თევზი ათენურად

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბულგარული წიწაკა დაჭერით დიდ ნაჭრებად და კარაქში მოთუშეთ დარბილებამდე. დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი და გადმოიტანეთ თეფშზე ცხიმისაგან რომ დაიწკრიტოს. ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ მდნარი ყველი და გააგრძელეთ ათქვეფა. დაუმატეთ ისპანახი მიქსტურას, ასევე 2 კოვზი პირშუშხა და განაგრძეთ ათქვეფა. ახლა თევზის დროა. მოათავსეთ ფილე პირექსის საცხობ ტაფაში. დაასხით ზემოდან ისპანახის მასა და დაფარეთ კარგად. თავზე დაახურეთ ფოლგა და ღუმელში გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. მიირთვით ცხელი მოთუშულ წიწაკასთან ერთად და დატკბით გემრიელი და ჯანმრთელი ტრადიციული ბერძნული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ათენური თევზით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

თევზი ათენურად


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

მწვანე ლობიო კვერცხით

მწვანე ლობიო კვერცხით

უგემრიელესი, იოლად მოსამზადებელი საზაფხულო კერძი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ბურიტო მექსიკური სოუსით

ბურიტო მექსიკური სოუსით

არომატული და ცხარე ბურიტო მოგიკლავთ შიმშილის გრძნობას.

12 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
ხაჭაპური

ხაჭაპური

ქართული სამზარეულოს მარგალიტი.

1 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ფახლავა

ფახლავა

აღმოსავლური დესერტი.

6 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
თევზი ათენურად

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბულგარული წიწაკა დაჭერით დიდ ნაჭრებად და კარაქში მოთუშეთ დარბილებამდე. დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი და გადმოიტანეთ თეფშზე ცხიმისაგან რომ დაიწკრიტოს. ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ მდნარი ყველი და გააგრძელეთ ათქვეფა. დაუმატეთ ისპანახი მიქსტურას, ასევე 2 კოვზი პირშუშხა და განაგრძეთ ათქვეფა. ახლა თევზის დროა. მოათავსეთ ფილე პირექსის საცხობ ტაფაში. დაასხით ზემოდან ისპანახის მასა და დაფარეთ კარგად. თავზე დაახურეთ ფოლგა და ღუმელში გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. მიირთვით ცხელი მოთუშულ წიწაკასთან ერთად და დატკბით გემრიელი და ჯანმრთელი ტრადიციული ბერძნული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ათენური თევზით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

თევზი ათენურად