პროვანსული მოშუშული

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბონდუელის თეთრ ლობიოს გადაუწურეთ სითხე და გადმოიღეთ თეფშზე. ახლა დაჭერით ბადრიჯანი და კვახი; ზოლებად დაჭერით ბულგარული წიწაკა. გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი ღრმა ტაფაში და დაბრაწეთ გატარებული ხორცი 5-7 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ მარილი, პილპილი, ერთი ჭიქა მომზადებული ბულიონი, წიწაკა, ბადრიჯანი, კვახი, ლობიო, ბარდა და პომიდორი თავისივე წვენით. შეაზავეთ მწვანილეულით: ველური თავშავა, ბაზილიკი და როზმარინი, დაახურეთ თავზე და დატოვეთ ცეცხლზე 15 წუთი. დატკბით ფრანგული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული გემრიელი და ჯანმრთელი პროვანსალური მოშუშულით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

პროვანსალური მოშუშული


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

სალათი ცეზარი ქათმით

სალათი ცეზარი ქათმით

მსოფლიოს ყველაზე პოპულარული სალათი.

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
იხვი ჩინურად

იხვი ჩინურად

ყველაზე ცნობილი ჩინური კერძი.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი რთული
"ჩოპსალათი"

"ჩოპსალათი"

მიმზვიდველი, უგემრიელესი, სალათი გურმანებისთვის.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი

პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი

მზვანე სეთისხილისა და ყავისფერი სოკოს ნაზავი რბილ პასტას აძლევს ძლიერ გემოს

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
პროვანსული მოშუშული

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბონდუელის თეთრ ლობიოს გადაუწურეთ სითხე და გადმოიღეთ თეფშზე. ახლა დაჭერით ბადრიჯანი და კვახი; ზოლებად დაჭერით ბულგარული წიწაკა. გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი ღრმა ტაფაში და დაბრაწეთ გატარებული ხორცი 5-7 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ მარილი, პილპილი, ერთი ჭიქა მომზადებული ბულიონი, წიწაკა, ბადრიჯანი, კვახი, ლობიო, ბარდა და პომიდორი თავისივე წვენით. შეაზავეთ მწვანილეულით: ველური თავშავა, ბაზილიკი და როზმარინი, დაახურეთ თავზე და დატოვეთ ცეცხლზე 15 წუთი. დატკბით ფრანგული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული გემრიელი და ჯანმრთელი პროვანსალური მოშუშულით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

პროვანსალური მოშუშული