აღმოაჩინეთ მწვანე ზეთისხილი ბონდუელთან ერთად

04.05.2021

აღმოაჩინეთ ბონდუელის მწვანე ზეთისხილის ახალი ხაზი, რადგან ის ნამდვილი საოცრებაა!

მწვანე ზეთისხილი უნიკალური პიკანტურობით გამოირჩევა, მკვეთრი, მარილიანი გემოთი, რომელიც შეიძლება გამოყენებულ იქნას კოქტეილისთვის სნექის სახით, როდესაც მეგობრებს ბარში ხვდებით ან ოჯახის წევრებთან ერთად სადილობისას, როგორც სალათების სასიამოვნო დამატება. გარდა ამისა, ეს არის ძალიან ჯანმრთელი და ვიტამინებით და მინერალებით სავსე პროდუქტი, ზეთისხილი შეიცავს ნაკლებ ქოლესტერინს და მდიდარია საკვები ნივთიერებებით, რომლებიც მნიშვნელოვანია ჩვენი ორგანიზმისთვის. მოდით ერთად გავერკვეთ, თუ ჯანმრთელობისთვის რა სარგებელი მოაქვს მწვანე ზეთისხილის მიღებას:

- შესაძლოა გულის დაავადებების რისკი შემცირდეს

პირველი ახსნა შეიძლება იყოს დაკავშირებული ზეთისხილში ქოლესტერინის დაბალ შემცველობასთან, რაც გულის დაავადებებთან არის დაკავშირებული. მეორეს მხრივ, ზეთისხილი არის მონოუჯერი ცხიმების შესანიშნავი წყარო, რომელსაც შეუძლია გააუმჯობესოს გულის ჯანმრთელობა, როგორც ამის შესახებ ამერიკის გულის ასოციაცია აცხადებს.

- ამცირებს ქრონიკული ანთებას

ზეთისხილი ხელს შეუწყობს ქრონიკული ანთების შემცირებას, ამ სიმპტომების და ალტერნატიული პირობების შემსუბუქებას. ის სავსეა ანტიოქსიდანტებით, რომლებიც ნაჩვენებია ქრონიკული ანთების საწინააღმდეგოდ.

 

ბონდუელის მთელ-მთელი მწვანე ზეთისხილი

ბონდუელის ზეთისხილი ფრთხილად შეირჩევა მისი ფერისა და ზომის მიხედვით. ბონდუელის ქილაში მხოლოდ საუკეთესო ზეთისხილი მოთავსდება.

მწვანე ზეთისხილი, როგორც წესი, გამოიყენება როგორც შესანიშნავი აპეტაიზერი ან ყველის თეფშის დამატება და ასევე მისაყოლებელი ღვინოსთან. ამას გარდა, თქვენი მზა კერძი შეგიძლიათ გააფორმოთ მთელ-მთელიი მწვანე ზეთისხილით.

თუ გსურთ რაიმე ახალი და განსაკუთრებული სცადოთ, გთავაზობთ შემწვარი მწვანე ზეთისხილის დაგემოვნებას.

სუპერ მარტივი აპეტაიზერი ნებისმიერი შეკრებისთვის. მარილიანი, ერთი ლუკმის ზომის აპეტაიზერები ზეთისხილით, რაც შესანიშნავი მისაყოლებელია თქვენს საყვარელ კოქტეილთან.

თქვენ მხოლოდ უნდა ამოავლოთ ზეისხილი ფქვილში, კვერცხსა და საფანელში. შეწვით ზეთისხილი ზეთში, სანამ ხრაშუნა და ოქროსფერი არ გახდება. მიირთვით თბილი თქვენს საყვარელ სოუსთან ერთად.

ინებეთ! გაამოთ!

 

მთელ-მთელი მწვანე ზეთისხილის გამოყენების კიდევ ერთი გზაა შემთბარი სუნელებიანი ზეთისხილის მომზადება.

სუნელებით გამდიდრებული ზეთისხილის თეფში შესაძლოა დახვეწილი წვეულების მთავარ აპეტაიზერად იქცეს. მხოლოდ ხუთი წუთი და შეგიძლიათ ისიამოვნოთ უგემრიელესი ნაზავით!

ჩვენ გთავაზობთ მოხალოთ კამის თესლი, დაამატოთ ლიმონის ცედრა, დაფნის ფოთლები, ზეთისხილი, ზეთი, ალეპოს წიწაკა და დატოვოთ ცეცხლზე გაცხელებამდე, დაახლოებით 3 წუთის განმავლობაში. და აი, ისიც მზადაა! გადაიტანეთ ლანგარზე და მიირთვით თბილი.

 

ბონდუელის მწვანე ზეთისხილი კურკის გარეშე

ბონდუელის მწვანე ზეთისხილი კურკის გარეშე მარტივად გამოიყენება სხვადასხვა სალათებსა და კერძებში. მისი უნიკალური არომატი შესანიშნავ გემოს აძლევს ყველა კერძს. ბონდუელისთვის მნიშვნელოვანია თითოეული ზეთისხილის ხარისხი. ასე რომ, საუკეთესო ზეთისხილს მხოლოდ ბონდუელის ქილაში ნახავთ.

ახლა კი ვნახოთ, რისი მომზადება შეგვიძლია ბონდუელის მწვანე ზეთისხილით კურკის გარეშე.

 

მწვანილებიანი პასტა მწვანე ზეთისხილით

პასტის მოყვარულები ნამდვილად დააფასებენ ამ დელიკატურ კერძს. ის წარმოუდგენლად გემრიელი კერძია პიკანტური მწვანე ზეთისხილით. მოდით, ავიღოთ ინგრედიენტები და მოვამზადოთ, ეს ისეთი მარტივია!

თქვენ უბრალოდ უნდა მოხარშოთ პასტა, შემდეგ დაამატოთ ნიორი და ოხრახუში. ჩვენ გირჩევთ მწვანე ზეთისხილს შეურიოთ წითელი წიწაკა და დაამატოთ პასტას. დაამატეთ ასევე პასტის სოუსი და მიირთვით რეჰანით, ლიმონის ცედრით და ლიმონის წვენით. არაჩვეულებივია! შეიგრძენით მისი გემო!

 

აგრეთვე წაიკითხეთ

მეტი საიტზე