანმრთელი პეროგით “პასტელ დე ჩოკლო”.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

პეროგი “პასტელ დე ჩოკლო”


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

მწვანე ლობიო ნიგვზით
მწვანე ლობიო ნიგვზით

მოამზადეთ მარტივი კერძი მწვანე ლობიოსგან.

4 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
სალათი ცეზარი ქათმით
სალათი ცეზარი ქათმით

მსოფლიოს ყველაზე პოპულარული სალათი.

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ორიგინალური მითბოლები (ხორცის ბურთები) კიტრის მწნილით
ორიგინალური მითბოლები (ხორცის ბურთები) კიტრის მწნილით

კლასიკური მითბოლები ახალი გზით შეგიძლიათ მიაწოდოთ!

2 ადამიანი 30-45 წუთი რთული
სალათი ქილაში
სალათი ქილაში

იდეალური სალათი პიკნიკისათვის

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
პეროგი “პასტელ დე ჩოკლო”

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გადაუწურეთ სითხე ბონდუელის შავ უკურკო ზეთის ხილს. საქონლის ხორცი უნდა დავჭრათ ძალიან წვრილ ზოლებად; ასევე ქათამიც. ახლა საქონლის ხორცს დაუმატეთ მარილი, ნიორი, კვლიავი და შავი წიწაკა. მაღალ ცეცხლზე მოთუშეთ 8 წუთის განმავლობაში. ქათამი შეასუნელეთ: დაუმატეთ მარილი და პილპილი. სანამ ხორცი იწვება ბლენდერში ან სანაყში დანაყეთ სიმინდი მანამ, სანამ სქელი პიურეს მსგავს მასას არ მიიღბთ. ნაზავს დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი, რძე, პილპილი და ერთი სუფრის კოვზი ზეთი; ამოურიეთ კარგად. ახლა ცოტაოდენი კარაქი ჩადეთ კერამიკის ჯამში, შემდეგ ერთ ფენაზე დადეთ სიმინდის ნარევი, შემდეგ ხორცის ფენა, შემდეგ ქათმის ნაჭრები, ზეთის ხილი და ეს ყველაფერი კვლავ სიმინდით დაფარეთ. შედგით 150 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში და გამოაცხვეთ 15 წუთის განმავლობაში, ბოლო 10 წუთი აუწიეთ ტემპერატურას 220 გრადუსამდე. მიირთვით ცხელი და დატკბით ჯანმრთელი პეროგით “პასტელ დე ჩოკლო”.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

პეროგი “პასტელ დე ჩოკლო”

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description