This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

როგორ გავამძაფროთ მოხარშული ბოსტნეულის გემო?

არ აქვს მნიშვნელობა, ხარშავთ თუ ორთქლზე ამზადებთ, არ დაგავიწყდეთ თქვენი საყვარელი მწვანილისა თუ სუნელის გამოყენება. მათი არომატი განსაკუთრებით უხდება ბოსტნეულს. რეჰანი განსაკუთრებული, იოლად გამოსაცნობი არომატით გამოირჩევა. მას განსაკუთრებით იტალიურ სამზარეულოში იყენებენ. ჩვენ შეგვიძლია ის გამოვიყენოთ ხაჭოს, სენდვიჩების, სალათებისა თუ თევზეულის გასაგემრიელებლად. თუ თქვენ პომიდვრიან კერძს ამზადებთ რეჰანი საუკეთესო არჩევანია. ქონდარი კერძის არომატს ამძაფრებს და ამასთან ის ძალიან სასარგებლოა თქვენი ჯანმრთელობისათვის. მაგალითად, ის რეკომენდებულია სასუნთქი სისტემის პრობლემების დროს. ქონდარი ფართოდ გამოიყენება ფრანგულ სამზარეულოში. ის ძალიან უხდება ხორცეულს, განსაკუთრებით ვენისონს, ბარდის წვნიანსა და თევზეულს. როზმარინს სასიამოვნო, ოდნავ მომწარო გემო აქვს, რომელიც განსაკუთრებით უხდება ხორცეულს, თევზეულს, ბრინჯს, წვნიანებსა თუ სალათებს. ის მსოფლიოს მრავალ სამზარეულოში გამოიყენება, ვინაიდან ის ამძაფრებს კერძის გემოს, განურჩევლად იმისა ტკბილია ის თუ მწარე. მომზადებული კერძის გემო შეგიძლიათ შეცვალოთ სხვადასხვა სოუსებით. მათ უკეთესი გემო აქვთ, როდესაც ჩვენით ვამზადებთ. მთავარია იცოდეთ, რომელი სოუსი უნდა გამოვიყენოთ კონკრეტული კერძისათვის? ეს დამოკიდებულია იმაზე, თუ რომელ პროდუქტს ვიყენებთ. ყველაზე პოპულარული სოუსები ნივრის კერი და ძაძიკის სოუსია.

გამოიყენეთ სანელებლები თქვენი კერძისათვის და თავად დარწმუნდებით, რამდენად გემრიელი გახდება ის.

შემოგვიერთდი:

საკვები ინგრედიენტების კალორიების ცხრილები


Recipes that might interest you

სალათი ავოკადოთი და მექსიკური მიქსით
სალათი ავოკადოთი და მექსიკური მიქსით

მარტივი, გემრიელი და საკვები ელემენტებით სავსე რეცეპტი, ზაფხულის საღამოებისათვის

4 persons 15-30 min Easy
რატატუი - ბოსტნეულის კერძი ნიცადან
რატატუი - ბოსტნეულის კერძი ნიცადან

მსოფლიოში კარგად ცნობილი ბოსტნეულის კერძი ნიცადან.

4 persons over 45 min Easy
ვალდორფის სალათი - ასტორია
ვალდორფის სალათი - ასტორია

სალათი, სასტუმრო ვალდორფ-ასტორიას შეფ-მზარეულისგან.

4 persons 30-45 min Easy
ხაჭაპური
ხაჭაპური

ქართული სამზარეულოს მარგალიტი.

1 person over 45 min Easy
როგორ გავამძაფროთ მოხარშული ბოსტნეულის გემო?

არ აქვს მნიშვნელობა, ხარშავთ თუ ორთქლზე ამზადებთ, არ დაგავიწყდეთ თქვენი საყვარელი მწვანილისა თუ სუნელის გამოყენება. მათი არომატი განსაკუთრებით უხდება ბოსტნეულს. რეჰანი განსაკუთრებული, იოლად გამოსაცნობი არომატით გამოირჩევა. მას განსაკუთრებით იტალიურ სამზარეულოში იყენებენ. ჩვენ შეგვიძლია ის გამოვიყენოთ ხაჭოს, სენდვიჩების, სალათებისა თუ თევზეულის გასაგემრიელებლად. თუ თქვენ პომიდვრიან კერძს ამზადებთ რეჰანი საუკეთესო არჩევანია. ქონდარი კერძის არომატს ამძაფრებს და ამასთან ის ძალიან სასარგებლოა თქვენი ჯანმრთელობისათვის. მაგალითად, ის რეკომენდებულია სასუნთქი სისტემის პრობლემების დროს. ქონდარი ფართოდ გამოიყენება ფრანგულ სამზარეულოში. ის ძალიან უხდება ხორცეულს, განსაკუთრებით ვენისონს, ბარდის წვნიანსა და თევზეულს. როზმარინს სასიამოვნო, ოდნავ მომწარო გემო აქვს, რომელიც განსაკუთრებით უხდება ხორცეულს, თევზეულს, ბრინჯს, წვნიანებსა თუ სალათებს. ის მსოფლიოს მრავალ სამზარეულოში გამოიყენება, ვინაიდან ის ამძაფრებს კერძის გემოს, განურჩევლად იმისა ტკბილია ის თუ მწარე. მომზადებული კერძის გემო შეგიძლიათ შეცვალოთ სხვადასხვა სოუსებით. მათ უკეთესი გემო აქვთ, როდესაც ჩვენით ვამზადებთ. მთავარია იცოდეთ, რომელი სოუსი უნდა გამოვიყენოთ კონკრეტული კერძისათვის? ეს დამოკიდებულია იმაზე, თუ რომელ პროდუქტს ვიყენებთ. ყველაზე პოპულარული სოუსები ნივრის კერი და ძაძიკის სოუსია.

გამოიყენეთ სანელებლები თქვენი კერძისათვის და თავად დარწმუნდებით, რამდენად გემრიელი გახდება ის.

შემოგვიერთდი:

საკვები ინგრედიენტების კალორიების ცხრილები

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description