ბურატა სიმინდით და პესტოთი

/ 5
20 წუთები
ბურატა სიმინდით და პესტოთი

ინგრედიენტები

1 ნაწილი
ქილა სუპერ ტკბილი სიმინდი გოლდი ბონდუელი1
ბურატა1
პომიდორი10 ჩემი
პარმეზანი50 გრ
პური2
ფიჭვის კაკალი1
არუგულა1
ნიორი2
ცოტაოდენი ვალერიული ფოთოლი
ცოტაოდენი რეჰანის ფოთოლი
ზეითუნის ზეთი4 ს.კ.
მარილი1 ს.კ.
წიწაკა1 ს.კ.

სამზარეულო

ძალიან გემრიელი და მარტივი რეცეპტი
  1. პესტოს სოუსი გააკეთეთ: გახეხილი პარმეზანით, არუგულით, ნივრით, ფიჭვის კვირტით, ვალერიანით, ზეითუნის ზეთითა და რეჰანით. კარგად აურიეთ და თუ გინდათ რომ ის უფრო თხევადი იყოს, შეგიძლიათ დაამატოთ ცოტა წყალი.
  2. 2 ნაჭერ პურს ფესვის პესტოს სოუსი წაუსვით ფუნჯით. განათავსეთ ისინი წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 200 ° C- ზე 4-5 წუთის განმავლობაში.
  3. კარგად დაასხით თხევადი სიმინდი და მოათავსეთ ტაფაზე ალუბლის პომიდორთან და ცოტა პესტოს სოუსთან ერთად. აცადეთ მიიღოს ყავისფერი ფერი სანამ მიიღებს ხრაშუნა მდგომარეობას. შეკმაზეთ მარილითა და წიწაკით.
  4. გამომცხვარი პური ღუმელიდან ამოიღეთ, მასზე თბილი სიმინდი მოათავსეთ ალუბლის პომიდორით, დაამატეთ არგულა და შემდეგ ბურატა, რომელიც ოთახის ტემპერატურაზე ინახება ნახევარი საათით ადრე, რათა შიგნით იყოს რბილი. ბურატა გააცივეთ პესტოს სოუსით. დაამშვენეთ იგი რეჰანის ფოთლებით და ის მზად არის დასაგემოვნებლად.
ბურატა არის სპეციალური ყველი. ის არის მოცარელა ზეთის შიგთავსით, არაჟნისა და მოცარელას ნაჭრების ნარევით.

შეაფასეთ რეცეპტი

1
2
3
4
5

სხვა რეცეპტები ამ კატეგორიაში

მეტი საიტზე