გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

სატაცური სამფეროვანი ბოსტნეულია

ჩვენ ვყიდულობთ მწვანე, ღია იასამნისფერ და თეთრ სატაცურს. ეს ერთი და იმავე მცენარის ნაირსახეობაა იმის მიხედვით, თუ როგორი განათების პირობებში იზრდება. სატაცური მწვანეა სრული განათების პირობებში, თეთრი სატაცური სინათლისაგან მიუწვდომელ ადგილას მიიღება, ხოლო იასამნისფერ შეფეროლობას სატაცური ნაწილობრივი განათების პირობებში იღებს.
asparagus
როგორ უნდა მიირთვათ სატაცური?
სატაცური ნებისმიერი სახით შეგიძლიათ მიირთვათ: უმი, მოწალული, მოხარშული, გრილზე შემწვარი თუ გამომცხვარი. სატაცურის გრძელი ღეროები ვერტიკალურ მდგომარეობაში უნდა მოხარშოთ. არ არის საჭირო, შეიძინოთ სატაცურის მოსაწალად სპეციალური ჭურჭელი, უბრალოდ მომზადების დროს სატაცურის ღეროები ვერტიკალურად მოათავსეთ ჭურჭელში, ისე, რომ ღეროები მეტად, ხოლო ნაზი ზედა ყლორტები ნაკლებად მოიწალოს.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით
ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით

უგემრიელესი კერძი, რომელიც გაახარებს თქვენს ახლობლებს

2 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
მწვანე ლობიო ნიგვზით
მწვანე ლობიო ნიგვზით

მოამზადეთ მარტივი კერძი მწვანე ლობიოსგან.

4 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
წითელი ლობიო ნიგვზით
წითელი ლობიო ნიგვზით

ფართოდ გავრცელებული ქართული კერძი.

3 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
რიზოტო – ბრინჯით და ბოსტნეულით
რიზოტო – ბრინჯით და ბოსტნეულით

ჩინებული იტალიური რეცეპტი ბრინჯით.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
სატაცური სამფეროვანი ბოსტნეულია
ჩვენ ვყიდულობთ მწვანე, ღია იასამნისფერ და თეთრ სატაცურს. ეს ერთი და იმავე მცენარის ნაირსახეობაა იმის მიხედვით, თუ როგორი განათების პირობებში იზრდება. სატაცური მწვანეა სრული განათების პირობებში, თეთრი სატაცური სინათლისაგან მიუწვდომელ ადგილას მიიღება, ხოლო იასამნისფერ შეფეროლობას სატაცური ნაწილობრივი განათების პირობებში იღებს.
asparagus
როგორ უნდა მიირთვათ სატაცური?
სატაცური ნებისმიერი სახით შეგიძლიათ მიირთვათ: უმი, მოწალული, მოხარშული, გრილზე შემწვარი თუ გამომცხვარი. სატაცურის გრძელი ღეროები ვერტიკალურ მდგომარეობაში უნდა მოხარშოთ. არ არის საჭირო, შეიძინოთ სატაცურის მოსაწალად სპეციალური ჭურჭელი, უბრალოდ მომზადების დროს სატაცურის ღეროები ვერტიკალურად მოათავსეთ ჭურჭელში, ისე, რომ ღეროები მეტად, ხოლო ნაზი ზედა ყლორტები ნაკლებად მოიწალოს.
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description