ბადრიჯნის როლები ბარდით და ნიგვზის პასტით

/ 5
30 წუთები
ბადრიჯნის როლები ბარდით და ნიგვზის პასტით

ინგრედიენტები

1 ნაწილი
ტკბილი ბარდა1 ქილა
ბადრიჯანი2 ბადრიჯანი
ნიგოზი140 გრ
ნიორი3
ბროწეული
ცოცხალი პიტნა
ცოცხალი ქინძი
ქინძი
კოვზი ვაშლის ძმარი2 სუფრი
water120 ml
ზეთი
მარილი

სამზარეულო

A wonderful dish, easy to prepare. The unique taste of eggplant is perfectly complemented by that of sweet peas
  1. ვჭრით ბადრიჯანს თხელ ზოლებად, 2-3 მმ.
  2. შეწვით ბადრიჯნის ნაჭრები ცხალ ტაფაში და შემდეგ ზედმეტი ცხიმი მოვაშორეთ ქაღალდის ხელსახოცით, ისევ ჩააწყვეთ ტაფაში და დაპრესეთ მარილთან ერთად.
  3. დაამატეთ ნიგოზი, ბარდა, ნიორი, პიტნა, ქინძი (ორივე სახეობის), ძმარი, წყალი მზადების პროცესში და აურიეთ ინგრედიენტები.
  4. ბადრიჯნის ზოლებს დაამატეთ მომზადებული პასტა და გადაახვიეთ.მიირთვით ბროწეულის მარცვლებთან ერთად.

შეაფასეთ რეცეპტი

1
2
3
4
5

სხვა რეცეპტები ამ კატეგორიაში

მეტი საიტზე