ეს საიტი იყენებს ქუქიებს მონაცემების შესანახად. საიტის გამოყენების გაგრძელებით თქვენ ეთანხმებით ამ ფაილების გამოყენებას.
დაჭერით ყვითელი და მწვანე ბულგარული წიწაკა თხელ ზოლებად. მოხარშეთ საქონლის ხორცი მარილიან წყალში და დაჭერით კუბებად. ჩადეთ ტაფაში კარაქის პატარა ნაჭერი და მასში შეწვით ხორცი. ახლა ორი მწიფე ბანანი დაჭერით. გადმოდეთ ხორცი თეფშზე. მოთუშეთ ხახვი იმავე ცხიმში სანამ მოყავისფრო შეფერილობას არ მიიღებს. როდესაც ხახვი თითქმის მზად იქნება დაუმატეთ კვერცხი და მწვანილები, ასევე წინასწარ დაბლენდერებული სიმინდი. დაამატეთ ხორცის ნაჭრები კვერცხს, ასევე დაუმატეთ ბანანი და ბონდუელის მწვანე უკურკო ზეთის ხილი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით თქვენი გემოვნების მიხედვით და კარგად აურიეთ ყველაფერი. მოაყარეთ ცოტაოდენი სიმინდის ფქვილი და 5 წუთით დატოვეთ საშუალო ცეცხლზე თავდახურული. თქვენი კაროიკა ფარფორა მზადაა!