როგორ გავამძაფროთ მოხარშული ბოსტნეულის გემო?

არ აქვს მნიშვნელობა, ხარშავთ თუ ორთქლზე ამზადებთ, არ დაგავიწყდეთ თქვენი საყვარელი მწვანილისა თუ სუნელის გამოყენება. მათი არომატი განსაკუთრებით უხდება ბოსტნეულს. რეჰანი განსაკუთრებული, იოლად გამოსაცნობი არომატით გამოირჩევა. მას განსაკუთრებით იტალიურ სამზარეულოში იყენებენ. ჩვენ შეგვიძლია ის გამოვიყენოთ ხაჭოს, სენდვიჩების, სალათებისა თუ თევზეულის გასაგემრიელებლად. თუ თქვენ პომიდვრიან კერძს ამზადებთ რეჰანი საუკეთესო არჩევანია. ქონდარი კერძის არომატს ამძაფრებს და ამასთან ის ძალიან სასარგებლოა თქვენი ჯანმრთელობისათვის. მაგალითად, ის რეკომენდებულია სასუნთქი სისტემის პრობლემების დროს. ქონდარი ფართოდ გამოიყენება ფრანგულ სამზარეულოში. ის ძალიან უხდება ხორცეულს, განსაკუთრებით ვენისონს, ბარდის წვნიანსა და თევზეულს. როზმარინს სასიამოვნო, ოდნავ მომწარო გემო აქვს, რომელიც განსაკუთრებით უხდება ხორცეულს, თევზეულს, ბრინჯს, წვნიანებსა თუ სალათებს. ის მსოფლიოს მრავალ სამზარეულოში გამოიყენება, ვინაიდან ის ამძაფრებს კერძის გემოს, განურჩევლად იმისა ტკბილია ის თუ მწარე. მომზადებული კერძის გემო შეგიძლიათ შეცვალოთ სხვადასხვა სოუსებით. მათ უკეთესი გემო აქვთ, როდესაც ჩვენით ვამზადებთ. მთავარია იცოდეთ, რომელი სოუსი უნდა გამოვიყენოთ კონკრეტული კერძისათვის? ეს დამოკიდებულია იმაზე, თუ რომელ პროდუქტს ვიყენებთ. ყველაზე პოპულარული სოუსები ნივრის კერი და ძაძიკის სოუსია.

გამოიყენეთ სანელებლები თქვენი კერძისათვის და თავად დარწმუნდებით, რამდენად გემრიელი გახდება ის.

შემოგვიერთდი:

საკვები ინგრედიენტების კალორიების ცხრილები


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ბადრიჯნის ხვეულები

ბადრიჯნის ხვეულები

უგემრიელესი, ქართული საფირმო კერძი.

2 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით

პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით

შესანიშნავი მწვანე ფერი თქვენს მაგიდაზე.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
სალათი ცეზარი ქათმით

სალათი ცეზარი ქათმით

მსოფლიოს ყველაზე პოპულარული სალათი.

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
დამარინადებული ორაგული

დამარინადებული ორაგული

დამარინადებული ორაგული საუცხოო გემოთი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
როგორ გავამძაფროთ მოხარშული ბოსტნეულის გემო?

არ აქვს მნიშვნელობა, ხარშავთ თუ ორთქლზე ამზადებთ, არ დაგავიწყდეთ თქვენი საყვარელი მწვანილისა თუ სუნელის გამოყენება. მათი არომატი განსაკუთრებით უხდება ბოსტნეულს. რეჰანი განსაკუთრებული, იოლად გამოსაცნობი არომატით გამოირჩევა. მას განსაკუთრებით იტალიურ სამზარეულოში იყენებენ. ჩვენ შეგვიძლია ის გამოვიყენოთ ხაჭოს, სენდვიჩების, სალათებისა თუ თევზეულის გასაგემრიელებლად. თუ თქვენ პომიდვრიან კერძს ამზადებთ რეჰანი საუკეთესო არჩევანია. ქონდარი კერძის არომატს ამძაფრებს და ამასთან ის ძალიან სასარგებლოა თქვენი ჯანმრთელობისათვის. მაგალითად, ის რეკომენდებულია სასუნთქი სისტემის პრობლემების დროს. ქონდარი ფართოდ გამოიყენება ფრანგულ სამზარეულოში. ის ძალიან უხდება ხორცეულს, განსაკუთრებით ვენისონს, ბარდის წვნიანსა და თევზეულს. როზმარინს სასიამოვნო, ოდნავ მომწარო გემო აქვს, რომელიც განსაკუთრებით უხდება ხორცეულს, თევზეულს, ბრინჯს, წვნიანებსა თუ სალათებს. ის მსოფლიოს მრავალ სამზარეულოში გამოიყენება, ვინაიდან ის ამძაფრებს კერძის გემოს, განურჩევლად იმისა ტკბილია ის თუ მწარე. მომზადებული კერძის გემო შეგიძლიათ შეცვალოთ სხვადასხვა სოუსებით. მათ უკეთესი გემო აქვთ, როდესაც ჩვენით ვამზადებთ. მთავარია იცოდეთ, რომელი სოუსი უნდა გამოვიყენოთ კონკრეტული კერძისათვის? ეს დამოკიდებულია იმაზე, თუ რომელ პროდუქტს ვიყენებთ. ყველაზე პოპულარული სოუსები ნივრის კერი და ძაძიკის სოუსია.

გამოიყენეთ სანელებლები თქვენი კერძისათვის და თავად დარწმუნდებით, რამდენად გემრიელი გახდება ის.

შემოგვიერთდი:

საკვები ინგრედიენტების კალორიების ცხრილები