გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

რუსული კულებიაკა

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გადაუღვარეთ წყალი ყვავილოვან კომბოსტოს და ჩადეთ ცივში. კარაქის ნაჭერი დადეთ ტაფაზე, დაუმატეთ გაყინული დაჭრილი ბონდუელის სოკო წვრილად დაჭრილ ხახვსა და ნიორთან ერთად. დაუმატეთ ეს პროდუქტები მიქსტურას და მოშუშეთ მაღალ ტემპერატურაზე 3 წუთის განმავლობაში. გადმოიღეთ სოკოს მიქსტურა თეფშზე და პატარა ნაჭრებად დაჭერით თევზის ფილე. დაუმატეთ ცოტაოდენი კარაქი ტაფაზე და დაახლოებით ერთი წუთის განმავლობაში შეწვით თევზის ფილე. დაუმატეთ თევზის ფილე სოკოს, დაამატეთ რგოლებად დაჭრილი ზეთის ხილი და ახალი ხახვი. შეაზავეთ მარილითა და ცოტაოდენი არაჟნით და კარგად ამოურიეთ. აიღეთ წინასწარ გაფუებული ცომი, ჩადეთ თევზისა და სოკოს მიქსტურა ცომის შუაგულში, ხოლო ცომის კიდეები შეაერთეთ. დადეთ ცხიმიან პირექსის ტაფაზე და გამოაცხვეთ 25 წუთის განმავლობაში, ზემოდან მოასხით ათქვეფილი კვერცხი და კიდევ 10 წუთით დატოვეთ ცეცხლზე. მიირთვით ყვავილოვან კომბოსტოსა და არაჟანთან ერთად და დატკბით ნაციონალური რუსული კერძით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

რუსული კულებიაკა


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

დამარინადებული ორაგული
დამარინადებული ორაგული

დამარინადებული ორაგული საუცხოო გემოთი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
​მექსიკური სალათი კუსკუსით
​მექსიკური სალათი კუსკუსით

უგემრიელესი კერძი, რომელიც გაახარებს თქვენს ახლობლებს

2 ადამიანი 15-30 წუთი მარტივი
"ჩოპსალათი"
"ჩოპსალათი"

მიმზვიდველი, უგემრიელესი, სალათი გურმანებისთვის.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ბადრიჯნის როლები ბარდით და ნიგვზის პასტით
ბადრიჯნის როლები ბარდით და ნიგვზის პასტით

A wonderful dish, easy to prepare. The unique taste of eggplant is perfectly complemented by that of sweet peas

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
რუსული კულებიაკა

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გადაუღვარეთ წყალი ყვავილოვან კომბოსტოს და ჩადეთ ცივში. კარაქის ნაჭერი დადეთ ტაფაზე, დაუმატეთ გაყინული დაჭრილი ბონდუელის სოკო წვრილად დაჭრილ ხახვსა და ნიორთან ერთად. დაუმატეთ ეს პროდუქტები მიქსტურას და მოშუშეთ მაღალ ტემპერატურაზე 3 წუთის განმავლობაში. გადმოიღეთ სოკოს მიქსტურა თეფშზე და პატარა ნაჭრებად დაჭერით თევზის ფილე. დაუმატეთ ცოტაოდენი კარაქი ტაფაზე და დაახლოებით ერთი წუთის განმავლობაში შეწვით თევზის ფილე. დაუმატეთ თევზის ფილე სოკოს, დაამატეთ რგოლებად დაჭრილი ზეთის ხილი და ახალი ხახვი. შეაზავეთ მარილითა და ცოტაოდენი არაჟნით და კარგად ამოურიეთ. აიღეთ წინასწარ გაფუებული ცომი, ჩადეთ თევზისა და სოკოს მიქსტურა ცომის შუაგულში, ხოლო ცომის კიდეები შეაერთეთ. დადეთ ცხიმიან პირექსის ტაფაზე და გამოაცხვეთ 25 წუთის განმავლობაში, ზემოდან მოასხით ათქვეფილი კვერცხი და კიდევ 10 წუთით დატოვეთ ცეცხლზე. მიირთვით ყვავილოვან კომბოსტოსა და არაჟანთან ერთად და დატკბით ნაციონალური რუსული კერძით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

რუსული კულებიაკა

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description