გვერდი ინახავს ინფორმაციას მომხმარებელზე. საიტის გამოყენებით თქვენ ეთანხმებით მის პირობებს.

დეტალურად

თევზი ათენურად

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბულგარული წიწაკა დაჭერით დიდ ნაჭრებად და კარაქში მოთუშეთ დარბილებამდე. დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი და გადმოიტანეთ თეფშზე ცხიმისაგან რომ დაიწკრიტოს. ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ მდნარი ყველი და გააგრძელეთ ათქვეფა. დაუმატეთ ისპანახი მიქსტურას, ასევე 2 კოვზი პირშუშხა და განაგრძეთ ათქვეფა. ახლა თევზის დროა. მოათავსეთ ფილე პირექსის საცხობ ტაფაში. დაასხით ზემოდან ისპანახის მასა და დაფარეთ კარგად. თავზე დაახურეთ ფოლგა და ღუმელში გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. მიირთვით ცხელი მოთუშულ წიწაკასთან ერთად და დატკბით გემრიელი და ჯანმრთელი ტრადიციული ბერძნული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ათენური თევზით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

თევზი ათენურად


რეცეპტები, რომლითაც შესაძლოა, დაინტერესდეთ

სალათი ავოკადოთი და მექსიკური მიქსით
სალათი ავოკადოთი და მექსიკური მიქსით

მარტივი, გემრიელი და საკვები ელემენტებით სავსე რეცეპტი, ზაფხულის საღამოებისათვის

4 ადამიანი 15-30 წუთი მარტივი
პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით
პასტა ბოსტნეულითა და საკმაზით

შესანიშნავი მწვანე ფერი თქვენს მაგიდაზე.

4 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ბადრიჯნის როლები ბარდით და ნიგვზის პასტით
ბადრიჯნის როლები ბარდით და ნიგვზის პასტით

A wonderful dish, easy to prepare. The unique taste of eggplant is perfectly complemented by that of sweet peas

2 ადამიანი 30-45 წუთი მარტივი
ტკბილი სიმინდის ღვეზელი
ტკბილი სიმინდის ღვეზელი

ჰაეროვანი, ნოტიო და გემრიელი ღვეზელი სიმინდით, რომელიც შესძლებს გაგაბედნიეროთ!

10 ადამიანი 45 წუთზე მეტი საშუალო სირთულის
თევზი ათენურად

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

ბულგარული წიწაკა დაჭერით დიდ ნაჭრებად და კარაქში მოთუშეთ დარბილებამდე. დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი და გადმოიტანეთ თეფშზე ცხიმისაგან რომ დაიწკრიტოს. ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ მდნარი ყველი და გააგრძელეთ ათქვეფა. დაუმატეთ ისპანახი მიქსტურას, ასევე 2 კოვზი პირშუშხა და განაგრძეთ ათქვეფა. ახლა თევზის დროა. მოათავსეთ ფილე პირექსის საცხობ ტაფაში. დაასხით ზემოდან ისპანახის მასა და დაფარეთ კარგად. თავზე დაახურეთ ფოლგა და ღუმელში გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. მიირთვით ცხელი მოთუშულ წიწაკასთან ერთად და დატკბით გემრიელი და ჯანმრთელი ტრადიციული ბერძნული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ათენური თევზით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

თევზი ათენურად

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description