გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

როდის მოვხარშოთ და როდის მოვწალოთ?

ტრადიციული ხარშვის პროცესი 100 °C-ზე მიდის. ამისთვის საჭიროა, პროდუქტი მდუღარე წყალში ჩადოთ. ორთქლზე მომზადების დროს პროდუქტის წყალთან კონტაქტი არ ხდება და პირიქით - მანძილი მათ შორის 6-7 სმ-ია. მთელი პროცესის განმავლობაშ ტემპერატურა 120 °C-ია. ტრადიციული ხარშვისაგან განსხვავებით, ორთქლზე მომზადების დროს პროდუტს მარილის დამატება არ სჭირდება, რადგან ძალიან იოლად შეიძლება დამლაშდეს. ამის მაგიერ შესაძლოა, გამოიყენოთ ცოცხალი თუ გამომშრალი მწვანილეული. უკეთესი არომატისთვის მდუღარე წყალში შეიძლება დაუმატოთ ცოტაოდენი ცოცხალი მწვანილი ან ბულიონის კუბები. მოხარშული თუ მოწალული ბოსტნეული შეგიძლიათ გამოიყენოთ სალათების, წვნიანებისა თუ გარნირისათვის. მომზადების შემდეგ დარჩენილი წყალი შესაძლოა გამოიყენოთ, როგორც ბულიონი სხვადასხვა წვნიანისათვის ან მოამზადოთ სოუსი. არ არის აუცილებელი ბულიონი მაშინვე გამოიყენოთ. შეგიძლიათ გაყინოთ და მოგვიანებით გამოიყენოთ. 

შექმენით საუკეთესო ბულიონი თქვენი სოუსებისა და წვნიანებისათვის.

ისიამოვნე და შექმენი ახალი ბონდუელთან ერთად: ორთქლზე მომზადებისა და მოხარშვის საიდუმლო


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

დამარინადებული ორაგული
დამარინადებული ორაგული

დამარინადებული ორაგული საუცხოო გემოთი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
იხვი ჩინურად
იხვი ჩინურად

ყველაზე ცნობილი ჩინური კერძი.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი რთული
პიცა ჩილი სიმინდითა და კოპათი
პიცა ჩილი სიმინდითა და კოპათი

გემრიელი პიცა დასამახსოვრებელი მომენტებისთვის

1 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
სიმინდი ჩილი & ყველი
სიმინდი ჩილი & ყველი

შესანიშნავი საუზმე იმ მომენტებისთვის, როდესაც საყვარელ სერიალს დივანზე უყურებთ

4 ადამიანი 15-30 წუთი მარტივი
როდის მოვხარშოთ და როდის მოვწალოთ?

ტრადიციული ხარშვის პროცესი 100 °C-ზე მიდის. ამისთვის საჭიროა, პროდუქტი მდუღარე წყალში ჩადოთ. ორთქლზე მომზადების დროს პროდუქტის წყალთან კონტაქტი არ ხდება და პირიქით - მანძილი მათ შორის 6-7 სმ-ია. მთელი პროცესის განმავლობაშ ტემპერატურა 120 °C-ია. ტრადიციული ხარშვისაგან განსხვავებით, ორთქლზე მომზადების დროს პროდუტს მარილის დამატება არ სჭირდება, რადგან ძალიან იოლად შეიძლება დამლაშდეს. ამის მაგიერ შესაძლოა, გამოიყენოთ ცოცხალი თუ გამომშრალი მწვანილეული. უკეთესი არომატისთვის მდუღარე წყალში შეიძლება დაუმატოთ ცოტაოდენი ცოცხალი მწვანილი ან ბულიონის კუბები. მოხარშული თუ მოწალული ბოსტნეული შეგიძლიათ გამოიყენოთ სალათების, წვნიანებისა თუ გარნირისათვის. მომზადების შემდეგ დარჩენილი წყალი შესაძლოა გამოიყენოთ, როგორც ბულიონი სხვადასხვა წვნიანისათვის ან მოამზადოთ სოუსი. არ არის აუცილებელი ბულიონი მაშინვე გამოიყენოთ. შეგიძლიათ გაყინოთ და მოგვიანებით გამოიყენოთ. 

შექმენით საუკეთესო ბულიონი თქვენი სოუსებისა და წვნიანებისათვის.

ისიამოვნე და შექმენი ახალი ბონდუელთან ერთად: ორთქლზე მომზადებისა და მოხარშვის საიდუმლო

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description