გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

პროვანსული მოშუშული

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბონდუელის თეთრ ლობიოს გადაუწურეთ სითხე და გადმოიღეთ თეფშზე. ახლა დაჭერით ბადრიჯანი და კვახი; ზოლებად დაჭერით ბულგარული წიწაკა. გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი ღრმა ტაფაში და დაბრაწეთ გატარებული ხორცი 5-7 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ მარილი, პილპილი, ერთი ჭიქა მომზადებული ბულიონი, წიწაკა, ბადრიჯანი, კვახი, ლობიო, ბარდა და პომიდორი თავისივე წვენით. შეაზავეთ მწვანილეულით: ველური თავშავა, ბაზილიკი და როზმარინი, დაახურეთ თავზე და დატოვეთ ცეცხლზე 15 წუთი. დატკბით ფრანგული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული გემრიელი და ჯანმრთელი პროვანსალური მოშუშულით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

პროვანსალური მოშუშული


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ნივრიანი ბაგეტი
ნივრიანი ბაგეტი

ფრანგული სამზარეულოს სიმბოლო.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
იხვი ჩინურად
იხვი ჩინურად

ყველაზე ცნობილი ჩინური კერძი.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი რთული
სალათი ავოკადოთი და მექსიკური მიქსით
სალათი ავოკადოთი და მექსიკური მიქსით

მარტივი, გემრიელი და საკვები ელემენტებით სავსე რეცეპტი, ზაფხულის საღამოებისათვის

4 ადამიანი 15-30 წუთი მარტივი
მწვანე ლობიო ნიგვზით
მწვანე ლობიო ნიგვზით

მოამზადეთ მარტივი კერძი მწვანე ლობიოსგან.

4 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
პროვანსული მოშუშული

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბონდუელის თეთრ ლობიოს გადაუწურეთ სითხე და გადმოიღეთ თეფშზე. ახლა დაჭერით ბადრიჯანი და კვახი; ზოლებად დაჭერით ბულგარული წიწაკა. გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი ღრმა ტაფაში და დაბრაწეთ გატარებული ხორცი 5-7 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ მარილი, პილპილი, ერთი ჭიქა მომზადებული ბულიონი, წიწაკა, ბადრიჯანი, კვახი, ლობიო, ბარდა და პომიდორი თავისივე წვენით. შეაზავეთ მწვანილეულით: ველური თავშავა, ბაზილიკი და როზმარინი, დაახურეთ თავზე და დატოვეთ ცეცხლზე 15 წუთი. დატკბით ფრანგული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული გემრიელი და ჯანმრთელი პროვანსალური მოშუშულით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

პროვანსალური მოშუშული

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description