ახალი სალათი ზეთისხილით

/ 5
20 წუთები
ახალი სალათი ზეთისხილით

ინგრედიენტები

1 ნაწილი
მწვანე უკურკო ზეთისხილი BONDUELLE150 გრ
ფოთოლი წითელი და მწვანე სალათის8
ფორთოხალი2 ც
წიწაკა1
ბროწეული1 ც
მწვანე ხახვი2
წითელი ბრინჯი100 გრ
მუჭა კაკალი1
კოვზი თხის ყველი4 სუფრი
მიკროგრინ ბოლოკი
მიკროგრინ ბარდა
ცლაიმი1
კოვზი თეთრი ძმარი3 სუფრი
კოვზი ზეითუნი3 ზეთი
მარილი პილპილი

სამზარეულო

მარტივი საჭმლისგან სპეციალურ სალათამდე. ხილისა და მცენარეული ინგრედიენტების საინტერესო ნაზავი, შესანიშნავია გემოების აფეთქებისთვის!
  1. დავჭრათ მწვანე ხახვი, გავფრცქვნათ ფორთოხალი და დავჭრათ მწვანე ზეთისხილი ორად.
  2. დიდ თასში, ნაბიჯ-ნაბიჯ ვამატებთ: წითელ და მწვანე სალათის ფოთლებს, უკვე მოხარშულ წითელ ბრინჯს, ორად გაჭრილ მწვანე ზეთისხილს BONDUELLE , ფორთოხალს, მწვანე ხახვს, ერთ მუჭა კაკალსა და ბროწეულის მარცვლებს. მოჭერით მიკროგრინი(ყლორტები) ქოთნიდანვე დაავურიოთ თასში დანარჩენ ინგრედიენტებთან ერთად.
  3. ჩვენ ვამზადებთ სოუსს შემდეგი შემადგენლობით: ლაიმი, თეთრი ძმარი, ზეითუნის ზეთი, მარილი და პილპილი. მოვასხათ სალათს და კარგად ავურიოთ.
სურვილის შემთხვევაში შეგვიძლია დავამატოთ პურის კრუტუნები, ორაგული ან მისი ნაჭრები .

შეაფასეთ რეცეპტი

1
2
3
4
5

სხვა რეცეპტები ამ კატეგორიაში

მეტი საიტზე