გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

რუსული კულებიაკა

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გადაუღვარეთ წყალი ყვავილოვან კომბოსტოს და ჩადეთ ცივში. კარაქის ნაჭერი დადეთ ტაფაზე, დაუმატეთ გაყინული დაჭრილი ბონდუელის სოკო წვრილად დაჭრილ ხახვსა და ნიორთან ერთად. დაუმატეთ ეს პროდუქტები მიქსტურას და მოშუშეთ მაღალ ტემპერატურაზე 3 წუთის განმავლობაში. გადმოიღეთ სოკოს მიქსტურა თეფშზე და პატარა ნაჭრებად დაჭერით თევზის ფილე. დაუმატეთ ცოტაოდენი კარაქი ტაფაზე და დაახლოებით ერთი წუთის განმავლობაში შეწვით თევზის ფილე. დაუმატეთ თევზის ფილე სოკოს, დაამატეთ რგოლებად დაჭრილი ზეთის ხილი და ახალი ხახვი. შეაზავეთ მარილითა და ცოტაოდენი არაჟნით და კარგად ამოურიეთ. აიღეთ წინასწარ გაფუებული ცომი, ჩადეთ თევზისა და სოკოს მიქსტურა ცომის შუაგულში, ხოლო ცომის კიდეები შეაერთეთ. დადეთ ცხიმიან პირექსის ტაფაზე და გამოაცხვეთ 25 წუთის განმავლობაში, ზემოდან მოასხით ათქვეფილი კვერცხი და კიდევ 10 წუთით დატოვეთ ცეცხლზე. მიირთვით ყვავილოვან კომბოსტოსა და არაჟანთან ერთად და დატკბით ნაციონალური რუსული კერძით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

რუსული კულებიაკა


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

"ჩოპსალათი"
"ჩოპსალათი"

მიმზვიდველი, უგემრიელესი, სალათი გურმანებისთვის.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ბარდის კერძი ახალი კამით
ბარდის კერძი ახალი კამით

ტრადიციული გემრიელი კერძი

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ვალდორფის სალათი - ასტორია
ვალდორფის სალათი - ასტორია

სალათი, სასტუმრო ვალდორფ-ასტორიას შეფ-მზარეულისგან.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ორიგინალური მითბოლები (ხორცის ბურთები) კიტრის მწნილით
ორიგინალური მითბოლები (ხორცის ბურთები) კიტრის მწნილით

კლასიკური მითბოლები ახალი გზით შეგიძლიათ მიაწოდოთ!

2 ადამიანი 30-45 წუთი რთული
რუსული კულებიაკა

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გადაუღვარეთ წყალი ყვავილოვან კომბოსტოს და ჩადეთ ცივში. კარაქის ნაჭერი დადეთ ტაფაზე, დაუმატეთ გაყინული დაჭრილი ბონდუელის სოკო წვრილად დაჭრილ ხახვსა და ნიორთან ერთად. დაუმატეთ ეს პროდუქტები მიქსტურას და მოშუშეთ მაღალ ტემპერატურაზე 3 წუთის განმავლობაში. გადმოიღეთ სოკოს მიქსტურა თეფშზე და პატარა ნაჭრებად დაჭერით თევზის ფილე. დაუმატეთ ცოტაოდენი კარაქი ტაფაზე და დაახლოებით ერთი წუთის განმავლობაში შეწვით თევზის ფილე. დაუმატეთ თევზის ფილე სოკოს, დაამატეთ რგოლებად დაჭრილი ზეთის ხილი და ახალი ხახვი. შეაზავეთ მარილითა და ცოტაოდენი არაჟნით და კარგად ამოურიეთ. აიღეთ წინასწარ გაფუებული ცომი, ჩადეთ თევზისა და სოკოს მიქსტურა ცომის შუაგულში, ხოლო ცომის კიდეები შეაერთეთ. დადეთ ცხიმიან პირექსის ტაფაზე და გამოაცხვეთ 25 წუთის განმავლობაში, ზემოდან მოასხით ათქვეფილი კვერცხი და კიდევ 10 წუთით დატოვეთ ცეცხლზე. მიირთვით ყვავილოვან კომბოსტოსა და არაჟანთან ერთად და დატკბით ნაციონალური რუსული კერძით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

რუსული კულებიაკა

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description