თევზი ათენურად

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბულგარული წიწაკა დაჭერით დიდ ნაჭრებად და კარაქში მოთუშეთ დარბილებამდე. დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი და გადმოიტანეთ თეფშზე ცხიმისაგან რომ დაიწკრიტოს. ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ მდნარი ყველი და გააგრძელეთ ათქვეფა. დაუმატეთ ისპანახი მიქსტურას, ასევე 2 კოვზი პირშუშხა და განაგრძეთ ათქვეფა. ახლა თევზის დროა. მოათავსეთ ფილე პირექსის საცხობ ტაფაში. დაასხით ზემოდან ისპანახის მასა და დაფარეთ კარგად. თავზე დაახურეთ ფოლგა და ღუმელში გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. მიირთვით ცხელი მოთუშულ წიწაკასთან ერთად და დატკბით გემრიელი და ჯანმრთელი ტრადიციული ბერძნული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ათენური თევზით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

თევზი ათენურად


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით

პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით

შესანიშნავი მწვანე ფერი თქვენს მაგიდაზე.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
სიმინდის ნამცხვარი

სიმინდის ნამცხვარი

უგემრიელესი რეცეპტი ფარაონების დროიდან.

4 ადამიანი 45 წუთზე მეტი მარტივი
ნივრიანი ბაგეტი

ნივრიანი ბაგეტი

ფრანგული სამზარეულოს სიმბოლო.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
კრევეტები ბოსტნეულით

კრევეტები ბოსტნეულით

კრევეტების მომზადების იაპონური რეცეპტი.

3 ადამიანი 45 წუთზე მეტი რთული
თევზი ათენურად

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბულგარული წიწაკა დაჭერით დიდ ნაჭრებად და კარაქში მოთუშეთ დარბილებამდე. დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი და გადმოიტანეთ თეფშზე ცხიმისაგან რომ დაიწკრიტოს. ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ მდნარი ყველი და გააგრძელეთ ათქვეფა. დაუმატეთ ისპანახი მიქსტურას, ასევე 2 კოვზი პირშუშხა და განაგრძეთ ათქვეფა. ახლა თევზის დროა. მოათავსეთ ფილე პირექსის საცხობ ტაფაში. დაასხით ზემოდან ისპანახის მასა და დაფარეთ კარგად. თავზე დაახურეთ ფოლგა და ღუმელში გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. მიირთვით ცხელი მოთუშულ წიწაკასთან ერთად და დატკბით გემრიელი და ჯანმრთელი ტრადიციული ბერძნული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ათენური თევზით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

თევზი ათენურად