გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

ყავა - სასმელი, რომელიც აძლიერებს შეგრძნებებს

ყავის არომატი, ტექსტურა და გემო ყველაზე მნიშვნელოვანი ფაქტორებია მის შესაფასებლად. თუმცა პირადი გამოცდილება უდიდეს როლს ასრულებს.

გარეგნული ფაქტორები

სანამ ჩვენი გემოსა და ყნოსვის რეცეპტორები შეაფასებენ, ყავას ჩვენ გარეგნულად ვაფასებთ. პირველივე შეხედვით ჩვენ ვაფასებთ ყავის ფერს, ტექსტურასა და ქაფის ბუნებრივ სტრუქტურას. გარდა ამისა, მხედველობის არეში გვხვდება ყავის სერვირების პროცესი. დიდ ყურადღებას ვაქცევთ ფინჯანს, რომლიდანაც ვსვამთ ყავას და ყავის დეკორაციას, როგორიცაა ნაღები შოკოლადით, თხილით ან ფორთოხლის ნაჭრებით.

სურნელი ცხვირი სწრაფად აღიქვამს ყავის ფინჯნიდან წამოსულ არომატს. ადამიანის ყნოსვის რეცეპტორებს 10 000-მდე განსხვავებული არომატის გარჩევა შეუძლია. გემოს 80%-ის შეგრძნება ყნოსვის მეშვეობით ხდება. შთაბეჭდილების გაძლიერება შესაძლებელია სხვადასხვა დანამატის მეშვეობით. ყველაზე ხშირად გამოიყენება დარჩინი, ვანილი და ილი, რომლებიც მნიშვნელოვნად აძლიერებს ყავის არომატს.

გემო ადამიანის ენა ოთხ ძირითად გამოს აღიქვამს: ტკბილი, მლაშე, მჟავე და მწარე. არომატული სიროფები მნიშვნელოვნად ამდიდრებს ყავის გემოს, რომელიც სხვა დანამატებთან კომბინაციაში უნიკალურ კომპოზიციას ქმნის.

ყავა - სასმელი, რომელიც აძლიერებს შეგრძნებებს

 


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ბადრიჯნის როლები ბარდით და ნიგვზის პასტით
ბადრიჯნის როლები ბარდით და ნიგვზის პასტით

A wonderful dish, easy to prepare. The unique taste of eggplant is perfectly complemented by that of sweet peas

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
მწვანე ლობიო ნიგვზით
მწვანე ლობიო ნიგვზით

მოამზადეთ მარტივი კერძი მწვანე ლობიოსგან.

4 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
ახალი სალათი ზეთისხილით
ახალი სალათი ზეთისხილით

მარტივი საჭმლისგან სპეციალურ სალათამდე. ხილისა და მცენარეული ინგრედიენტების საინტერესო ნაზავი, შესანიშნავია გემოების აფეთქებისთვის!

2 ადამიანი 15-30 წუთი მარტივი
"ჩოპსალათი"
"ჩოპსალათი"

მიმზვიდველი, უგემრიელესი, სალათი გურმანებისთვის.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ყავა - სასმელი, რომელიც აძლიერებს შეგრძნებებს

ყავის არომატი, ტექსტურა და გემო ყველაზე მნიშვნელოვანი ფაქტორებია მის შესაფასებლად. თუმცა პირადი გამოცდილება უდიდეს როლს ასრულებს.

გარეგნული ფაქტორები

სანამ ჩვენი გემოსა და ყნოსვის რეცეპტორები შეაფასებენ, ყავას ჩვენ გარეგნულად ვაფასებთ. პირველივე შეხედვით ჩვენ ვაფასებთ ყავის ფერს, ტექსტურასა და ქაფის ბუნებრივ სტრუქტურას. გარდა ამისა, მხედველობის არეში გვხვდება ყავის სერვირების პროცესი. დიდ ყურადღებას ვაქცევთ ფინჯანს, რომლიდანაც ვსვამთ ყავას და ყავის დეკორაციას, როგორიცაა ნაღები შოკოლადით, თხილით ან ფორთოხლის ნაჭრებით.

სურნელი ცხვირი სწრაფად აღიქვამს ყავის ფინჯნიდან წამოსულ არომატს. ადამიანის ყნოსვის რეცეპტორებს 10 000-მდე განსხვავებული არომატის გარჩევა შეუძლია. გემოს 80%-ის შეგრძნება ყნოსვის მეშვეობით ხდება. შთაბეჭდილების გაძლიერება შესაძლებელია სხვადასხვა დანამატის მეშვეობით. ყველაზე ხშირად გამოიყენება დარჩინი, ვანილი და ილი, რომლებიც მნიშვნელოვნად აძლიერებს ყავის არომატს.

გემო ადამიანის ენა ოთხ ძირითად გამოს აღიქვამს: ტკბილი, მლაშე, მჟავე და მწარე. არომატული სიროფები მნიშვნელოვნად ამდიდრებს ყავის გემოს, რომელიც სხვა დანამატებთან კომბინაციაში უნიკალურ კომპოზიციას ქმნის.

ყავა - სასმელი, რომელიც აძლიერებს შეგრძნებებს

 

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description