ჩანახი

25.09.2014

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გაალღვეთ ბონდუელის სტაფილო 1 საათის განმავლობაში ოთახის ტემპერატურაზე. დაჭერით ბადრიჯანი, პომიდორი, კარტოფილი და ხახვი. პირექსის ტაფაში სულ ძირში ჩადეთ ხორცი დანარჩენ ბოსტნეულთან ერთად. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. ჩადეთ ბონდუელის სტაფილო დიდ ჯამში; დაუმატეთ ბონდუელის ბარდა, პომიდვრის ნახევარი, ნიორი და მწვანილები. დაუმატეთ ცოტაოდენი თეთრი ღვინო და დატოვეთ მარინადში სანამ მომზადდება. ხორცის ზემოთ დადეთ ბადრიჯანი, კარტოფილი, ხახვი და დარჩენილი პომიდორი. დაუმატეთ ხორცის ბულიონი, გადააფარეთ ფოლგა და დატოვეთ ცეცხლზე 60-90 წუთი. დაუმატეთ დამარინადებული ბოსტნეული და გააგრძელეთ ცეცხლზე მომზადება კიდევ 10-15 წუთი. ისიამოვნეთ ტრადიციული ქართეული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ჯანმრთელი და გემრიელი ჩანახით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ჩანახი

აგრეთვე წაიკითხეთ

მეტი საიტზე