This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

სატაცური სამფეროვანი ბოსტნეულია

ჩვენ ვყიდულობთ მწვანე, ღია იასამნისფერ და თეთრ სატაცურს. ეს ერთი და იმავე მცენარის ნაირსახეობაა იმის მიხედვით, თუ როგორი განათების პირობებში იზრდება. სატაცური მწვანეა სრული განათების პირობებში, თეთრი სატაცური სინათლისაგან მიუწვდომელ ადგილას მიიღება, ხოლო იასამნისფერ შეფეროლობას სატაცური ნაწილობრივი განათების პირობებში იღებს.
asparagus
როგორ უნდა მიირთვათ სატაცური?
სატაცური ნებისმიერი სახით შეგიძლიათ მიირთვათ: უმი, მოწალული, მოხარშული, გრილზე შემწვარი თუ გამომცხვარი. სატაცურის გრძელი ღეროები ვერტიკალურ მდგომარეობაში უნდა მოხარშოთ. არ არის საჭირო, შეიძინოთ სატაცურის მოსაწალად სპეციალური ჭურჭელი, უბრალოდ მომზადების დროს სატაცურის ღეროები ვერტიკალურად მოათავსეთ ჭურჭელში, ისე, რომ ღეროები მეტად, ხოლო ნაზი ზედა ყლორტები ნაკლებად მოიწალოს.

Recipes that might interest you

მოცარელას და სიმინდის სალათი
მოცარელას და სიმინდის სალათი

მარტივი, გემრიელი და საკვები ელემენტებით სავსე რეცეპტი, ზაფხულის საღამოებისათვის

2 persons 15-30 min Easy
შემწვარი ორაგული ტკბილი სიმინდით
შემწვარი ორაგული ტკბილი სიმინდით

შთამბეჭდავი კერძი, რომელიც თქვენს გემოვნებას დააკმაყოფილებს

2 persons 30-45 min Hard
ახალი სალათი ზეთისხილით
ახალი სალათი ზეთისხილით

მარტივი საჭმლისგან სპეციალურ სალათამდე. ხილისა და მცენარეული ინგრედიენტების საინტერესო ნაზავი, შესანიშნავია გემოების აფეთქებისთვის!

2 persons 15-30 min Easy
ომლეტი სიმინდით
ომლეტი სიმინდით

გულუხვი, ნოყიერი და ძალიან გემრიელი საუზმე. კლასიკური ომლეტი გამდიდრებულია სიმინდის ბუნებრივი ტკბილი გემოთი და მწვანე წიწაკით, რომელიც სრულყოფილს გახდის კერძს

2 persons 15-30 min Easy
სატაცური სამფეროვანი ბოსტნეულია
ჩვენ ვყიდულობთ მწვანე, ღია იასამნისფერ და თეთრ სატაცურს. ეს ერთი და იმავე მცენარის ნაირსახეობაა იმის მიხედვით, თუ როგორი განათების პირობებში იზრდება. სატაცური მწვანეა სრული განათების პირობებში, თეთრი სატაცური სინათლისაგან მიუწვდომელ ადგილას მიიღება, ხოლო იასამნისფერ შეფეროლობას სატაცური ნაწილობრივი განათების პირობებში იღებს.
asparagus
როგორ უნდა მიირთვათ სატაცური?
სატაცური ნებისმიერი სახით შეგიძლიათ მიირთვათ: უმი, მოწალული, მოხარშული, გრილზე შემწვარი თუ გამომცხვარი. სატაცურის გრძელი ღეროები ვერტიკალურ მდგომარეობაში უნდა მოხარშოთ. არ არის საჭირო, შეიძინოთ სატაცურის მოსაწალად სპეციალური ჭურჭელი, უბრალოდ მომზადების დროს სატაცურის ღეროები ვერტიკალურად მოათავსეთ ჭურჭელში, ისე, რომ ღეროები მეტად, ხოლო ნაზი ზედა ყლორტები ნაკლებად მოიწალოს.
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description