ეს საიტი იყენებს ქუქიებს მონაცემების შესანახად. საიტის გამოყენების გაგრძელებით თქვენ ეთანხმებით ამ ფაილების გამოყენებას.
ბულგარული წიწაკა გაჭერით ორად და შემდეგ თითოეული ნახევარ-რგოლებად. დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და გატარებული ქათმის ფილე. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით და კარგად მოურიეთ. ცხიმ-წასმულ საცხობ ტაფაში ჩადეთ ბროკოლი, დაფარეთ ერთი ფენა გატარებული ხორცით და ზემოდან დაალაგეთ ბულგარული წიწაკა. ათქვიფეთ კვერცხი ნაღებთან ერთად და დაუმატეთ გახეხილი ყველი. მოასხით ეს სოუსი ზემოდან და გამოაცხვეთ 45 წუთის განმავლობაში. გააფორმეთ მწვანილებით და მიირთვით ცხელი.