ბადრიჯნის როლები ბარდით და ნიგვზის პასტით
ინგრედიენტები
1 ნაწილი
ტკბილი ბარდა1 ქილა
ბადრიჯანი2 ბადრიჯანი
ნიგოზი140 გრ
ნიორი3
ბროწეული
ცოცხალი პიტნა
ცოცხალი ქინძი
ქინძი
კოვზი ვაშლის ძმარი2 სუფრი
water120 ml
ზეთი
მარილი
სამზარეულო
A wonderful dish, easy to prepare. The unique taste of eggplant is perfectly complemented by that of sweet peas
- ვჭრით ბადრიჯანს თხელ ზოლებად, 2-3 მმ.
- შეწვით ბადრიჯნის ნაჭრები ცხალ ტაფაში და შემდეგ ზედმეტი ცხიმი მოვაშორეთ ქაღალდის ხელსახოცით, ისევ ჩააწყვეთ ტაფაში და დაპრესეთ მარილთან ერთად.
- დაამატეთ ნიგოზი, ბარდა, ნიორი, პიტნა, ქინძი (ორივე სახეობის), ძმარი, წყალი მზადების პროცესში და აურიეთ ინგრედიენტები.
- ბადრიჯნის ზოლებს დაამატეთ მომზადებული პასტა და გადაახვიეთ.მიირთვით ბროწეულის მარცვლებთან ერთად.