გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

სატაცური სამფეროვანი ბოსტნეულია

ჩვენ ვყიდულობთ მწვანე, ღია იასამნისფერ და თეთრ სატაცურს. ეს ერთი და იმავე მცენარის ნაირსახეობაა იმის მიხედვით, თუ როგორი განათების პირობებში იზრდება. სატაცური მწვანეა სრული განათების პირობებში, თეთრი სატაცური სინათლისაგან მიუწვდომელ ადგილას მიიღება, ხოლო იასამნისფერ შეფეროლობას სატაცური ნაწილობრივი განათების პირობებში იღებს.
asparagus
როგორ უნდა მიირთვათ სატაცური?
სატაცური ნებისმიერი სახით შეგიძლიათ მიირთვათ: უმი, მოწალული, მოხარშული, გრილზე შემწვარი თუ გამომცხვარი. სატაცურის გრძელი ღეროები ვერტიკალურ მდგომარეობაში უნდა მოხარშოთ. არ არის საჭირო, შეიძინოთ სატაცურის მოსაწალად სპეციალური ჭურჭელი, უბრალოდ მომზადების დროს სატაცურის ღეროები ვერტიკალურად მოათავსეთ ჭურჭელში, ისე, რომ ღეროები მეტად, ხოლო ნაზი ზედა ყლორტები ნაკლებად მოიწალოს.

რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

სიცილიური სპაგეტი - თინუსით
სიცილიური სპაგეტი - თინუსით

რეკომენდებულია შეყვარებული ადამიანებისათვის.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით
ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით

უგემრიელესი კერძი, რომელიც გაახარებს თქვენს ახლობლებს

2 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
საუზმე: ბარდის კრემი ტოსტზე
საუზმე: ბარდის კრემი ტოსტზე

ვეგეტარიანული საუზმე, ნოყიერი და გემრიელი

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ცომეული ყველით და ბარდით
ცომეული ყველით და ბარდით

უგემრიელესი მაფინები ბარდისა და ყველის შიგთავსით. ცალკე ან გარნირად მირთმეული, ისინი ამდიდრებენ თეფშს.

3 ადამიანი 30-45 წუთი საშუალო სირთულის
სატაცური სამფეროვანი ბოსტნეულია
ჩვენ ვყიდულობთ მწვანე, ღია იასამნისფერ და თეთრ სატაცურს. ეს ერთი და იმავე მცენარის ნაირსახეობაა იმის მიხედვით, თუ როგორი განათების პირობებში იზრდება. სატაცური მწვანეა სრული განათების პირობებში, თეთრი სატაცური სინათლისაგან მიუწვდომელ ადგილას მიიღება, ხოლო იასამნისფერ შეფეროლობას სატაცური ნაწილობრივი განათების პირობებში იღებს.
asparagus
როგორ უნდა მიირთვათ სატაცური?
სატაცური ნებისმიერი სახით შეგიძლიათ მიირთვათ: უმი, მოწალული, მოხარშული, გრილზე შემწვარი თუ გამომცხვარი. სატაცურის გრძელი ღეროები ვერტიკალურ მდგომარეობაში უნდა მოხარშოთ. არ არის საჭირო, შეიძინოთ სატაცურის მოსაწალად სპეციალური ჭურჭელი, უბრალოდ მომზადების დროს სატაცურის ღეროები ვერტიკალურად მოათავსეთ ჭურჭელში, ისე, რომ ღეროები მეტად, ხოლო ნაზი ზედა ყლორტები ნაკლებად მოიწალოს.
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description