გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

როგორ გავამძაფროთ მოხარშული ბოსტნეულის გემო?

არ აქვს მნიშვნელობა, ხარშავთ თუ ორთქლზე ამზადებთ, არ დაგავიწყდეთ თქვენი საყვარელი მწვანილისა თუ სუნელის გამოყენება. მათი არომატი განსაკუთრებით უხდება ბოსტნეულს. რეჰანი განსაკუთრებული, იოლად გამოსაცნობი არომატით გამოირჩევა. მას განსაკუთრებით იტალიურ სამზარეულოში იყენებენ. ჩვენ შეგვიძლია ის გამოვიყენოთ ხაჭოს, სენდვიჩების, სალათებისა თუ თევზეულის გასაგემრიელებლად. თუ თქვენ პომიდვრიან კერძს ამზადებთ რეჰანი საუკეთესო არჩევანია. ქონდარი კერძის არომატს ამძაფრებს და ამასთან ის ძალიან სასარგებლოა თქვენი ჯანმრთელობისათვის. მაგალითად, ის რეკომენდებულია სასუნთქი სისტემის პრობლემების დროს. ქონდარი ფართოდ გამოიყენება ფრანგულ სამზარეულოში. ის ძალიან უხდება ხორცეულს, განსაკუთრებით ვენისონს, ბარდის წვნიანსა და თევზეულს. როზმარინს სასიამოვნო, ოდნავ მომწარო გემო აქვს, რომელიც განსაკუთრებით უხდება ხორცეულს, თევზეულს, ბრინჯს, წვნიანებსა თუ სალათებს. ის მსოფლიოს მრავალ სამზარეულოში გამოიყენება, ვინაიდან ის ამძაფრებს კერძის გემოს, განურჩევლად იმისა ტკბილია ის თუ მწარე. მომზადებული კერძის გემო შეგიძლიათ შეცვალოთ სხვადასხვა სოუსებით. მათ უკეთესი გემო აქვთ, როდესაც ჩვენით ვამზადებთ. მთავარია იცოდეთ, რომელი სოუსი უნდა გამოვიყენოთ კონკრეტული კერძისათვის? ეს დამოკიდებულია იმაზე, თუ რომელ პროდუქტს ვიყენებთ. ყველაზე პოპულარული სოუსები ნივრის კერი და ძაძიკის სოუსია.

გამოიყენეთ სანელებლები თქვენი კერძისათვის და თავად დარწმუნდებით, რამდენად გემრიელი გახდება ის.

შემოგვიერთდი:

საკვები ინგრედიენტების კალორიების ცხრილები


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

მწვანე ლობიო ნიგვზით
მწვანე ლობიო ნიგვზით

მოამზადეთ მარტივი კერძი მწვანე ლობიოსგან.

4 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
ტკბილი სიმინდის ღვეზელი
ტკბილი სიმინდის ღვეზელი

ჰაეროვანი, ნოტიო და გემრიელი ღვეზელი სიმინდით, რომელიც შესძლებს გაგაბედნიეროთ!

10 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
კრევეტები ბოსტნეულით
კრევეტები ბოსტნეულით

კრევეტების მომზადების იაპონური რეცეპტი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი რთული
იხვი ჩინურად
იხვი ჩინურად

ყველაზე ცნობილი ჩინური კერძი.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი რთული
როგორ გავამძაფროთ მოხარშული ბოსტნეულის გემო?

არ აქვს მნიშვნელობა, ხარშავთ თუ ორთქლზე ამზადებთ, არ დაგავიწყდეთ თქვენი საყვარელი მწვანილისა თუ სუნელის გამოყენება. მათი არომატი განსაკუთრებით უხდება ბოსტნეულს. რეჰანი განსაკუთრებული, იოლად გამოსაცნობი არომატით გამოირჩევა. მას განსაკუთრებით იტალიურ სამზარეულოში იყენებენ. ჩვენ შეგვიძლია ის გამოვიყენოთ ხაჭოს, სენდვიჩების, სალათებისა თუ თევზეულის გასაგემრიელებლად. თუ თქვენ პომიდვრიან კერძს ამზადებთ რეჰანი საუკეთესო არჩევანია. ქონდარი კერძის არომატს ამძაფრებს და ამასთან ის ძალიან სასარგებლოა თქვენი ჯანმრთელობისათვის. მაგალითად, ის რეკომენდებულია სასუნთქი სისტემის პრობლემების დროს. ქონდარი ფართოდ გამოიყენება ფრანგულ სამზარეულოში. ის ძალიან უხდება ხორცეულს, განსაკუთრებით ვენისონს, ბარდის წვნიანსა და თევზეულს. როზმარინს სასიამოვნო, ოდნავ მომწარო გემო აქვს, რომელიც განსაკუთრებით უხდება ხორცეულს, თევზეულს, ბრინჯს, წვნიანებსა თუ სალათებს. ის მსოფლიოს მრავალ სამზარეულოში გამოიყენება, ვინაიდან ის ამძაფრებს კერძის გემოს, განურჩევლად იმისა ტკბილია ის თუ მწარე. მომზადებული კერძის გემო შეგიძლიათ შეცვალოთ სხვადასხვა სოუსებით. მათ უკეთესი გემო აქვთ, როდესაც ჩვენით ვამზადებთ. მთავარია იცოდეთ, რომელი სოუსი უნდა გამოვიყენოთ კონკრეტული კერძისათვის? ეს დამოკიდებულია იმაზე, თუ რომელ პროდუქტს ვიყენებთ. ყველაზე პოპულარული სოუსები ნივრის კერი და ძაძიკის სოუსია.

გამოიყენეთ სანელებლები თქვენი კერძისათვის და თავად დარწმუნდებით, რამდენად გემრიელი გახდება ის.

შემოგვიერთდი:

საკვები ინგრედიენტების კალორიების ცხრილები

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description