პროვანსული მოშუშული

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბონდუელის თეთრ ლობიოს გადაუწურეთ სითხე და გადმოიღეთ თეფშზე. ახლა დაჭერით ბადრიჯანი და კვახი; ზოლებად დაჭერით ბულგარული წიწაკა. გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი ღრმა ტაფაში და დაბრაწეთ გატარებული ხორცი 5-7 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ მარილი, პილპილი, ერთი ჭიქა მომზადებული ბულიონი, წიწაკა, ბადრიჯანი, კვახი, ლობიო, ბარდა და პომიდორი თავისივე წვენით. შეაზავეთ მწვანილეულით: ველური თავშავა, ბაზილიკი და როზმარინი, დაახურეთ თავზე და დატოვეთ ცეცხლზე 15 წუთი. დატკბით ფრანგული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული გემრიელი და ჯანმრთელი პროვანსალური მოშუშულით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

პროვანსალური მოშუშული


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით
ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით

უგემრიელესი კერძი, რომელიც გაახარებს თქვენს ახლობლებს

2 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
სიმინდის შეჭამანდი
სიმინდის შეჭამანდი

კერძი უნიკალური არომატით.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
სიმინდის ნამცხვარი
სიმინდის ნამცხვარი

უგემრიელესი რეცეპტი ფარაონების დროიდან.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ნივრიანი ბაგეტი
ნივრიანი ბაგეტი

ფრანგული სამზარეულოს სიმბოლო.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
პროვანსული მოშუშული

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბონდუელის თეთრ ლობიოს გადაუწურეთ სითხე და გადმოიღეთ თეფშზე. ახლა დაჭერით ბადრიჯანი და კვახი; ზოლებად დაჭერით ბულგარული წიწაკა. გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი ღრმა ტაფაში და დაბრაწეთ გატარებული ხორცი 5-7 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ მარილი, პილპილი, ერთი ჭიქა მომზადებული ბულიონი, წიწაკა, ბადრიჯანი, კვახი, ლობიო, ბარდა და პომიდორი თავისივე წვენით. შეაზავეთ მწვანილეულით: ველური თავშავა, ბაზილიკი და როზმარინი, დაახურეთ თავზე და დატოვეთ ცეცხლზე 15 წუთი. დატკბით ფრანგული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული გემრიელი და ჯანმრთელი პროვანსალური მოშუშულით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

პროვანსალური მოშუშული