სირიული ჩაშუშული

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

თავდაპირველად პომიდორს კანი უნდა მოვაცილოთ - ეს საკმაოდ იოლია: გაუკეთეთ მცირე დაჭდევი და შემდეგ გადაავლეთ მდუღარე წყალი. კანი იოლად სძვრება პომიდორს. თქვენ გასაოცარ ჩაშუშულს მიიღებთ. დაუმატეთ ნიორი ხორცს და შეაზილეთ სანელებლები. ოდნავ დაბრაწეთ დიდი რაოდენობით ზეთში. დაუმატეთ დაჭრილი ნიორი, ხახვი და კიდევ ცოტა ხანი გააჩერეთ ცეცხლზე. დაუმატეთ პომიდვრის სოუსი, ცოტაოდენი მარილი და მოშუშეთ დაბალ ცეცხლზე 15-20 წუთის განმავლობაში (თუ საჭიროა ცოტაოდენი წყალიც დაამატეთ). სანამ ხორცი მზადდება დაჭერით კარტოფილი დიდ ნაჭრებად და შეწვით მაღალ ცეცხლზე. გაალღვეთ ბონდუელის მწვანე ლობიო და სტაფილო. ჩადეთ კარტოფილი პირექსის ტაფაში, დაუმატეთ ლობიო, ბარდა და სტაფილო. ზემოდან დაადეთ ხორცი, მოასხით სოუსი და კიდევ 10-15 წუთით დატოვეთ ცეცხლზე. დატკბით ამ ტრადიციული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ჯანმრთელი და გემრიელი სირიული ჩაშუშულით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

სირიული ჩაშუშული


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

ტკბილი სიმინდის ღვეზელი

ტკბილი სიმინდის ღვეზელი

ჰაეროვანი, ნოტიო და გემრიელი ღვეზელი სიმინდით, რომელიც შესძლებს გაგაბედნიეროთ!

10 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
ვალდორფის სალათი - ასტორია

ვალდორფის სალათი - ასტორია

სალათი, სასტუმრო ვალდორფ-ასტორიას შეფ-მზარეულისგან.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
სალათი ცეზარი ქათმით

სალათი ცეზარი ქათმით

მსოფლიოს ყველაზე პოპულარული სალათი.

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
"ჩოპსალათი"

"ჩოპსალათი"

მიმზვიდველი, უგემრიელესი, სალათი გურმანებისთვის.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
სირიული ჩაშუშული

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

თავდაპირველად პომიდორს კანი უნდა მოვაცილოთ - ეს საკმაოდ იოლია: გაუკეთეთ მცირე დაჭდევი და შემდეგ გადაავლეთ მდუღარე წყალი. კანი იოლად სძვრება პომიდორს. თქვენ გასაოცარ ჩაშუშულს მიიღებთ. დაუმატეთ ნიორი ხორცს და შეაზილეთ სანელებლები. ოდნავ დაბრაწეთ დიდი რაოდენობით ზეთში. დაუმატეთ დაჭრილი ნიორი, ხახვი და კიდევ ცოტა ხანი გააჩერეთ ცეცხლზე. დაუმატეთ პომიდვრის სოუსი, ცოტაოდენი მარილი და მოშუშეთ დაბალ ცეცხლზე 15-20 წუთის განმავლობაში (თუ საჭიროა ცოტაოდენი წყალიც დაამატეთ). სანამ ხორცი მზადდება დაჭერით კარტოფილი დიდ ნაჭრებად და შეწვით მაღალ ცეცხლზე. გაალღვეთ ბონდუელის მწვანე ლობიო და სტაფილო. ჩადეთ კარტოფილი პირექსის ტაფაში, დაუმატეთ ლობიო, ბარდა და სტაფილო. ზემოდან დაადეთ ხორცი, მოასხით სოუსი და კიდევ 10-15 წუთით დატოვეთ ცეცხლზე. დატკბით ამ ტრადიციული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ჯანმრთელი და გემრიელი სირიული ჩაშუშულით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

სირიული ჩაშუშული