პროდუქტების 100%-ს გააჩინა რეიტინგი A და B Nutriscore სისტემით – 2025 წლისთვის
პროდუქტების 100% არ შეიცავს არასასურველ დანამატებს — 2030 წლისთვის
ჩვენს პროდუქტებს გააჩნიათ შესანიშნავი გემო საუკეთესო რეცეპტების და ინოვაციური ტექნოლოგიების წყალობით
№2 ვაფართოებთ მცენარეული პროდუქტების ხაზს, რომლებიც აკმაყოფილებენ ფლექსიტარიანელების სხვადასხვა მოთხოვნილებას*
ამონაგების >15% პროდუქციის სიახლის წყალობით ყოველ წელს
ამონაგების 20% მზა მცენარეული კერძების კატეგორიის წყალობით — 2030 წლისთვის
№3 ვხდით კვების ფლექსიტარიანულ სისტემას მიმზიდველს ადამიანების დიდი რაოდენობისთვის
კომპანია Bonduelle-ს ყველა ქვედანაყოფი მთელ მსოფლიოში ხელს უწყობს მცენარეულ კვებას სპეციალური პროგრამების მეშვეობით — 2030 წლისთვის
ჩვენ მიზნად ვისახავთ, გავაორმაგოთ ადამიანების რაოდენობა, რომლებიც მოქცეულია ლუი ბონდუელის ფონდის საქმიანობაში, 2030 წლისთვის 2020 წელთან შედარებით
ფლექსიტარიანობა არის დიეტა, რომელიც მოიცავს ცხოველური პროდუქტების მოხმარების შემცირებას უფრო ჯანსაღი და ეკოლოგიურად სუფთა კვების სასარგებლოდ
BONDUELLE ჯგუფის შედეგები
15%
მიღწეულია მზა მცენარეული კერძების კატეგორიის წყალობით
780
მზარეულმა გაიარა «მცენარეული სამზარეულოს» სწავლება Greenology პროგრამით
92%
პროდუქტების Bonduelle და Globus ბრენდებით აქვს A და B რეიტინგი Nutriscore სისტემით
1500
детей участвовало в проекте
პროექტები
Контроль качества
Nutriscore-ზე ორიენტაცია
Nutriscore სისტემა მხარს უჭერს მკვებავი ნივთიერებების წილის ზრდას, როგორიცაა პროდუქტში ბოსტნეულის, ხილის, პარკოსნების რაოდენობის ზრდას, ცილის და უჯრედისის მეტ შემცველობას და შაქრის, მარილის, ნაჯერი ცხიმოვანი მჟავების წილის შემცირებას
Образование
პროექტი "გემოვნებაზე დავობენ" კრასნოდარის სკოლებში края
პროექტის მიზანი არის ბავშვების წახალისება, ჭამონ მეტი ბოსტნეული და მათში გემოს ნამდვილი ექსპერტების განვითარება. მონაწილეები გადიოდნენ სწავლებას ნუტრიციოლოგთან და ანიმატორთან ერთად, ასრულებდნენ დავალებებს და საკუთარი ძალები მოსინჯეს შეფ-მზარეულის როლში მასტერკლასში
Образование
სწავლება პროფესიონალებისთვის
პროგრამის ფარგლებში კომპანია Bonduelle-ს ექსპერტები აზიარებენ თავიანთ ცოდნას ნუტრიციოლოგიის და მცენარეული კვების სფეროში HoReCa სფეროს სპეციალისტებთან
Образование
გასტრონომიის ინსტიტუტთან თანამშრომლობა Institut Paul Bocuse-დან ციმბირის ფედერალურ უნივერსიტეტში (კრასნოიარსკი)
შთავაგონებთ სტუდენტებს, რომლებიც ირჩევენ სარესტორნო სფეროს პროფესიებს, გააფართოონ მენიუ მცენარეული კვებით.
ბმული საიტზე https://gastronomyinstitute.ru/
Образование
ონლაინ გაკვეთილები "ჯანსაღი კვება ა-დან ჰ-მდე"
ერთობლივი პროექტი კომპანიასთან "Danone" და პლატფორმასთან "ინტერუროკ" ბავშვებისთვის და მათი მშობლებისთვის სწორი კვების სწავლებისთვის და ჯანსაღი კვებითი ჩვევების ჩამოყალიბებისთვის. დაწვრილებით
Контроль качества
პრემია ორგანული პროდუქციის განვითარებისთვის რუსეთში
გამარჯვება ნომინაციაში "ახალი ორგანული პროდუქტი". Bonduelle არის პირველი კომპანია რუსეთში, რომელმაც დაიწყო ორგანული ბარდის და სიმინდის გამოშვება.