ტკბილი სიმინდის ღვეზელი

/ 5
60 წუთები
ტკბილი სიმინდის ღვეზელი

ინგრედიენტები

1 ნაწილი
ტკბილი სიმინდი GOLD Bonduelle150 გრ.
კვერცხი4
ცხიმიანი იოგურტი2
შაქარი1 ჭიქა
სიმინდის ფქვილი200 გრ
ფქვილი1 ჭიქა
მზესუმზირის ზეთი1 ფინჯანი
ბროწეული 1/2
ლიმნის ცედრა
ნათალი1 ვანილი
ვანილის შაქარი2 შეკვრა
სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი3
გამაფხვიერებელი1 შეკვრა
ცოტა კარაქი
მარილი

სამზარეულო

ჰაეროვანი, ნოტიო და გემრიელი ღვეზელი სიმინდით, რომელიც შესძლებს გაგაბედნიეროთ!
  1. შაქარი და კვერცხები ათქვიფეთ მიქსერით, სანამ არ წარმოიქმნება თეთრი ქაფი. თანდათან დაამატეთ ზეთი, თან ურიეთ. დაამატეთ ვანილის შაქარი, ვანილის ნათალი, მარილი და ცხიმიანი იოგურტი.
  2. თანდათან დაამატეთ სიმინდის ფქვილი, გაცრილი პურის ფქვილი გამაფხვიერებელთან ერთად და კარგად აურიეთ. ბოლოს დაამატეთ სიმინდის მარცვლები სითხის გარეშე და ლიმნის ცედრა.
  3. მინის საცხობის ფორმას წაუსევით ცოტა კარაქი, მოაყარეთ ფქვილი და დაასხით მომზადებული მასა. შედგით ღუმელში 40- 50 წუთით 160 °C -ზე. მორთეთ ღვეზელი შაქრის ფხვნილით და ბროწეულით.

შეაფასეთ რეცეპტი

1
2
3
4
5

სხვა რეცეპტები ამ კატეგორიაში

მეტი საიტზე